Saç Şekillendiriciler düzleştirici alıcam ama kararsızım yardım lütfen

$SG_2609171.jpg

Ben bunu kullanıyorum ve çok memnunum ama benim saçlarım çok da ince telli değil onuda belirteyim :)

saçlarım ince telli fön tutmuyo hangisini alsam bilmiyorum kararsız kaldım

Ben bunu kullanıyorum 2 senedir hala iyi performans devam ediyo ve başka birinin düzleştiricisini kullansam yakıyo saçımı ama bu yıpratmıyo gerçekten teknosada deneyebilirsin ben deneyip anında hayran olup almıştım:34:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 74
Hangisini alırsan al markası babyliss olsun benim saçımı bu zamana kadar hiç bir şey düzleştiremedi kuaför bile babyliss kadar etkili olmadı şiddetle öneriyorum

Hangisini alırsan al markası babyliss olsun benim saçımı bu zamana kadar hiç bir şey düzleştiremedi kuaför bile babyliss kadar etkili olmadı şiddetle öneriyorum

Babyliss mahvediyo benim saçımı ya bende çok istemiştim ama çok kuruttu saçımı sert yapt arkadaşımda denedim 3-4sefer düzleştirdi ama sertleştirdi :/ belkide benim saçımdandır

saçlarım ince telli fön tutmuyo hangisini alsam bilmiyorum kararsız kaldım

benim saçlarım da ince telli ve çabuk sönen saç tipinde..birkaç model denedim.özellikle braun marka iyi diye ona baktım ama benim saçıma hiç olmadı,daha beter söndürüyor.o yüzden onu eledim.
şu an ben de araştırma evresindeyim, aldıysan veya fikir edindiysen yararlanmak isterim :34:

ben braun satın haır 7 kullanıyorum çokta memnunum eger istersen boyalı saçlar içinde olanı var ben normalini kullanıyorum çok çabukta düzleştitiyo saçlarımı

evet kızlar hiç bilmiyordum ama remington hakkında çok olumlu şeyler okudum ve şu an ona odaklıyım.. birkaç modeli var aklımda, en kısa zamanda denicem.. son olarak braun satin hair 7'ye de bakayım, ona bakmamıştım. sonucunu yazarım.
Önerileriniz için çok teşekkürler :61:

Back