Duzensizlesen adet

Mah-i nev

🌜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
2.059
1.551
133
29
Meraba kizlar adetim cok duzenliyken son iki aydir cok duzensizlesti gecen ay 12 gun gecikti hatta hamilemiyim falan dedim degilmisim bu ayda 3 gun gecikti hala olmadim niye boyle oluyo anlamadim yeni bi duzenemi giriyo korkuyorum cocugum falan olmaz diye o_O

Meraba kizlar adetim cok duzenliyken son iki aydir cok duzensizlesti gecen ay 12 gun gecikti hatta hamilemiyim falan dedim degilmisim bu ayda 3 gun gecikti hala olmadim niye boyle oluyo anlamadim yeni bi duzenemi giriyo korkuyorum cocugum falan olmaz diye o_O
korunmayı yeni bıraktıysan düzensizleşebiliyor

Yok canim hic korunmadik yani korunuyoruzda o sekilde degil esim geri cekiliyo

Aynen su arada tam mevsim gecisi ama dengem bozuldu tamamen ne zaman olucam onu bile bilemiyorum

Kullanma canim bencede gebelik falan riskin varsa kullanma ama bi duzene girseydi ben gununde beklerken iyice sasirdi ne hava degisimiymis ya alt ust etti :(

Kullanma canim bencede gebelik falan riskin varsa kullanma ama bi duzene girseydi ben gununde beklerken iyice sasirdi ne hava degisimiymis ya alt ust etti :KK43:
Knda cıkmadı yok gebelik ultrasonda uoktu

Ya benimde gecen ay oyle oldu 12 gun sonra adet oldum kan testi falanda yaptirdim bu ay gece gecikti deli olucam :(

Ay cnm bu sbh bi kalktım olmuşumm cok sükür sancı nı bile özledim özlenir miii :KK47:

Hadi gozun aydin bende olsaydimda bi rahatlasaydim insan sisiyo bide ah ah cok bozuldu duzeni ya bisey olmaz insallah :(

Back