- Konu Sahibi siyah_in_ci
Merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım bakireyim her ay düzenli bir şekilde adetim gerçekleşiyordu en fazla 3-4 gün oynama oluyordu günler arasında normal seyirindeydi yani sadece 2 yıldır yazları köyümüze gittiğimizde ki en fazla 10- 15 gün kalırız adet günüm değilse bile sızıntı şeklinde kanamalarım oluyordu çok az yoğun olmayan hava değişimine bağlıyordum çünkü evime geldiğimizde tekrar herşey seyirinde devam ediyordu bu ayki adetimi beklerkenki günü geldi şu günlerde olmam gerekirdi birkaç gündür sızıntı şeklinde kanamam var çok çok az yani adet gibi değil sanki ve bu beni çok huzursuz ediyor neden olabilir acaba normalde adet kanamam kesinlikle böyle olmaz her gün kanamam oluyor ama sadece birkaç damla gibi herhangi bir ağrım sızım başka bir değişiklikte yok adet dönemimde çok sancılı geçmez zaten bazen ilk günü biraz ağrım olur ama bunda hiç ağrıda olmadı zaten:S Bu ay baya stresli geçti benim için ondan olabilirmi acaba neden olmuştur sizce fikriniz çözüm öneriniz varmı? Bilenler yaşayanlar bu durumu nolur yorumunuzu esirgemeyin çok endişeleniyorum ilk defa başıma geldi böyle bir şey çünkü Doktora gitme şansımda yok şuan önemli bir şeymidir neden olmuştur sizce nasıl geçer ?
Son düzenleme: