ederım cnm benım aklımdasın heppp
yatıom cnm ben ıyı geceler sana da kasılmaların ne durumda geldı mı hıc daha
canım bence senın bebıs az daha ılerdeallah rahatlik versin abla bende yaticam simdi az once bir gene geldi 15 sn felan gitti sanirim denildigi gibi on hazirlik oluyor alisicam artik :)
canım bence senın bebıs az daha ılerdehadı yavrum ıyı geceler tatlı ruyalarr sıze
bitanem o sancilar son haftalarda normal.ama osari kivamli uzayan akintiyi hafife alma lutfen.benim ara ara oluyodu norml saniyodum fakat rahim agzim kisaliyumuş.mukuslu akintiydi sari renk.cunku o akintinin ardindan ultrasona girdigimde rahim agzim kisallmiş gorunuyordu.dikkat et lutfen.Kızlar ya Dünden beri Düzensiz uzun Aralıklarla Sancı giriyor tuhaf bir şekilde yaklaşık 10 15 sn kadar sürüp Geçiyor Ön hazırlık sancısı Dedi kayınvalidem ama Bunun için dokttora görünmelimiyim?
Dün Gece Biraz Sıktı ama bugün 4 defa oldu..
Birde kızım sürekli ayaklarıyla ittiriyor kendini aşagıya 28 den baş aşagıyayız perşembe günü doktordaydık ve kanala başını dayamış demişti Acaba sokmayamı çalışıo kendini bilemedim?
Birde son sorum peçeteye Lapa şeklinde Sarı akıntım gelio uzuyan bu ara sıklaştı sizdede varmı ?
bitanem o sancilar son haftalarda normal.ama osari kivamli uzayan akintiyi hafife alma lutfen.benim ara ara oluyodu norml saniyodum fakat rahim agzim kisaliyumuş.mukuslu akintiydi sari renk.cunku o akintinin ardindan ultrasona girdigimde rahim agzim kisallmiş gorunuyordu.dikkat et lutfen.
inşallah bebegin aceleci olmaz o korku bendede var inşallah 37i goruruz canimhmm anladim birtanem ya dun gece belim cok agridi tek bel agrisi die pek onemsemedim eger ki gun icerisinde agrim olursa doktora gidicem umarim olmaz da en azindan 36 yi goruruz erken dogurmaktan korkuyorum
inşallah bebegin aceleci olmaz o korku bendede var inşallah 37i goruruz canim
saate bak canim eger en az 3 kez olursa bekleme git.bide kabizlik mesanenin aşiri dolu olmasida kasilma yapiyo dikkat et kuzum.guzel haberlerini bekliyorumhala bel agrim var arada karnima ve kasigima eslik edio acaba doktora mi gitsem ilik dus aldim banamisin demio
mesane dolu degil ki canim hatta ikinma istegi duyuyorim kasigima da vurmaya basladisaate bak canim eger en az 3 kez olursa bekleme git.bide kabizlik mesanenin aşiri dolu olmasida kasilma yapiyo dikkat et kuzum.guzel haberlerini bekliyorum
visneli turtammm yegnim 34 haftalık ondada baslamıs bu sancılar alıstırma oldugunu soylemis dr ama sen yine takipte ol akıntını canım ben tecrübesizim baska bişey diyemicem
cok guzel iyi haber :) allahın işine karışmak gibi olmasın ama ben hep 36-37de dogurayım diye dua ediyorum 40 cok geliyor banacanimin ici doktordan geldik. nstde dogum sancisi cikmadi cati muaynesindede rahim kapaliymis cok sukur sanirim benimde alistirma sancisi akintiyi sordum normal dedi.
korktugumla kaldim + belim agriyordu agri kesici alabilirsin dedi
cok guzel iyi haber :) allahın işine karışmak gibi olmasın ama ben hep 36-37de dogurayım diye dua ediyorum 40 cok geliyor bana
Aynen 37 yi doldursam bi de bebiş 3200 gr olsa da doğursam diyorum artık sabırsızım civcivimiçin bu arada vişneli turta iyi haberine sevindim kardeş
inşallah öyledir :))bende canim ama bakalim :)
40 banada uzak gelio ama zaman cabuk gecio