Düzensiz Sancılar..

yatıom cnm ben ıyı geceler sana da kasılmaların ne durumda geldı mı hıc daha

yatıom cnm ben ıyı geceler sana da kasılmaların ne durumda geldı mı hıc daha

allah rahatlik versin abla bende yaticam simdi az once bir gene geldi 15 sn felan gitti sanirim denildigi gibi on hazirlik oluyor alisicam artik :)

bitanem o sancilar son haftalarda normal.ama osari kivamli uzayan akintiyi hafife alma lutfen.benim ara ara oluyodu norml saniyodum fakat rahim agzim kisaliyumuş.mukuslu akintiydi sari renk.cunku o akintinin ardindan ultrasona girdigimde rahim agzim kisallmiş gorunuyordu.dikkat et lutfen.

hmm anladim birtanem ya dun gece belim cok agridi tek bel agrisi die pek onemsemedim eger ki gun icerisinde agrim olursa doktora gidicem umarim olmaz da en azindan 36 yi goruruz erken dogurmaktan korkuyorum

hmm anladim birtanem ya dun gece belim cok agridi tek bel agrisi die pek onemsemedim eger ki gun icerisinde agrim olursa doktora gidicem umarim olmaz da en azindan 36 yi goruruz erken dogurmaktan korkuyorum
inşallah bebegin aceleci olmaz o korku bendede var inşallah 37i goruruz canim

saate bak canim eger en az 3 kez olursa bekleme git.bide kabizlik mesanenin aşiri dolu olmasida kasilma yapiyo dikkat et kuzum.guzel haberlerini bekliyorum
mesane dolu degil ki canim hatta ikinma istegi duyuyorim kasigima da vurmaya basladi sanki belim kasigim o kisim ayrilicak bedenimden

visneli turtammm yegnim 34 haftalık ondada baslamıs bu sancılar alıstırma oldugunu soylemis dr ama sen yine takipte ol akıntını canım ben tecrübesizim baska bişey diyemicem

visneli turtammm yegnim 34 haftalık ondada baslamıs bu sancılar alıstırma oldugunu soylemis dr ama sen yine takipte ol akıntını canım ben tecrübesizim baska bişey diyemicem

canimin ici doktordan geldik. nstde dogum sancisi cikmadi cati muaynesindede rahim kapaliymis cok sukur sanirim benimde alistirma sancisi akintiyi sordum normal dedi.
korktugumla kaldim + belim agriyordu agri kesici alabilirsin dedi

canimin ici doktordan geldik. nstde dogum sancisi cikmadi cati muaynesindede rahim kapaliymis cok sukur sanirim benimde alistirma sancisi akintiyi sordum normal dedi.
korktugumla kaldim + belim agriyordu agri kesici alabilirsin dedi
cok guzel iyi haber :) allahın işine karışmak gibi olmasın ama ben hep 36-37de dogurayım diye dua ediyorum 40 cok geliyor bana

Aynen 37 yi doldursam bi de bebiş 3200 gr olsa da doğursam diyorum artık sabırsızım civcivimiçin bu arada vişneli turta iyi haberine sevindim kardeş

Aynen 37 yi doldursam bi de bebiş 3200 gr olsa da doğursam diyorum artık sabırsızım civcivimiçin bu arada vişneli turta iyi haberine sevindim kardeş

valla canim artik insan dogurmak istiyor agrilarda basladi ya birde sabirsizlaniyoruz :)
zaten nisan, su gelmeden gitmiycem acile yiyorum parmagi donuyorum eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…