Regl gibi Degil Hafif Belimden karnıma vuruyor karnım sertleşio böyle dikine Duruyor kız tarif edemedigim ama ilk kez yaşadıgım bir sancıydıNasıl bi sancı?beline mi vuruyo yoksa karnıma veya kalçana mı?
hafif bel agrısı ile başlıo sonra yayılıo karnıma ve kasıgıma dogru.. Tuvalet ihtiyacım olmuo kabızım zaten tuhaf degil abla çok farklı bişiydibel agrısı var mı buyuk tuvaletın varmıs gıbı hıssedıyor musun
bir avuç bütün Gelmedi ama dün bugün toplarsak bir avuç olmuştur kesik kesik arada gelio Enfeksiyon mu kaptım acaba daha yeni bakılmıştı oysa doktor bişi yok dedio sarı akıntı dusunduruyo benı boyle bı avuc geldı mı hıc
cnım dogum sancısı kasılmalar olur sıklasır sonra buyuk tuvaletın var sanarsın gıdersın bısey çıkmaz anladın mı bır de kasılmalar daha sıklasması lazım henuz erken gıbı yanı 4 kasılmayla olmaz ama akıntın sumuk gıbı boyle fazla gelıyosa peçete douluyosa dra soyle bunu cnmhafif bel agrısı ile başlıo sonra yayılıo karnıma ve kasıgıma dogru.. Tuvalet ihtiyacım olmuo kabızım zaten tuhaf degil abla çok farklı bişiydi
sanmıyorum cnm o dedıgın akıntı dogumdan once gelıyo yanı ıns bebısımız sabreder en az ıkı hafta daha mınnak acel mı edıyor yoksaaaabir avuç bütün Gelmedi ama dün bugün toplarsak bir avuç olmuştur kesik kesik arada gelio Enfeksiyon mu kaptım acaba daha yeni bakılmıştı oysa doktor bişi yok dedi
inşallah abla dün gece çok sık Geldi eşime dedim arabayı kapının önüne al ne olur ne olmaz hatta giyindik bekledik hafifleyince dedim yatalım sabah 6 gibi gene Başladı Bugün 4 kez aynı sancı gene oldu bazen makatıma bişi giriyor gibi hissediyorumsanmıyorum cnm o dedıgın akıntı dogumdan once gelıyo yanı ıns bebısımız sabreder en az ıkı hafta daha mınnak acel mı edıyor yoksaaaa
canım korkma ama bellı erken gelecek bıraz ama dedıgım gıbı 4 kasılmayla olmaz daha sıklasıp duzenlı olması lazıminşallah abla dün gece çok sık Geldi eşime dedim arabayı kapının önüne al ne olur ne olmaz hatta giyindik bekledik hafifleyince dedim yatalım sabah 6 gibi gene Başladı Bugün 4 kez aynı sancı gene oldu bazen makatıma bişi giriyor gibi hissediyorumtuhaf bişi oluyor
nasıl tarif ediyim işaret barmak ucumun kadar gelio sarı lapamsı afedersin ama balgamsı tarzıcnım dogum sancısı kasılmalar olur sıklasır sonra buyuk tuvaletın var sanarsın gıdersın bısey çıkmaz anladın mı bır de kasılmalar daha sıklasması lazım henuz erken gıbı yanı 4 kasılmayla olmaz ama akıntın sumuk gıbı boyle fazla gelıyosa peçete douluyosa dra soyle bunu cnm
anladım ne oldugunu canım bence daha suren var ama yarın bı kontrole gıt bakalım açılma var mınasıl tarif ediyim işaret barmak ucumun kadar gelio sarı lapamsı afedersin ama balgamsı tarzı
anladım abla ben genede kontrol ederim Gelirse kaç dakikada bir felan gelio normalde ?canım korkma ama bellı erken gelecek bıraz ama dedıgım gıbı 4 kasılmayla olmaz daha sıklasıp duzenlı olması lazım
anladım ne oldugunu canım bence daha suren var ama yarın bı kontrole gıt bakalım açılma var mı
canım benım dogumdan 4 gun once saatte bır gelıyodu oyle 4 gun gecırdık son gun cok sıklasmıstı dakkada bır gelıyordu artık o cok farklı kalkıp tuvalete gıdıyodum oturuodum otıuruyodum bısey yok kabız oldum sanıodumanladım abla ben genede kontrol ederim Gelirse kaç dakikada bir felan gelio normalde ?
bir fikrin varmı?
canım ozelden numaramı atıcam sana bıs3ey olursa hemen yazarsın bıldıgım bısey varsa derım sana pc yı esım alınca gıremıom dahaeger ki Gene aynı agrı felan eşlik edip Gelirse gidicem abla aklım takıldı
canım benım dogumdan 4 gun once saatte bır gelıyodu oyle 4 gun gecırdık son gun cok sıklasmıstı dakkada bır gelıyordu artık o cok farklı kalkıp tuvalete gıdıyodum oturuodum otıuruyodum bısey yok kabız oldum sanıodum
iyi olur abla atarsın yazarım bişi olursacanım ozelden numaramı atıcam sana bıs3ey olursa hemen yazarsın bıldıgım bısey varsa derım sana pc yı esım alınca gıremıom daha
yok korkma daha vakıt var kasılmalar duzenlı degıl henuz duzenlı olunca da zaten yıne bı haftayı buluyo dogum yanı ıkı haftadan cok var sunda 35sın ıkı hafta sonra 37 olursun kı 36 dan sonrası erken dogum olmuyo normal dogum oluyoanladım abla inşallah daha var cünkü bizim kısce erken gelmesin de ondan biraz aklım karışık..
iyi olur abla atarsın yazarım bişi olursa
iyi ozaman küveze girmez çok korkuyorum allah biliyor ya hep dua ediyorum erken gelipte küveze girmesin alıp evimize hep beraber donelim o orda kalmasın dieyok korkma daha vakıt var kasılmalar duzenlı degıl henuz duzenlı olunca da zaten yıne bı haftayı buluyo dogum yanı ıkı haftadan cok var sunda 35sın ıkı hafta sonra 37 olursun kı 36 dan sonrası erken dogum olmuyo normal dogum oluyo