Merhaba canlar.öncelikle şunu söylemeliyimki 1 yıllık evliyim ve adetimde düzensizlik hiç olmadı.her ay 2 gün önceden olurdum.fakat nisan ayından sonra korunmayı bıraktık.10 nisanda adet olmustum.daha sonradan 16 mayısta oldum.tabi 6 günlük gecikme için şüphelenmiştik ama bişe cıkmadı şimdi ise 6 haziranda adet oldum.tabi korunmamaya devam ediyoruz.ama bu aşırı düzensizligin nedenini anlamadım.sizce ne olabilir ?
Merhaba canlar.öncelikle şunu söylemeliyimki 1 yıllık evliyim ve adetimde düzensizlik hiç olmadı.her ay 2 gün önceden olurdum.fakat nisan ayından sonra korunmayı bıraktık.10 nisanda adet olmustum.daha sonradan 16 mayısta oldum.tabi 6 günlük gecikme için şüphelenmiştik ama bişe cıkmadı şimdi ise 6 haziranda adet oldum.tabi korunmamaya devam ediyoruz.ama bu aşırı düzensizligin nedenini anlamadım.sizce ne olabilir ?
İlk öncelile şunu söyleyeyim, ben pkoluyum, benimde adet düzensizliğim var hatta 2 ay olmadığım zamanlar oldu, sonra testere dişli aslan pençesi çayı ile normale döndü, hormonlarla alakalı yani, tavsiye ederim, 20 gün içmelisin çayını yapıp
korunmayı bırakıncada adet düzensizleşir..benim adetim hep düzensiz ve bunun yüzünden bi düşük yaptım rabbim kimseye yaşatmasın..ama sen yinede bi doktora görün..rabbim şifa versin..
23 yasındayım benimki de çok düzensiz. yani hep düzensiz. her ay tarihi ileri atıyor en az 10 gün. en az bi hafta vs.
ben de en son mayıs beşte adet olmuştum hala bekliyorum neredeyse haziran beş gelecek hala olmadım..
bildiğiniz doğal bir çay vs var mı ya da o dediğiniz aslan pençesi çyı nerde satılıyor?
İlk öncelile şunu söyleyeyim, ben pkoluyum, benimde adet düzensizliğim var hatta 2 ay olmadığım zamanlar oldu, sonra testere dişli aslan pençesi çayı ile normale döndü, hormonlarla alakalı yani, tavsiye ederim, 20 gün içmelisin çayını yapıp
aynı sorun bende de vardı adetim çok düzensiz oluyordu ve bu ay çok gecikti doktora gittim kist var dedi hemen doktora gidin bence ultrasona girin. ben hala adet olmadım nolcak böyle bilmiyorum