Malesef genelde problem olduğunu gördüm burda hep. Inşallah sizde olmaz. Kese sanki bi şeyden dolayı yamulmuş gibi. Bu myom vs olabilir. Rahim şekil bozukluğu olabilir. Bir problem olmadan kendi de böyle olabilir. Ucu çok açık. Ama bence renkli ultrasonla bakılmasını isteyebilirsiniz.
Bugün dr kontrolüm vardı 5+1 ultrasona baktılar ilk etapta normal ultrasona baktılar ardından kesenin olduğundan emin olmalıyız dediler ve vajinal ultrasonla baktılar Gebelik kesesi göründü fakat kesenin düzensiz yani şekli bozuk olarak göründüğünü söylediler. Yolk sac görünüyormuş ama kesenin yamuk ve biçimsiz durması risk teşkil ediyormuş düşük olma ihtimaline karşı böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ultrason görüntümü yorumlayabilecek olan var mı? Bu arada beta değerim 2 günde bir 2 katından fazla artıyor yani onda hiç bir sorun yok
Merhabalar o günden 10 gün sonra tekrar kontrolüm vardı kesem düzelmiş tam yuvarlak olmuş ve bebeğimin kalp atışını gördüm ve duydumMerhaba acaba şu anki durumun nedir benimde aynı problemim var
Ay basta uzulerek okudum bu yorumu gorunce mutlu oldumMerhabalar o günden 10 gün sonra tekrar kontrolüm vardı kesem düzelmiş tam yuvarlak olmuş ve bebeğimin kalp atışını gördüm ve duydumhaftası küçük olduğu için ultrasonda tam olarak kese yuvarlak görünmemiş şu an kaç haftalıksın 6ncı haftadan itibaren kese düzeliyor korkma içini ferah tut
Senin adına o kadar sevindim ki ben 6 haftalığım daha önce bir düşük geçirdim ve çok korkuyordum şu an içimi rahatlattın umarım sağlıkla kucağına alırsınMerhabalar o günden 10 gün sonra tekrar kontrolüm vardı kesem düzelmiş tam yuvarlak olmuş ve bebeğimin kalp atışını gördüm ve duydumhaftası küçük olduğu için ultrasonda tam olarak kese yuvarlak görünmemiş şu an kaç haftalıksın 6ncı haftadan itibaren kese düzeliyor korkma içini ferah tut
Teşekkür ederim inşallah sen de sağlıcakla kavuşursun bebeğine içini ferah tut korkma doktorlar hele ki devlet hastanesindekiler insanın içini karartıyor korkma olmazsa da Allahtan ben hep öyle düşündüm hayırlı olsun bebeğin inşallahSenin adına o kadar sevindim ki ben 6 haftalığım daha önce bir düşük geçirdim ve çok korkuyordum şu an içimi rahatlattın umarım sağlıkla kucağına alırsın
benimde ilk etapta bozuktu istirahat verdi ilaç verdi bebek kalp atışı duyuldu sonradan toparladı keseBugün dr kontrolüm vardı 5+1 ultrasona baktılar ilk etapta normal ultrasona baktılar ardından kesenin olduğundan emin olmalıyız dediler ve vajinal ultrasonla baktılar Gebelik kesesi göründü fakat kesenin düzensiz yani şekli bozuk olarak göründüğünü söylediler. Yolk sac görünüyormuş ama kesenin yamuk ve biçimsiz durması risk teşkil ediyormuş düşük olma ihtimaline karşı böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ultrason görüntümü yorumlayabilecek olan var mı? Bu arada beta değerim 2 günde bir 2 katından fazla artıyor yani onda hiç bir sorun yok
Ümitsizliğe kapılmamak lazımbenimde ilk etapta bozuktu istirahat verdi ilaç verdi bebek kalp atışı duyuldu sonradan toparladı kese