• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensiz kese sorunu

elif_ibo

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
54
2
18
merhaba morelim çok bozuk düzensiz kese sorunu yaşayan varmı ?

Son düzenleme:
merhaba kızlar morelim çok bozuk az önce doktordan geldim 5 temmuz son adet tarihim en son geçen hafta doktora gittim ultrosonda 5 hafta 3 günlük dedi , 2 gündür hafif lekelenmem vardı dayanamadım bugün başka doktora gittim doktor bana 7-8 haftalık hamile olmam gerektiğini ve benim kesemin görüntüsünün ve bebeğin 4 haftalık gibi gösüktüğünü söyledi kalp atışı falanda yok tabi, iğne ve progestan verdi bir hafta sonra gel dedi bebek canlanmadıysa kalp atışı olmazsa kürtaj olursun dedi , kesem de düzensizlik varmış :( şimdi çok korkuyorum . haftaya kadar nasıl beklicem bilmem dinlen iş görme dedi, doktor . benimle böyle sorunu yaşayan varmı dahası bu sıkıntıları yasayıpta daha sonra kese görüntüsü düzelen kalp atışı duyan bebeğini hayırlısıyla kucağına alan varmı :43::43::43::43::43::43::43::((

Geç döllenmede olmuş olabilir bazılarının son adetiyle boyutlar aynı olmayabiliyor. Tam döllenme günü belli olmadığı için doktorlar son adet gününü baz alıp hesaplıyor. Canım Allah'tan ümit kesilmez inşallah bir sorun çıkmaz. İlaçları düzenli şekilde kullan dinlen ve kendini strese sokma strese sokarsan olmaz iyi düşünmeye çalış bebekte güzelce büyüsün.

canım benim çok sağol morel oldu söylediklerin , inşallah dediğin gibi olmuştur da bende hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alabilirim

Back