• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensiz ev

poncik159

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
420
489
18
Hanımlar merhaba, evimde bir kaç parça eşya eksik onları almak istiyorum. Bir vestiyer, bir banyo dolabı ve çocuk için kitaplık lazım. Banyo dolabında kurutma ve çamaşır makinesi için ayrı ayrı kapaklı yer olsun istiyorum .
Nasıl bir model onerirsiniz. Üst üste mi kullanisli olur yan yana mi? Üst üste internete baktım bir model beğendim ama kullanışı nasıl olur bilemedim.
Vestiyerde şöyle islevsel, tamamen kapaklı ve yüksek ayaklı bir şey arıyorum. Çok yer kaplamayan şık bir şey. Koçtaş da baktım bir kaç model kalitesinden emin olamadım.
Kitaplıkta çok yer kaplamasin ama işlevsel olsun uzun vadede kullanabilelim.
Bu üç ayrı eşya ile ilgili deneyim, öneri paylaşımlarınızı rica ediyorum. :dua:

İşlevsellik evin kapasitesiyle, şekliyle ilgili. Konulacak alanı bilmeden bunun tavsiyesi verilemez.

Ev kira mı kendinizin mi bu da önemli. Ben hazır almak yerine yaptırıyorum bu tarz şeyleri. Çünkü ev benim ve alana göre yapılınca daha kullanışlı oluyor. Kirada olsam hazır şeylere bakardım muhtemelen.

Hanımlar merhaba, evimde bir kaç parça eşya eksik onları almak istiyorum. Bir vestiyer, bir banyo dolabı ve çocuk için kitaplık lazım. Banyo dolabında kurutma ve çamaşır makinesi için ayrı ayrı kapaklı yer olsun istiyorum .
Nasıl bir model onerirsiniz. Üst üste mi kullanisli olur yan yana mi? Üst üste internete baktım bir model beğendim ama kullanışı nasıl olur bilemedim.
Vestiyerde şöyle islevsel, tamamen kapaklı ve yüksek ayaklı bir şey arıyorum. Çok yer kaplamayan şık bir şey. Koçtaş da baktım bir kaç model kalitesinden emin olamadım.
Kitaplıkta çok yer kaplamasin ama işlevsel olsun uzun vadede kullanabilelim.
Bu üç ayrı eşya ile ilgili deneyim, öneri paylaşımlarınızı rica ediyorum. :dua:
Ben ikea dan almıştım kitaplık 10 sene oldu rahat. Hala sağlam. Ordan ne aldıysam çok sağlam çıktı masa sandalye kitaplık..

Bizim hepsi ozel yapim alana uygun sekilde yapilmisti. Ev sizinse ozel yaptirin hem kullanisli hem de uzun ömürlü olur.

İşlevsellik evin kapasitesiyle, şekliyle ilgili. Konulacak alanı bilmeden bunun tavsiyesi verilemez.

Ev kira mı kendinizin mi bu da önemli. Ben hazır almak yerine yaptırıyorum bu tarz şeyleri. Çünkü ev benim ve alana göre yapılınca daha kullanışlı oluyor. Kirada olsam hazır şeylere bakardım muhtemelen.
Ev bizim. Hazır almak istiyorum hem maddi olarak hem de ben çok çabuk sıkılan bir insanım. Bir müddet sonra sıkılacagimi yeni bir şeyler bakacağımı biliyorum.
Konulacak alan banyo için mini lavabo+çamaşır makinesi dolabı. Vestiyer için genişlik 2 metre derinlik 45 numara ayakkabı alacak kadar. Kitaplık için de bir alan yok duvara monte tarzı veya beğendiğim bir modele yer açmam gerekecek. Yazarak ancak bu kadar tarifleyebildim . o_O

Ben ikea dan almıştım kitaplık 10 sene oldu rahat. Hala sağlam. Ordan ne aldıysam çok sağlam çıktı masa sandalye kitaplık..
Evet Ikea çok sağlam. Ben de ne aldiysam yıllardır kullanıyorum. İkeanin hangi kitaplığı acaba. Portatif oluyor bir çok modeli onunda maliyeti çok oluyor. Ama beğendiğim modelde kitaplık için bütçe artırabilirim.

Bizim hepsi ozel yapim alana uygun sekilde yapilmisti. Ev sizinse ozel yaptirin hem kullanisli hem de uzun ömürlü olur.
Güle güle sağlıkla kullanın.
Ev bizim ama ben çok çabuk sıkılan bir yapidayim. Değiştirmek istiyorum bir müddet sonra. O yüzden özel yaptirip çok para vermek istemedim. Fiyat performans bir ürün olsun diye düşündüm.

Ev bizim. Hazır almak istiyorum hem maddi olarak hem de ben çok çabuk sıkılan bir insanım. Bir müddet sonra sıkılacagimi yeni bir şeyler bakacağımı biliyorum.
Konulacak alan banyo için mini lavabo+çamaşır makinesi dolabı. Vestiyer için genişlik 2 metre derinlik 45 numara ayakkabı alacak kadar. Kitaplık için de bir alan yok duvara monte tarzı veya beğendiğim bir modele yer açmam gerekecek. Yazarak ancak bu kadar tarifleyebildim . o_O
Anlaşılmıyor pek. Ama yukarıda bir arkadaş ikea demiş. Benim dolaplar hariç her şey ikea. 5 tane ikea kitaplığı var mesela birini alalı 13 sene olmuş nerdeyse hala taş gibi. Modüler oldukları için sonrasında ihtiyaca göre ek yapılabiliyor. Ya da genişlik, yükseklik vs ayarlayabiliyorsunuz. Fiyatları da bence makul piyasaya göre.

Güle güle sağlıkla kullanın.
Ev bizim ama ben çok çabuk sıkılan bir yapidayim. Değiştirmek istiyorum bir müddet sonra. O yüzden özel yaptirip çok para vermek istemedim. Fiyat performans bir ürün olsun diye düşündüm.
Anladim o halde sizin sorununuzu ikea cozer, eskisi gibi fiyatları makul degil ama moduler en azindan

cocuk icin ortalama kac kitaplik bir kitaplık lazim ve cocuk kac yasinda?
gittigim bir evde sunun benzeri kapi arkasi kitaplik görmüştüm ama daha büyüktü neredeyse kapi boyundaydi.
1000066590.jpg
hem yer kaplamiyordu, kapinin arkasini degerlendirmislerdi, hem ilkokul öncesi cocugun bütün kitaplari sigmisti.

cocuk icin ortalama kac kitaplik bir kitaplık lazim ve cocuk kac yasinda?
gittigim bir evde sunun benzeri kapi arkasi kitaplik görmüştüm ama daha büyüktü neredeyse kapi boyundaydi.Eki Görüntüle 3540735 hem yer kaplamiyordu, kapinin arkasini degerlendirmislerdi, hem ilkokul öncesi cocugun bütün kitaplari sigmisti.
Bunlar kapı arkası ve duvara monte olduğu için benimde çok hoşuma gidiyor. Sadece az kitap alıyorlar. Biz de çok kitap var. Almaya da devam ediyoruz. Daha çok kitap alabilecek bir model arıyorum. Ikea denildi çok ona tekrar bakacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim 🙏

Back