- 9 Şubat 2024
- 10
- 1
-
- Konu Sahibi Depresif12
Hapları hep aynı saatte aldım ama dediğiniz gibi regli olmadan başladım ve bitince de olmadım diğer kutuya geçtim şuan 2 ay hem regli olmadım hemde ilacı aralıksız kullandım. Bilemiyorum kafam karıştı iyice doktor pcos var dedi bu ilaç düzensizliğin için dedi ama kartı iyice işlerKuzum doğum kontrol hapını günü gününe hatta aynı saatlerde almadığında dahi gebelik ihtimali var öncelikle. Ondan emin olmalısın. Hapı vakitlice almadığın için de böyle bir sıkıntı yaşıyor olabilirsin. Bir de hapların son 5 günkü hapları hormonsuz haplar. Bu haplarla %90 regl oluyor. Sen onlar yerine regle 3-5 gün kaldığında hormonlu hap aldıysan o da reglini geciktirmiş olabilir
Hapları hep aynı saatte aldım ama dediğiniz gibi regli olmadan başladım ve bitince de olmadım diğer kutuya geçtim şuan 2 ay hem regli olmadım hemde ilacı aralıksız kullandım. Bilemiyorum kafam karıştı iyice doktor pcos var dedi bu ilaç düzensizliğin için dedi ama kartı iyice işler
Bilmiyorum hamilelikte 2 ayda böyle karın şişer mi ama göğüslerimde şiş var hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum bazen kramp giriyor ama o kadar.Kuzum doğum kontrol hapını günü gününe hatta aynı saatlerde almadığında dahi gebelik ihtimali var öncelikle. Ondan emin olmalısın. Hapı vakitlice almadığın için de böyle bir sıkıntı yaşıyor olabilirsin. Bir de hapların son 5 günkü hapları hormonsuz haplar. Bu haplarla %90 regl oluyor. Sen onlar yerine regle 3-5 gün kaldığında hormonlu hap aldıysan o da reglini geciktirmiş olabilir
20 ocakta bittiDoğum kontrol hapı he rmin duzenli kullanmak önemli.
Ne zaman bitti ilaç ?
Anormal bir durum olmuş. Doktora gidin isterseniz20 ocakta bitti
Bu ilacı kullanarak hamile kaldıysam yuh artık banaHamile kalmis olabilirsiniz adet olmadiysaniz ilaca devam etmeden doktora gitseydiniz keske. Simdi gidin doktora bir sorun var ya da hamilesiniz.
Bir sure ilaci birakmissiniz ama o zaman korundunuz mu?Bu ilacı kullanarak hamile kaldıysam yuh artık banakafam çok karışık
evet yani hep korunuyoruz ilacı kullanma sebbim pcos yüzünden doktor verdiği içinBir sure ilaci birakmissiniz ama o zaman korundunuz mu?
HamileymişimHamile kalmis olabilirsiniz adet olmadiysaniz ilaca devam etmeden doktora gitseydiniz keske. Simdi gidin doktora bir sorun var ya da hamilesiniz.
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insAllah. Demek ki dogru korunamamissinizHamileymişim