Düzelmez mi peki iki beta testi yeterli mi sağlıksız diye düşünmek içinDüzenli artmazsa sağlıklı gebelik olmadığı anlamına geliyor
Sanmıyorum düzeleceğini kimyasal gibi duruyor, 2 gün sonra tekrar kan isterler net belli olurDüzelmez mi peki iki beta testi yeterli mi sağlıksız diye düşünmek için
Sağolun teşekkür ederimAynı olayı yeni yaşadım malesef bir kere artmiyorsa iki katı sağlıksız gebelik oluyor benimde değerim sizin gibi düşük çıkıyordu sonra keseyi gördü doktor ertesi gün düşük yaptım olumsuz düşünmeyin buda iyi bir şey sağlıksız gebeliği vücudunuzun kabul etmediği anlamına geliyormuş sonradan olacağına başta olması daha hayırlı bence
Geçmiş olsun size deAynı olayı yeni yaşadım malesef bir kere artmiyorsa iki katı sağlıksız gebelik oluyor benimde değerim sizin gibi düşük çıkıyordu sonra keseyi gördü doktor ertesi gün düşük yaptım olumsuz düşünmeyin buda iyi bir şey sağlıksız gebeliği vücudunuzun kabul etmediği anlamına geliyormuş sonradan olacağına başta olması daha hayırlı bence
SağolunGeçmiş olsun size de
Benim korkumda o umarım olmaz yarın doktor randevum benim şöyle bir durumum var ki regl e 5 gün kala kan verdiğimde negatifti regl im 2 gün gecikince 67.80 çıktı çokta anlamıyorum ilk gebeliğim yeni evliyim belki geç döllenme olmuştur ama doktor söylerdi herhalde ama bu detayı doktora söylemeyi unuttum üzüntüden tabiBenim 503 686 diye artmıştı sonrası da o civardaydı Dış gebelik oldu umarım sizinki öyle olmaz
Tek taraflı ağrı ve lekelenme var mı pekiBenim korkumda o umarım olmaz yarın doktor randevum benim şöyle bir durumum var ki regl e 5 gün kala kan verdiğimde negatifti regl im 2 gün gecikince 67.80 çıktı çokta anlamıyorum ilk gebeliğim yeni evliyim belki geç döllenme olmuştur ama doktor söylerdi herhalde ama bu detayı doktora söylemeyi unuttum üzüntüden tabi
Şöyle oldu 14 martta regl olacaktım gece 13 Mart gecesi kahverengi pembemsi çok hafif damla damla geldi lekelenme bende tamam regl olacağım işte dedim sabah kalktım hala yok o günde bir iki damla geldi bitti 2 3 sol kasık tarafım ağrıdı sonra oda geçti şuan sadece idrar sıkışması gibi ağrım oluyor idrarımı bekletirsem ağrı oluyor hemen gidiyorum tabiki çok bariz kıvrandıran bir ağrı yaşamadımTek taraflı ağrı ve lekelenme var mı peki
Öyle kıvrandıran değil de tek taraflı tüplerin olduğu yerde iğne batması gibi ara ara giren ağrılar olmuştu bende ve günlük ped de her gün iki parmak kahverengimsi leke geliyordu ben o şekilde gebe olduğumu fark edip Dr gitmiştimŞöyle oldu 14 martta regl olacaktım gece 13 Mart gecesi kahverengi pembemsi çok hafif damla damla geldi lekelenme bende tamam regl olacağım işte dedim sabah kalktım hala yok o günde bir iki damla geldi bitti 2 3 sol kasık tarafım ağrıdı sonra oda geçti şuan sadece idrar sıkışması gibi ağrım oluyor idrarımı bekletirsem ağrı oluyor hemen gidiyorum tabiki çok bariz kıvrandıran bir ağrı yaşamadım
Hımm bende lekelenmeden şüphelenip 2 gün gecikince acile gittim dediğiniz yerlerde ağrım oldu evet ama 2 3 gün sürdü geçti şuan yok mesela idrara sıkıştığım an karnım ağrıyor amaÖyle kıvrandıran değil de tek taraflı tüplerin olduğu yerde iğne batması gibi ara ara giren ağrılar olmuştu bende ve günlük ped de her gün iki parmak kahverengimsi leke geliyordu ben o şekilde gebe olduğumu fark edip Dr gitmiştim
Sizin sonucunuz nasıl ilerliyorEn son kaç çıktı beta