• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düzensiz adetler ve bi tuhaflık!!!!

serinserin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
142
0
46
İzmir
selam kızlar normalde çok düzenli adet olmazdım ama 30-35 günde adet oluyordum bazen 28,ama bu günler sabitti arada ya bi iki gün yada 4-5 gün gecikiyordu ama geçen ay 22 gün üzerine adet oldum 5 gün sürdü bu ayda 16 gün üzerine oldum 2 gün normal geldi sonra kahverengi leke geldi ve adetim bitti dedim eşimle ilişkiye girdik adet değilde normal kan geldi bi dahada gelmedi,biraz karmaşık oldu ama ne olabilir,yardımcı olurmusunuz kızlar

selam kızlar normalde çok düzenli adet olmazdım ama 30-35 günde adet oluyordum bazen 28,ama bu günler sabitti arada ya bi iki gün yada 4-5 gün gecikiyordu ama geçen ay 22 gün üzerine adet oldum 5 gün sürdü bu ayda 16 gün üzerine oldum 2 gün normal geldi sonra kahverengi leke geldi ve adetim bitti dedim eşimle ilişkiye girdik adet değilde normal kan geldi bi dahada gelmedi,biraz karmaşık oldu ama ne olabilir,yardımcı olurmusunuz kızlar

bu ay aynısını ben yaşadım (temmuz ayı ) :26: inanılmaz moralim bozulmuştu zaten adetlerim düzensiz diye gebe kalmakta sorun yaşıyorum acaba bir sorun mu var diye çok stres yapmıştım. ama hava değişiminden ve stresten olabiliyormuş. ilk defa yaşadgım için... eger önümüzdeki ay da aynı sorunu yaşarsam hemen bi dok.a gidicem..
bu ara bir sürü kişiden duyuyorum bunu.. içim rahatlıyor..

bence normal bişsey benım duzenlı olan adetım gectımız mart ayında yıne duzenınde ama sadece 2gun kanamam olup gectı okadar bende acaba gebemıyım filan yapmıstım ama değilmişim tabi..
bundan oncede 2010 temmuz ayında yıne buna benzer bişey olmustu ozamanda gebe değildim,sanırım psikolojık bişey bilemiyorum..
daha öyle bişeyle karsılasmadım marttan bu yana sanırım yılda bi kere denk getırıo :P

Back