• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düzensiz adetim bile düzenli bi bakın lütfen !!!

shqiptare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
362
0
116
İstanbul
merhaba arkadaslar
ben her ayın 20-23 arasında adet görüyorum.Ancak son üç aydır hem ay basında hemde kendi günümde görüyorum zaten adetım 10 gün sürüyo durum böyle olunca nerdeyse bütün ayı hasta geçiriyorum.bide söyle bişi var adetım dısında gördüğüm kanama aralıklı oluyo bi kaç gün kan geliyor bikaç gün gelmiyor snr leke seklınde geliyo sonra yine kan .. bööle sürüp gidiyo işte doktora da gidemedim bi türlü sizce bu nasıl bişi normal mi ????

hımm arkadaşım benim annemde senin gibiydi myom çıktı bence bir kadın doğum uzmanına gözük karnına ultrason ile bakıyorlar orada myom falan varsa gözüküyor zaten.
yumurtalığında kist te oluşmuş olabilir. dediğim gibi 3 ay geçirmişsin zaten bence daha fazla aksatma bir an önce doktora gözükmelisin :57: :)))

Son düzenleme:
kist oluşmuş olabilir anlaşılan kendi adet döneminle birlikte yumurtlama döneminde de kan geliyor.Bende de aynısı olmuştu basit kist oluşmuş.

Ben de 45-46 yaşlarındayken, 8-10 günde bir adet görmeğe başlamıştım. Yaşım itibariyle, herhalde menepoza girdim diye düşünüyordum ama neticede miyom çıktı.

İhmal etmeyin biran önce doktora gidin. Ben iş biraz uzattıydım, neticede miyomlardan biri bayağı büyümüş, girişi nerdeyse kapatmış olduğu için biyopsi yapamadılar. Ya sıksık doktora gidip gelişimi izlenecekti ya da ameliyatla rahmi alacaklardı. Ben o yaşatan sonra bir daha doğum falan yapmayacağım için rahmimi aldırttım. Ama genç biri için tabi ki tercih edilecek bir seçenek değil. Dolayısı ile fazla oyalanmadan doktora gidin.

Back