düzensiz adet

hakyol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2022
3
0
31
selam bayanlar..3 senedir adet düzensizliğim var uzun süreli kanama göruyorm dün yine doktora gittim kan verdim prolaktin 36 östrojen 176 ikisi de yüksek çktı ve ayrıca kanamam olunca doktor utrasonla baktı (iki ay önce 5mm kistim vardı soğan kürü yapmştm doktor kistin çok minik bişi kalmş diyerek şaşrdı )yumurtlama dönemindesin ara kanama yaşiyorsun dedi duphaston ilacını verdi 14 gün flan sonra adetin başlayacak o zaman gel dedi. Ama sorun şu gece şiddetli karn ağriyla uyandm ve aşırı adet kanaması gibi kanamam var adet mi oldum ben şimdi benim gibi böyle bi şey başına gelen bilgisi olan var mı? bu arada bekarım.

selam bayanlar..3 senedir adet düzensizliğim var uzun süreli kanama göruyorm dün yine doktora gittim kan verdim prolaktin 36 östrojen 176 ikisi de yüksek çktı ve ayrıca kanamam olunca doktor utrasonla baktı (iki ay önce 5mm kistim vardı soğan kürü yapmştm doktor kistin çok minik bişi kalmş diyerek şaşrdı )yumurtlama dönemindesin ara kanama yaşiyorsun dedi duphaston ilacını verdi 14 gün flan sonra adetin başlayacak o zaman gel dedi. Ama sorun şu gece şiddetli karn ağriyla uyandm ve aşırı adet kanaması gibi kanamam var adet mi oldum ben şimdi benim gibi böyle bi şey başına gelen bilgisi olan var mı? bu arada bekarım.
kullandıgımızda aktıf kanama kesilıyordu. . 5. 6 .Gunlerde kullanırken adetı baslaysn var ama. bu bırınin basına gelse de herkesın bunyesı de hormonu da baska o yuzden rııske atma ve doktoruna danıs. Sıddetlı agrı dıyosun..Belkı dozu artıracaktır belkı ılave baska bısı yazıcaktır. Belkı de normal devam et dıycektır. Boyle durumlar genellencek bısey degıl malesef.

ilacı kullanmamştm o zaman sorum şu aslnda yumurtlama dönemi dedi doktor ama adet döneminde gibiyim ultrsonda tam anlaşlmamş olabilme ihtimali var mı acaba

Banada duphaston verdi kullan gel diye doktor kullandım bitti 1 ayda 16 gün arayla gene hasta oldum ama KAhveremsi bı akintiydi doktora gittim nede tahlil yaptı ve kasıklarım ağrıyor şuan bende başka doktora gitcem bu ay sende doktorunu değiş derim

X