• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensiz adet görme...🧻👠

Aygun22

...
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
195
25
48
Merhaba canlar.💞💞💞💞💞
Düzensiz adet görüpte hamile kalan var mı aranızda?
Ben düzensiz adet görüyorum. Yumurtlamam da büyük ihtimal düzensizdir. Çünkü nette öyle okudum. Adet düzensiz olunca o da düzensiz oluyormuş. Ultrasonda baktırdım yumurtalıklar temiz, rahim temiz. Kan testi temiz, smear testi de aldılar bir enfeksiyon falan çıkmadı. Yani hepsi iyi durumda. Ama gebe kalamıyorum. 7 aydır. Bir tavsiyeniz var mı? 😕

Merhaba canlar.💞💞💞💞💞
Ben düzensiz adet görüyorum. Yumurtlamam da büyük ihtimal düzensizdir. Çünkü nette öyle okudum. Adet düzensiz olunca o da düzensiz oluyormuş. Ultrasonda baktırdım yumurtalıklar temiz, rahim temiz. Kan testi temiz, smear testi de aldılar bir enfeksiyon falan çıkmadı. Yani hepsi iyi durumda. Ama gebe kalamıyorum. 7 aydır. Bir tavsiyeniz var mı? 😕
Merhaba ben ilaçsız hiç adet görmüyorum ama hamile kaldım yumurta büyütücü hap ve çatlatma iğnesi ile

Merhaba canlar.💞💞💞💞💞
Benim de duzenszdi glukofenle duzene girdi 2 ay 3.ay klomenle hamile kaldm

Merhaba canlar.💞💞💞💞💞
Ovülasyon testlerini kullan yumurtlama zamanını degerlendirirsin. Hic bi sorun yoksa hamile kalırsın 🤷🏼‍♀️

Çok üzüldüm canım.😒 Şimdi nasilsin?
Bilmem ki şükrüm sonsuz herseyini hayırlısı ama neden oldu bilinmiyor tekrar olursa aynı mı olur kafam o kadar karışık cok zor bir durummuş Allah kimseye vermesin yolumu çizmek istiyorum sürekli kafam da düşünüyorum çareyi bebekte buluyorum onun için de beklemem gerek süre konusun da herkes farklı şey söylüyor hayırlısı allahtan

Bilmem ki şükrüm sonsuz herseyini hayırlısı ama neden oldu bilinmiyor tekrar olursa aynı mı olur kafam o kadar karışık cok zor bir durummuş Allah kimseye vermesin yolumu çizmek istiyorum sürekli kafam da düşünüyorum çareyi bebekte buluyorum onun için de beklemem gerek süre konusun da herkes farklı şey söylüyor hayırlısı allahtan
Sabr et canım. Her şeyin hayirlisi sabrdır. Yüreğini ferah ve temiz tut. Allahın izniyle bir gün bebeğinle güzel günlerin olucak. İnşAllah.🤲🏼💕

Back