Gebeliğe Hazırlık düzensiz adet döngüsüyle hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

vuslatahasretim

Kûn Fe Yekûn
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
3.471
2.067
63
merhaba anne adaylari :)

düzensiz adet gören ve yinede hamile kalanlar bizimle tecrübelerinizi paylasirmisiniz ?

nasil hamile kalabildiniz neler yaptiniz yumurtlama gününü biliyormuydunuz nasil tespit ettiniz ?

merhaba anne adaylari :)

düzensiz adet gören ve yinede hamile kalanlar bizimle tecrübelerinizi paylasirmisiniz ?

nasil hamile kalabildiniz neler yaptiniz yumurtlama gününü biliyormuydunuz nasil tespit ettiniz ?
Canim cogu arkadas ovulasyon testi yapiyor yumurtlama icin. Bazen adeti geciken sogan kürü yapiyor. Ilac harici kürlere basvuruyorlar ben okudugum kadariyla. Sen ovulasyon testi denedin mi?

Canim cogu arkadas ovulasyon testi yapiyor yumurtlama icin. Bazen adeti geciken sogan kürü yapiyor. Ilac harici kürlere basvuruyorlar ben okudugum kadariyla. Sen ovulasyon testi denedin mi?
evet denedim ama normal yolla tam pik görmedim azcik koyulasiyor sonra siliköesiyor yine t cizgisi hic c den daha koyu oldugunu görmedim
catlatma ignesi sonrasinda gördüm tam pozitif oldugunu t cizgisi c den daha koyuydu

ama igne kullanmadan önce pik olmadi acaba yumurtlama oldumu olmadimi bilmiyorum.

galiba 3-4 ay boyunca hergün sabah aksam ovulasyon testi ve günde bir defada ultrasona girmek gerekiyor ögrenebilmek icin

kürleride okudum havuc incir sogan yaziyodu cok yerde ama tam tarifini göremedim bir yerde internetten arastirip bakmam gerekiyor ama bazilarinda hormonlari karistiriyormus yani zaten yüksekse dahada yükseltiyormus bu da engel oluyormus gebelige. bu ay bi sonucu ögreneyimde insallah ondan sonra bu kürleri deneyecegim

pik olmadan gebeliği olan bayanlar da var. bende 2 ay kullandım birinde pik görmedim diğerinde gördüm ama tutmadı. Sanırım bu durumlarda yumurta takibi en mantıklısı sende iğneni olmuşsun. bakalım bat zamanı belli olur canım istersen iğnenin 12. günü kan ver çıkacaktır kanda olduysa

İşte burada aynı anda hem incir hem çörek otu yapan var ki ikisi de yumurta gelişimi için. Yumurtanın çok büyümesi de kist yapıyor bilmeden sonuçlar doğurabilir. ben yumurtalıklara bakmadan yapamam mesela çünkü normal olanı daha geliştirirse? o sebeple kimseye de kesın yap diyemiyorum

pik olmadan gebe olabiliniyorsa güzel haber bu da. benim bat günleri hic belli degil bazen birkac ay olmuyor bazen ayda iki defa oluyor hersey cok karisik bende.
bi muayenehaneye gitmeyi düsünüyorum randevu alipda. orda dr a söyleyecegim herseyi insallah güzel bir yol düsünür yumurta takibide yapar. ve en yakin zamanda güzel haberleri veririz birbirimize

Ya sanırım günde 1 kere yapıyoruz testi o yüzden. Ben 2 gün pik kalan testleri gördüm dedim maşallah. benim öğlen pik oldu 5 de silikleşti sanırım çok hızlı gerçekleşiyor o yüzden tutturamıyor olabilir. belki de o günlerde hem sabah 10 aksam 6 gibi yapsak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…