Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hormon testlerinizi yaptırın kilo probleminiz varsa kilo vermeniz gerekli pko insülin direnci Tsh var mı yok mu bilmeniz gerekli, yumurtlama takibini de hassas Ovülasyon testleri ile takip edebilirsinizKizlar adet döngüsü çok düzensiz bende ovulasyon günümü nasil takip etcem böyle yabenim gibi bu durumu yaşayanlar varmı ? Bu ay 53 gün sürdü ama her ay değişiyor
Pko ne ki canım? Ben jinekoloğa gittiğimde ultrasonla yumurtalıklarıma bakmıştı bi sıkıntı yoktuPko var sanırım. Ancak yumurta takibi ile olabilir. Doktor takip edecek. Ovulasyon testleri sizde işe yaramaz![]()
Pekii bu nasıl anlaşılıyor idrar testleriylemi?Öncelikle hormon testlerinizi yaptırın kilo probleminiz varsa kilo vermeniz gerekli pko insülin direnci Tsh var mı yok mu bilmeniz gerekli, yumurtlama takibini de hassas Ovülasyon testleri ile takip edebilirsiniz
Polikistik over. Hormon tahlilleriniz yapıldı mı?Pko ne ki canım? Ben jinekoloğa gittiğimde ultrasonla yumurtalıklarıma bakmıştı bi sıkıntı yoktu
Kizlar adet döngüsü çok düzensiz bende ovulasyon günümü nasil takip etcem böyle yabenim gibi bu durumu yaşayanlar varmı ? Bu ay 53 gün sürdü ama her ay değişiyor
Kan testi ile hepsi için ayrı test var Lh, fsh, amh, E2, insülin direnci, tsh bunları kesin yaptırmak lazımPekii bu nasıl anlaşılıyor idrar testleriylemi?
Kan aldırmıştım idrar vermiştim birşey çıkmamıştı. Bu arada kilo sorunum filan yok zaten çok zayıfımPolikistik over. Hormon tahlilleriniz yapıldı mı?
Kan aldırdığımda çoğu şeyler saymıştı doktorum bir sorun yoktu hormon testimiydi emin değilim ama çünkü adet düzensizliğim için kan aldırmıştımKan testi ile hepsi için ayrı test var Lh, fsh, amh, E2, insülin direnci, tsh bunları kesin yaptırmak lazım
E devletten e nabıza girip bakarsanız sonuçlar vardır orada neye bakıldığını görebilirsiniz ama bu kadar geç adet olmakta illaki yumurtlama ile ilgili bi sıkıntı olması lazım normal bir durum değilKan aldırdığımda çoğu şeyler saymıştı doktorum bir sorun yoktu hormon testimiydi emin değilim ama çünkü adet düzensizliğim için kan aldırmıştım
Yurt dışında yaşıyorum ben canım. Bilmiyorum genelde stresli günler geçiriyorum çoğu onun etkisi vardır diyorda bilmiyorumE devletten e nabıza girip bakarsanız sonuçlar vardır orada neye bakıldığını görebilirsiniz ama bu kadar geç adet olmakta illaki yumurtlama ile ilgili bi sıkıntı olması lazım normal bir durum değil
Sende sonuç ne canım? Sen doğum kontrol hapımı kullanıyosuncanim geçmiş olsun öncelikle.. adet dongunu takip edebilmen adına aplikasyonlar var aynı problemi ben de yaşıyorum be takvimim diye bir uygulama var onu kullanıyorum orda ne zaman yumurtlayacağına kadar her şey yazıyor güzel bir uygulama diğer problemin ise muhtemelen adet olamadığın için doğum kontrol kullanmam gerekli doktoruna danisip...
Evet maalesef ki bir nevi doktor zoruyla en hafif denilen yazz adlı doğum kontrole başladım daha 11. günüm ama çok zor dayanıyorum çünkü bende migren var.. aşırı yoğun bir bulantı ve migrenle savaşıyorum ama doktor devam etmem gerektiğini söyledi ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ben deSende sonuç ne canım? Sen doğum kontrol hapımı kullanıyosun
Çoçuk düşünüyorum bende yaaa kullanmak istemiyorumEvet maalesef ki bir nevi doktor zoruyla en hafif denilen yazz adlı doğum kontrole başladım daha 11. günüm ama çok zor dayanıyorum çünkü bende migren var.. aşırı yoğun bir bulantı ve migrenle savaşıyorum ama doktor devam etmem gerektiğini söyledi ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ben de![]()
Canım yumurta takibi ne demek bana da doktor onu yapacakmış??Pko var sanırım. Ancak yumurta takibi ile olabilir. Doktor takip edecek. Ovulasyon testleri sizde işe yaramaz ☹
Klomenle yumurta geliştirecek vajinal usg ile takip edecek ideal boyut olunca çatlatma iğnesi vuracak.Canım yumurta takibi ne demek bana da doktor onu yapacakmış??
Ama adet gören birinin çatlatma iğnesi ne işine yarıyorKlomenle yumurta geliştirecek vajinal usg ile takip edecek ideal boyut olunca çatlatma iğnesi vuracak.![]()