Düzensiz adet döngüsü/Sogan kürü

isimsiz28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2023
16
1
27
Selam kizlar,
Benim bir sorum olucakti, bu ay 8-9 gün adet oldum 2 gün gelmedi yine 2-3 gün oldu. Ben bu ay sogan kürüne baslicaktm ve arastirdigim kadariyla adet bitimi den 2-3 gün sonra tavsiye ediliyor. Benim sorum su , adetim tamamen 2 gün önce bitti.Ben bugün den itibaren sogan kürüne baslaya bilirmiyim? Cünkü sogan kürü düsük yapma tehlikesi de varmis.Takvime göre bugün yumurtlamam gösteriyor. Kistim de var ne yapmaliyim size ? Lütfen yardimci olun. Simdiden Tesekkürler :)

Selam kizlar,
Benim bir sorum olucakti, bu ay 8-9 gün adet oldum 2 gün gelmedi yine 2-3 gün oldu. Ben bu ay sogan kürüne baslicaktm ve arastirdigim kadariyla adet bitimi den 2-3 gün sonra tavsiye ediliyor. Benim sorum su , adetim tamamen 2 gün önce bitti.Ben bugün den itibaren sogan kürüne baslaya bilirmiyim? Cünkü sogan kürü düsük yapma tehlikesi de varmis.Takvime göre bugün yumurtlamam gösteriyor. Kistim de var ne yapmaliyim size ? Lütfen yardimci olun. Simdiden Tesekkürler :)
Canim yumurtlama gördüysen yapma derim degerlendriin yumurtlamayi yani

Selam kizlar,
Çok dikkatli ol 15 Ağustostan bir kaç gün önce hem 10 kiloluk ürünler kullandım sonra adet ağrım oldu adet olucam sandım adetim hızlıca sökulsun diye soğan kaynatıp içtim çok ama çok emindim hamile olmaidigima adım kadar emindim sonra adetim 15 gün geçti daha önce gecikmem olduğu için aldıris etmemiştim zaten kan testi ve normal gebelik testim negatifti sonra 14 Ağustosta doktora gittim alttan muayene etti rahimde kalınlaşma var yarın gebelik testi yaptır kanda dedi adet söktürücü vermiycem 2 ay gecikirsə gel o zmsan veririm dedi bende şüphelendim gebelik testi yaptım pozitif hepsi 5 tane yaptım hemen ertesi gün kan verdim 90.9 çıktı aşırı mutlu oldum ama bir yandan da ondan önceki gibi kimyasal olur sandım ama emindim kimyasal olmasa bile düşüceginden çok emindim hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra yani 2 hafta önce cuma günü karın ağrısı oldu uyandım lavaboda peçeteye sildim kan geldiğini gördüm yerleşme sandım sonra her idrarımi yapınca kan geldiğini gördüm idrar yapmayınca da kahverengi leke şeklinde geliyordu sonra beta 51 e düştüğünü gördüm o gün hemen hastayaneye gittim doktor düşük yapıyorsun dedi kan 0 olunca sorun yok ama düşmezse gel dedi o gün yine kan verdim 24 ə düşmüştu kanamam 6 gün adet gibi sürdü sonrasi düşükle sonuçlandı ben hem ağır kaldırdığım için hemde soğan suyu tükettiğim için olduğunu düşünüyorum

X