seninde bat tarihi 20 si mi cnm?Benim de negatif cikti. Dun yaptim testi. Bizim gibi olan var mi bakalim.
benim bat agustos 5seninde bat tarihi 20 si mi cnm?
canım noldu senin var mı gelişme:)benim bat agustos 5
bu ay incir kürü denedim acaba o yumurtlama gününü uzatmış olabilir mi acaba.Bide sabah yapmalisin testi o zaman kesin olarak cikiyo
dun test yaptim negatif :)canım noldu senin var mı gelişme:)
idrar testi mi cnm?dun test yaptim negatif :)
kürler adet düzenini çok etkiliyor zaten, ben de yapardım eskiden, bıraktım yapmayıbu ay incir kürü denedim acaba o yumurtlama gününü uzatmış olabilir mi acaba.
dün sabah yaptım kocaman negatif hala regl olmadım yarın kan vermeye gitsem mi acaba?
evet canim bugun de yaptim negatif sende var mi gelismeidrar testi mi cnm?
4 gün oldu geçeli erken gebelik testinde de negatif çıktı biliyorum kan vermem lazım ama o kadr yoruldum kikürler adet düzenini çok etkiliyor zaten, ben de yapardım eskiden, bıraktım yapmayı
yok cnm 2 gün once yaptım erken gebelik testindede çıkmadığı için adet olursam diye bekliyorum ama aklım hala bebişteevet canim bugun de yaptim negatif sende var mi gelisme
bir keresinde kür yaparken 6 gün erken oldum hem de çok uzun ve yoğun geçti4 gün oldu geçeli erken gebelik testinde de negatif çıktı biliyorum kan vermem lazım ama o kadr yoruldum kiadet olursam diye gitmiyorum ne kadr beklemeliyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?