• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düzenli olan adet 2 gün geçti:(((

muffin09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
279
168
103
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...
ben mart ayında 2 aylık bebeğimi kaybettim kürtajdan sonra adetlerim hep 20siydi bu ay denedik ama 2 gün geçti dünden beri test yapıyorum erken gebelik testi de yaptım çizgi belirmedi.
Allah aşkına benim gibi olup erken gebelik testinin negatif olmasına rağmen sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?
bu testlerin yanılma payı var mıdır?

Ben de kizima hamileyken kac kerw test yapmistim cikmamisti ama gunum geciyordu ve gunum asla gecmezdi. Aradan 5 gun gecti test hafif cikti

bu ay incir kürü denedim acaba o yumurtlama gününü uzatmış olabilir mi acaba.
dün sabah yaptım kocaman negatif hala regl olmadım yarın kan vermeye gitsem mi acaba?
kürler adet düzenini çok etkiliyor zaten, ben de yapardım eskiden, bıraktım yapmayı

kürler adet düzenini çok etkiliyor zaten, ben de yapardım eskiden, bıraktım yapmayı
4 gün oldu geçeli erken gebelik testinde de negatif çıktı biliyorum kan vermem lazım ama o kadr yoruldum ki :( adet olursam diye gitmiyorum ne kadr beklemeliyim acaba?

4 gün oldu geçeli erken gebelik testinde de negatif çıktı biliyorum kan vermem lazım ama o kadr yoruldum ki :KK43: adet olursam diye gitmiyorum ne kadr beklemeliyim acaba?
bir keresinde kür yaparken 6 gün erken oldum hem de çok uzun ve yoğun geçti
bir keresinde de yine kür yaparken tam 1 hafta gecikti test yaptım negatif çıktı bir kaç gün sonra adet oldum zaten. kan testi yaptır istersen varsa kesin çıkar

Back