- 11 Eylül 2020
- 290
- 329
-
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
Ben uygulama nedir acaba
Google play store a kegel yazarsanız Türkçe olanlardan birini indirin. Şöyle bir egzersiz: sanki cisiniz gelmiste.cisinizi tutuyormuş gibi oradaki kasları kasacaksiniz. Tabi ki bunu örnek vermek için diyorum cisimizi asla ve asla tutmuyoruz ( mesane tembelliğine ve idrar yolu enfeksiyonu na davetiye çıkarmamak için ) veya sanki vajinanız in içine parmak soktunuz ve parmağı sıkıyorsunuz oradaki kaslarla. Bunu 5 saniye yapıp 5 saniye dinelenin , tekrar 5 sn yapio dinleninBurda gördümde nasıl yapılıyor acaba. O kadar doktora gittim kimse bana böyle bişeyden bahsetmemisti.bende yapmak istiyorum sizden bilgi alabilir miyim ?
Gece uyurken idrar kaçırmayada cözüm olur mu ki bu ?Google play store a kegel yazarsanız Türkçe olanlardan birini indirin. Şöyle bir egzersiz: sanki cisiniz gelmiste.cisinizi tutuyormuş gibi oradaki kasları kasacaksiniz. Tabi ki bunu örnek vermek için diyorum cisimizi asla ve asla tutmuyoruz ( mesane tembelliğine ve idrar yolu enfeksiyonu na davetiye çıkarmamak için ) veya sanki vajinanız in içine parmak soktunuz ve parmağı sıkıyorsunuz oradaki kaslarla. Bunu 5 saniye yapıp 5 saniye dinelenin , tekrar 5 sn yapio dinlenin
Toplamda 10, kere yapın
Günde.3 set halinde
Programımız varsa da ona göre yapın kızlar
Onun sebebi eğer kasların zayıflığı ise tabi ki işe yararGece uyurken idrar kaçırmayada cözüm olur mu ki bu ?
Ama norojenik mesane gibi bir sorunsa o sorunun çözülmesi lazimGece uyurken idrar kaçırmayada cözüm olur mu ki bu ?
Doktora gittim o kadar test falan yapildı. Hiç birsey çıkmadı psikolojik deyip gönderdi.Ama norojenik mesane gibi bir sorunsa o sorunun çözülmesi lazim
Gün içinde var mı kaçırmaDoktora gittim o kadar test falan yapildı. Hiç birsey çıkmadı psikolojik deyip gönderdi.
Nasil bi fark hissettiniz? Affiniza siginarak soruyorum ama partnerinizde farkettimi,?Merhabalar, düzenli kegel egzersizi yapanlar var mı ? Ve sonuç elde edenler. Ben 2 haftadır yapıyorum günde 3 kere bir telefon uygulamasıyla. Fark hissetmeye başladım. Sizlerden düzenli yapan var mii?
Eşim farketmedi ama ben daha sıkı olduğunu farkettim ve gittikçe daha çok kasabildigimi. İki üç gündür yapamıyorum amaNasil bi fark hissettiniz? Affiniza siginarak soruyorum ama partnerinizde farkettimi,?
Bende denemek istiyorum.Tsk ederim.Eşim farketmedi ama ben daha sıkı olduğunu farkettim ve gittikçe daha çok kasabildigimi. İki üç gündür yapamıyorum ama
..