Neden kiiiBen kustim highenicebanane
Ohh saol kuzumGörümcekin
Ohh afiyet olsun
Ben klasik iş çıkışı yoldayım efoocum ben Karatay diyeti yapmıştım fayda etmiştiBen normalde bir kaç çeşit yemek yapmam da, diyete başlayınca kendime uygun menüler de yapmam gerekiyor ondan yoksa ben yerim bir makarna pilav bitti gitti
Kemikli nohut bayulurumBugün ne pişirdim : İsteyenler o gün ki menüyü yazıp diğer arkadaşlara fikir verebilir.
Kemikli nohut
Pirinç pilavı
Cacık
Öğlen de sebze çorbası ve makarna yaptım
@malii
Bonus
@yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Babayani
@D e f n e
@bellok
@Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@Deep__Sea
@Anka
@Niran Nevra
@Kubdef
ByNkoaLa
@Ceylans17
@MonicaBing
Kahvalti gec yapıyoruz bu ara öğle yemegine gerek kalmiyor.Bugün ne pişirdim : İsteyenler o gün ki menüyü yazıp diğer arkadaşlara fikir verebilir.
Kemikli nohut
Pirinç pilavı
Cacık
Öğlen de sebze çorbası ve makarna yaptım
@malii
Bonus
@yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Babayani
@D e f n e
@bellok
@Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@Deep__Sea
@Anka
@Niran Nevra
@Kubdef
ByNkoaLa
@Ceylans17
@MonicaBing
Yarın tamda meydan okumalı derin temizlik günümdü ama odaların yerini değişeceğiz kalcak sanırım. Ayrıca maraton olayını sevdim bizdemi yapsak haftada 2 falan?Mesela şimdi iş yapması gereken ama üşenen kimler var, meydan okuyun birbirinize, maratona koyulun 1 saat
Ay o tırt çıktı. Yok geç tozlanıyormuş bilmem ne. Tek numarası,damladığı yeri buz pistine çeviriyor acayip kaydırıyor bende sevmedimYa su mavi silikonlu olanindan herkes ovguyle bahsetti aldim ama pek bi numarasini goremedim benmi beceremedim bilemiyorum
Bugün 2 kasa domates ile konserve yaptım ve çıkan bulaşıkları yıkadım.Tamam canım yaptığın işleri de yazabilirsin sadece
Yok bende sevmedim benim favorim sirkelim olan ürünler acaip iş görüyorYarın tamda meydan okumalı derin temizlik günümdü ama odaların yerini değişeceğiz kalcak sanırım. Ayrıca maraton olayını sevdim bizdemi yapsak haftada 2 falan?
Ay o tırt çıktı. Yok geç tozlanıyormuş bilmem ne. Tek numarası,damladığı yeri buz pistine çeviriyor acayip kaydırıyor bende sevmedim
Sen nerdesin acabaKemikli nohut bayulurum
Yaaaaa canım benim bence de son bi şans daha versen neler yaşadın bilemiyorum ama bebeğin için belki son kez deneyebilirsiniz herkes için herşeyin hayırlısı olsun inşallahKızlar bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Sabah kızım hastalandığı için eşimi aradım hastaneye gittik, işten gelince annesine değil direk bizim eve geldi. Kızımı merak ettim dedi ama sesi titriyordu. İyi misin hayırdır dedim, Kırıkkale deki Emine Bulut olayını gördüğünü, çok etkilendiğini ve üzüldüğünü söyledi ve ağlamaya başladı. Benden kopmak istemediğini kızımla beni yalnız bırakmak istemediğini bizi çok sevdiğini söyledi. Boşanma fikrinden vazgeçelim ben sensiz yaşamak istemiyorum filan dedi.O videoyu görünce çok korkunç bi şekilde aklıma sen ve kızım geldiniz, yanlış anlama sizin saçınızın teline bile zarar vermem ama sizi yalnız bırakmak istemiyorum dedi. Yaptığım hataları asla tekrarlamayacağım sana söz veriyorum asla yanlış yapmayacağım dedi. Ben sessiz kaldim cevap veremedim sadece sessizce ağladım biraz. Düşün lütfen dedi, ayrılmayalım dedi.
Öyle işte.
Sizinle paylaşmak istedim, ne yapacağımı da bilemiyorum. Benim için o kadar dua ettiniz ki size anlatmak istedim.
Oh be nihayet bi begenmeyen ben degilmisim bi numarasini goremedim yani tamam.okey sil gec digerleri gibi yani abartildgi kdr deglmisYarın tamda meydan okumalı derin temizlik günümdü ama odaların yerini değişeceğiz kalcak sanırım. Ayrıca maraton olayını sevdim bizdemi yapsak haftada 2 falan?
Ay o tırt çıktı. Yok geç tozlanıyormuş bilmem ne. Tek numarası,damladığı yeri buz pistine çeviriyor acayip kaydırıyor bende sevmedim
Yaaaaa canım benim bence de son bi şans daha versen neler yaşadın bilemiyorum ama bebeğin için belki son kez deneyebilirsiniz herkes için herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Sevgili I inessa armand bi sansi daha hakediyorsunuz gibime geldi canim .