Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kemikli nohut bayulurum

Kahvalti gec yapıyoruz bu ara öğle yemegine gerek kalmiyor.
Aksam yemegi patlican yemegi, pilav, corba yaptım
Tatli trilece var

Mesela şimdi iş yapması gereken ama üşenen kimler var, meydan okuyun birbirinize, maratona koyulun 1 saat
Yarın tamda meydan okumalı derin temizlik günümdü ama odaların yerini değişeceğiz kalcak sanırım. Ayrıca maraton olayını sevdim bizdemi yapsak haftada 2 falan?
Ya su mavi silikonlu olanindan herkes ovguyle bahsetti aldim ama pek bi numarasini goremedim benmi beceremedim bilemiyorum
Ay o tırt çıktı. Yok geç tozlanıyormuş bilmem ne. Tek numarası,damladığı yeri buz pistine çeviriyor acayip kaydırıyor bende sevmedim

Uyandım, kahvaltı yaptım, çamaşırları makineye attım, çarşafları değiştirdim, onları da yıkadım, 5 oda temizledim+ mutfak, evdeki bütün dolapları ve banyoları da temizledim, duş aldım, işlerim bitince kuaföre gittim evin 1-2 eksiği vardı onları da aldım. Benimki işte gece 1-2 gibi ancak dönecek insallah dolma istedi onu yaptım. Yarın tembellik günümüz bu yüzden yarın için de zeytinyağlı fasülye yaptım şimdi onlar pişiyor ben de ancak oturabildim. Birazdan astığım çamaşırları toplayacağım. Ameliyattan sonra ilk kez bu kadar aktif oldum sırtım ağrıyor. Sigarayı bırakmamın da tam 20. günü bu gün çok canım çekiyor ayrıca çocuğu olan hatunlara sabır diliyorum. Ellerinize emeklerinize sağlık. Canım çıktı caaanıııım

Yemek faslı bitti,mutfagı toparladım,ortalığı gelişi güzel süpürdüm. Bir sepet çamaşır astım.Eşim çocukları aldı parka indi, sessizliği dinliyorum Allahım ömürlerini uzun etsin ama bazen insan bunalıyor,sessiz,sakin oturmayı,yalnız vakit geçirmeği özlüyor. Sayfada bugün sessiz? Bonus nerelerdesin bacım

Yok bende sevmedim benim favorim sirkelim olan ürünler acaip iş görüyor

Kızlar bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Sabah kızım hastalandığı için eşimi aradım hastaneye gittik, işten gelince annesine değil direk bizim eve geldi. Kızımı merak ettim dedi ama sesi titriyordu. İyi misin hayırdır dedim, Kırıkkale deki Emine Bulut olayını gördüğünü, çok etkilendiğini ve üzüldüğünü söyledi ve ağlamaya başladı. Benden kopmak istemediğini kızımla beni yalnız bırakmak istemediğini bizi çok sevdiğini söyledi. Boşanma fikrinden vazgeçelim ben sensiz yaşamak istemiyorum filan dedi. O videoyu görünce çok korkunç bi şekilde aklıma sen ve kızım geldiniz, yanlış anlama sizin saçınızın teline bile zarar vermem ama sizi yalnız bırakmak istemiyorum dedi. Yaptığım hataları asla tekrarlamayacağım sana söz veriyorum asla yanlış yapmayacağım dedi. Ben sessiz kaldim cevap veremedim sadece sessizce ağladım biraz. Düşün lütfen dedi, ayrılmayalım dedi.

Öyle işte.

Sizinle paylaşmak istedim, ne yapacağımı da bilemiyorum. Benim için o kadar dua ettiniz ki size anlatmak istedim.

Yaaaaa canım benim bence de son bi şans daha versen neler yaşadın bilemiyorum ama bebeğin için belki son kez deneyebilirsiniz herkes için herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Oh be nihayet bi begenmeyen ben degilmisim bi numarasini goremedim yani tamam.okey sil gec digerleri gibi yani abartildgi kdr deglmis

Yaaaaa canım benim bence de son bi şans daha versen neler yaşadın bilemiyorum ama bebeğin için belki son kez deneyebilirsiniz herkes için herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Sevgili I inessa armand bi sansi daha hakediyorsunuz gibime geldi canim .

galiba biraz askıya alacağım boşanma durumunu. düzelmesini çok istiyorum ama çok da korkuyorum yanilmaktan. bir taraftan da ne kaybederim diyorum, tekrarlarsa o kaybeder. offff boşanma kararını vermekten daha zor bir.sans daha verme.kararı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…