Çık o halden hadi hemen çık çık çıkBen sadece bir çorba yaptım. Nedense çok depresif bir haldeyim.
Ayy bu ne ya eserikli adam
Ya konudan çok yorumlara güldüm Allah affetsinAnlayamadım çözemedim bu adamı
Bende öyle bir adam varki çıkamıyorum işin içinden,şöyleki sabah uyanınca küstüm diyor .çıkıyor gidiyor.aksam işten gelince aşkım canım diye konuşmak istiyor. Uyumaya yakın yarın seni buraya götürecek gezelim diyor sabah yüzüme bakmıyor.kusluge devam ediyor 4 gündür böyle akşam işten gelince...www.kadinlarkulubu.com
Benim temizlik rutinim gibi adam akşamdan yapicam diyip sabah temizliğe küsuyorum
Hepimizin canı malum habere sıkkın aslındaBen makarna yapcam ya canım sıkkın benimdeFeslegen Kokulu Nane gibi. Adam olana cok bile
Sucuklu makarna.
Bu siteden almistim tarifi
Aynen öyle canımHepimizin canı malum habere sıkkın aslında
Afiyet olsun canim her turlu proteini vitamini azar azar al iste . Halsiz kalma diyet diyeBen normalde bir kaç çeşit yemek yapmam da, diyete başlayınca kendime uygun menüler de yapmam gerekiyor ondan yoksa ben yerim bir makarna pilav bitti gitti
Öyle yapıcam inşaallah canım, bu hafta biraz sıkı yapıcam sadece, nişan var çünkü hafta sonuAfiyet olsun canim her turlu proteini vitamini azar azar al iste . Halsiz kalma diyet diye
Kimin nişanıÖyle yapıcam inşaallah canım, bu hafta biraz sıkı yapıcam sadece, nişan var çünkü hafta sonu
Patlıcan oturtmaBugün ne pişirdim : İsteyenler o gün ki menüyü yazıp diğer arkadaşlara fikir verebilir.
Kemikli nohut
Pirinç pilavı
Cacık
Öğlen de sebze çorbası ve makarna yaptım
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
@D e f n e
@bellok
@Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
Safsarisin
@Anka
@Niran Nevra
@Kubdef
ByNkoaLa
@Ceylans17
MonicaBing
GörümcekinKimin nişanı
Ohh afiyet olsunPatlıcan oturtma
Pilav cacık
Dostum sen oglen aksam ayri menumu yapiyosunBugün ne pişirdim : İsteyenler o gün ki menüyü yazıp diğer arkadaşlara fikir verebilir.
Kemikli nohut
Pirinç pilavı
Cacık
Öğlen de sebze çorbası ve makarna yaptım
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
@D e f n e
@bellok
@Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
Safsarisin
@Anka
@Niran Nevra
@Kubdef
ByNkoaLa
@Ceylans17
MonicaBing
Eğer akşamdan yemeğim kalmadıysa evet canım, benim çocuklar sürekli aç çünküDostum sen oglen aksam ayri menumu yapiyosun
Ben ispanak borani patlican kavurma yaptim dun aksamdan da pilavim var