Düzenli Evimiz & Hayatımız

bir başak burcu olarak bu grup benim için terapi gibi olacak ama kaç gündür evde o kadar sıkılıyorum ki, ne yataktan kalkasım geliyor, ne de iş yapasım.. kalktım mutfağı ocağı falan temizledim, kahvaltımı yaptım, eşim öğle yemeğine geldi falan derken zaman geçti, bu saatten beri de oturdum Avrupa Yakası izliyorum, bir yandan da kitap okumak istiyorum fakat dışarıdan çok ses geliyor odaklanamıyorum çamaşırlar da yatağımın üstünde duruyor katlayasım gelmedi bi türlü..

Ay bur durumda ne desem bilemedm seviyorsaniz Allah rahmet eylesin sevmiyirsaniz hadi iyisiniz
Nişanlıyken kv kp konusuna girince her soran mutlu olmakla üzülmek arasında kalıyordu
Allah rahmet eylesin bana görmek nasip olmadı ama

Hosgeldiniz
Mevsim geçişinden sanırım herkes öyle sanki bir halsizlik isteksizlik,

Kiz deli misin otur oturduğun yerde
Bak halime perişan oldum
Yok kuzum okula yakın istiyorum ben, nasip
Söz konusu temizlikse kesin kalirim
Senin fisfislardan ödünç ver bana da
Olmaz virmem, onlar benşm kıymetlim
Kolay gelsin canım
Şimdi hemen kalkıyorsun o çamaşırları katlayıp yerleştiriyorsun, sımta bugünün ödevi fırın temizliğini yapıyorsun. Hadi bakalım kalk kalk kalk
Aramıza hoş geldin bu arada

Ay hoşbuldum da fırın temizleyicim bitti. Nasıl temizlerim o olmadan

Bak gözüm değer hepsi dökülür demedi deme

İns bulursun canm okula yakin

Ay hoşbuldum da fırın temizleyicim bitti. Nasıl temizlerim o olmadan
Karbonat ve sirke ile fırın temizlemek

Karbonat ve sirke ile fırın temizlemek : Bu güne kadar uyguladığınız bütün yöntemleri unutun, çünkü Karbonat ve sirke ile fırın temizlemek içlerinde en kolayı ve pratiği.

Sadece 35 dakikada evde Karbonat ve sirke ile fırın temizleme yöntemini videomuzu izleyerek öğrenebilirsiniz ama önce ihtiyacınız olan malzemeleri sıralayalım.

Malzemeler,

Su
Sprey şişe
Kabartma tozu
Bez veya sünger
Sirke
Küçük bir kase

Fırın yağları nasıl temizlenir videomuz

Izgarayı fırından çıkarın.

Kaseye bir kaç kaşık kabartma tozu koyarak az miktarda suyla karıştırın. Amaç, temizlenmesi gereken yüzeye kolayca uygulanabilecek bir macun elde etmek.

Macunu fırının içine sürün. Kabartma tozu, kirlendikçe kahverengine dönüşecektir. Eşit katmanların olması önemli değildir, önemli olan tüm yüzeylerin kaplanmasıdır.Gece boyunca bu şekilde bekletin. Kabartma tozunun düzgün bir şekilde çimlenmesi için en az 12 saate ihtiyaç vardır.

Bir gün sonra ıslak bir bez alın ve mümkün olduğu kadar bastırarak silerek kabartma tozunu temizleyin.Sprey şişe içine sirke koyun ve kabartma tozu kalıntısı gördüğünüz yerlere püskürtün. Sirke, kabartma tozuyla etkileşime girdiğinde köpük oluşacaktır.
Islak bezle silin. Izgarayı tekrar yerleştirin.
Fırını kuruması için 15-20 dakika düşük sıcaklıkta çalıştırın.

Hosgeldiniz
Mevsim geçişinden sanırım herkes öyle sanki bir halsizlik isteksizlik,
Yaa geç uyuyorum resmen ve sabahta kalkmak bilmiyorum psikolojik yani kalksam ne yapacam ki hergün ki şeyler diyorum. Ama işim olunca 7 de ayaktayım. Yoksa saat mutlaka 11i buluyor.

Tamamdır b
Bu tarifi biliyorum. Deneyelim hadi bakalım :)

Verimli rutinde okumustum hatta temeli kaizen teknigi galiba yapilacaklari belirleyip süre tutarak yapınca hem yarim kalmıyor hem de daha çabuk halloluyor
Genel hal olarak bende biraz erteleme ve isteksizlik var ama kendimi sartlayıp bak akşama kadar hem iş yapamadım diye psikolojini bozmak yerine hemen yap bitir sonra yine yat dinlen keyif yap diyorum

geçer umarım bi kaç güne.

O a101 denir aldıklarını bi arkadsm almıştı pek memnun kalmamıştı vikinglerden ama ben daha kullanmadm
Yok ben daha önce kullandım güzel ürünler
Başka sayfada bu dediğini şöyle yapıyorduk, mesela kim maratona var diyorduk, katılanlara belli bir süre belirleyip işe koyuluyorduk, iş bitince de yaptıklarımızı yazıyorduk

Vayy o da iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…