Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kolumuz kanadımız kırık oluyor. Hiçbir zaman ilk biz olmuyoruz. Hep idare etmek zorunda olan ikinci planda olsa da olan tarafız.canım bizim dairemiz aile apartmaniydi :) üst katta 2 dayım ve anneannem vardı. o yüzden müsaade etti annem, yoksa bırakmazdı. bana sorarsan ben olsam evlenmezdim zaten asla baskasiyla. ama mecbursam da kızıma güveniyorsam, şartlar uygunsa yani dayısı anneannesi ayni binadaysa benimle olup mutsuz olacağına, yalnız olmasını tercih ederdim
Ben de aynıyım canım. Ama senin yine bir umudun var. Insallah gönlüne göre olur her şey. ❤❤❤❤❤Herkesin kendince derdi var kızlar okudum,Allah hepimize ferahlık versin. Benim derdim de yalnızlık. Çok insan var ama hiçbiriyle samimi olamıyorum. Eşim sabah gidip akşam geliyor, bebeğim çook zor bir bebek,aşırı yoruluyorum. Kapısını çalacak veya gel bi kahve içelim kafamız dağılsın diyecek kimsem yok. Annem babam boşanalı yıllat oldu,üvey babamı çok seviyorum Allah razı oldun iyi adam. Annem 3 saat uzağımda,her gün saatlerce telefona yapışıyoruz. Kv,kp de çok iyi ve annemle aynı ilçedeler. Oraya yerleşmemiz için onca sebep varken eşimin inadı beni bitiriyor. Ona kalsa herşeyim iyi ama ben yalnızken mutsuzum. Çocuğun biri hasta olsa,cümbür cemaat gidiyoruz doktora çünki bakarmısın diyeceğim kimse yok. 1,5 sene sonra çocuklar ilkokulu bitiriyor ve orta okul yok diye evi,mahalleyi değişip taşınacağız mecbur.ozaman memlekete dönmemiz için bir kapı açtım tamam dedi inşallah fikri değişmez. Çok bunaldım 8 senedir yalnız bu şehirde.. hasta olsam kimsem yok eşim izin alıyor bana bakmak için bende dertlendim bugün baya,annemle konuştuk ağlama modundayım..
Ever çok şükür sayılı gün ama cayarsa işte ozaman naparım hiç bilmiyorum.. yeniden yalnızlığa mahkuö edemem kendimi orası kesin. Ben çekip giderim gelmek isteyen gelir..Sıkma canını en azından bir süren var geçer inşallah o zamana kadar bebişinde büyür geçer hepsi.süresi olmayıp meçbur bırakılan çok insanlarda var.
Ben hiç aymadım yıpranır diye düşünüyorum. Atma benceSimdi evi supurdum , nevresimleri yikadim kurutmaya attim , yastiklar yikaniyor ama kurutma makinesine yastik atan var mi acaba kac yildir kullaniyorum ama yastik kurutturmadim hic . Oluyorsa atacagim onlarida bilen varsa yazarsa sevinirim.
Bu arada cay demledim , cekirdek aldim onume oturdm takilicam boyle keyif biraz
İnşallah canımInsallah gonlunce olur D e f n e
Umut senelerdir var ama icraat yok canım. Doğumlarda,gebeliklerde hep yalnız. Sabah erkenden gidip gece gelen eş. Ödevi,yemeği aklına gelecek hertürlü iş bende bunaldım inanki. Birde ben yurtdışından gelin geldim,sonradan annemlerde tr ye yerleşti. Zaten ayak uydurmaya çalışırken,kültüre alışırken anam ağladı birde teklik derken kaldırmıyor bünyemBen de aynıyım canım. Ama senin yine bir umudun var. Insallah gönlüne göre olur her şey. ❤❤❤❤❤
Karbonatla temizleniyor ayrıntısını bilmiyorum netten bir bak canımAynen bendr bu sekilde yapiyorum . Firin temizligimi ne ile yapiyosunuz peki yag sokucuyla filan yapiyorm ben de ama icim rahat etmiyor yemek piserken kimyasal kalntisi olurda hava ile icine isler mi filan diye. Bu arada yastiklari koyuyorm kurutmaya smdi bakalm ya Allah bismillah
Eşinin istememe sebebi ne?Herkesin kendince derdi var kızlar okudum,Allah hepimize ferahlık versin. Benim derdim de yalnızlık. Çok insan var ama hiçbiriyle samimi olamıyorum. Eşim sabah gidip akşam geliyor, bebeğim çook zor bir bebek,aşırı yoruluyorum. Kapısını çalacak veya gel bi kahve içelim kafamız dağılsın diyecek kimsem yok. Annem babam boşanalı yıllat oldu,üvey babamı çok seviyorum Allah razı oldun iyi adam. Annem 3 saat uzağımda,her gün saatlerce telefona yapışıyoruz. Kv,kp de çok iyi ve annemle aynı ilçedeler. Oraya yerleşmemiz için onca sebep varken eşimin inadı beni bitiriyor. Ona kalsa herşeyim iyi ama ben yalnızken mutsuzum. Çocuğun biri hasta olsa,cümbür cemaat gidiyoruz doktora çünki bakarmısın diyeceğim kimse yok. 1,5 sene sonra çocuklar ilkokulu bitiriyor ve orta okul yok diye evi,mahalleyi değişip taşınacağız mecbur.ozaman memlekete dönmemiz için bir kapı açtım tamam dedi inşallah fikri değişmez. Çok bunaldım 8 senedir yalnız bu şehirde.. hasta olsam kimsem yok eşim izin alıyor bana bakmak için bende dertlendim bugün baya,annemle konuştuk ağlama modundayım..
Bir kolumuz kanadımız kırık oluyor. Hiçbir zaman ilk biz olmuyoruz. Hep idare etmek zorunda olan ikinci planda olsa da olan tarafız.
Onu söylemek istedim aslında.
Yani anneni babanı eleştirmek için söylemedim.
Artık önüne bakıyorum ben de zaten. Geçmişi düşünmemeye çalışıyorum. Tek pişmanlığım keşke tedavi olmadan evlenmeseydim. Evliliğimi sağlıklı bir şekilde yürütemiyorum maalesef.
Ben de aynıyım yıllardır ailemden 1200 km uzakta yaşıyorum kimsem yok yan komşumuz bile tanımıyorumBen de aynıyım canım. Ama senin yine bir umudun var. Insallah gönlüne göre olur her şey. ❤❤❤❤❤
Bende 4 aydır bilmediğim şehirde 0 arkadaşla yaşıyorum tek dostum marketlerBen de aynıyım yıllardır ailemden 1200 km uzakta yaşıyorum kimsem yok yan komşumuz bile tanımıyorum
Yakınlarının Aynı şehirde olması demekte bazen yalnızlık sorunu çözmüyorBen de aynıyım yıllardır ailemden 1200 km uzakta yaşıyorum kimsem yok yan komşumuz bile tanımıyorum
Kesinlikle katılıyorumYakınlarının Aynı şehirde olması demekte bazen yalnızlık sorunu çözmüyor
Siğorta pirimini iş yeri zamanında geç başlatmış canım. Çıkarsa tazminat talep edemiyor patronun insafına kalmış. 1,5 sene sonra pirimi doluyor ve kendi ayrılsa bile alabiliyor tazminatını. (Baya yüklü bir mebla) Ben diyorum ki 13 senelik elemanısın git konuş belki yarısını verirler 2günlük eleman değilsin ki hak var hukuk var. Ama yok inat ediyor vermezlermiş,minnetmi etsinmiş.. denemeden yok çekiyor yani. Açık açık dedim o gün geldiğinde yine kalmaya devam edersen tek kalırsın dedim,yok gideceğiz dedi. Bakalım..Karbonatla temizleniyor ayrıntısını bilmiyorum netten bir bak canım
Eşinin istememe sebebi ne?
Siğorta pirimini iş yeri zamanında geç başlatmış canım. Çıkarsa tazminat talep edemiyor patronun insafına kalmış. 1,5 sene sonra pirimi doluyor ve kendi ayrılsa bile alabiliyor tazminatını. (Baya yüklü bir mebla) Ben diyorum ki 13 senelik elemanısın git konuş belki yarısını verirler 2günlük eleman değilsin ki hak var hukuk var. Ama yok inat ediyor vermezlermiş,minnetmi etsinmiş.. denemeden yok çekiyor yani. Açık açık dedim o gün geldiğinde yine kalmaya devam edersen tek kalırsın dedim,yok gideceğiz dedi. Bakalım..
Ayy öğretmen mi ben miNego sevgili öğretmenim ve arkadaşlarım birşey sorabiler miyim
Canım ama eşin haklı niye emeği çöpe gitsin. O güne kadar sabret sen, inşaallah gönlünce olurSiğorta pirimini iş yeri zamanında geç başlatmış canım. Çıkarsa tazminat talep edemiyor patronun insafına kalmış. 1,5 sene sonra pirimi doluyor ve kendi ayrılsa bile alabiliyor tazminatını. (Baya yüklü bir mebla) Ben diyorum ki 13 senelik elemanısın git konuş belki yarısını verirler 2günlük eleman değilsin ki hak var hukuk var. Ama yok inat ediyor vermezlermiş,minnetmi etsinmiş.. denemeden yok çekiyor yani. Açık açık dedim o gün geldiğinde yine kalmaya devam edersen tek kalırsın dedim,yok gideceğiz dedi. Bakalım..
Kendi ailenmi bu bahsettiğin? Biz bayramda veya arada gidiyoruz 1ay fln kaldığım oluyor mutluyum orda. Eşim benden mutlu görünüyor.İşte herkesin beklentisi derdi farklı. Evlendim ilk 4 yıl gurbette kaldık, o zaman çok huzurlu mutluydum. Sonra buraya memlekete geldik her şey tepetaklak oldu.
Tekrar o günlere dönmeyi, orda yaşamayı çok isterdim.
Aile yanında olmak her zaman huzur getirmiyor..... Şu dk dese eşim giderim tekrar