Düzenli Evimiz & Hayatımız

En güzelini yapmışsın canım insan boş durdukça daha çok kuruyor kafasında.
Kolay gelsin
Hiç bilgim yok canım, bol keyifler

canım benim yaşadıkların gerçekten zor anlıyorum seni. hicbir hakları yoktu evet sana ve kardeşlerine kötü bir hayat yaşatmaya. benim için çocuğum olduğu gün ben artık arka plana geçtim. hayatımda ne karar verirsem vereyim onun iyiliğini de düşünmek zorundayım. ve kızımdan ayrılmam için benim ölmem lazım ancak, sana öyle söyleyeyim. herkes aynı bilince sahip olamiyor ya da herkes aynı zamanda annelik olgunluguna erişemiyor malesef. annem bizi asla yalnız bırakmadı ama o da ikinci evliliğini yaptı mesela. sansliymisiz ki eşi bize öz babamız kadar babalık etti. ben onlarla yaşamadım mesela hic 17 yaşında yalnız yasamaya başladım onun oğulları vardi çünkü, çalıştım kendi ayaklarım üstünde durdum ama annemin eli gözü hep üstümdeydi.
keske senin daha iyi bir hayatın olsaydı ama olan olmuş malesef.

Ya beni belki dizginleyebilir gibi geldi tabi denemeden bilemem de çünkü öylebir durumdayım ki yedikçe yiyesim geliyor evde sıkıntıdan boşluğa düşmüş gibiyim hobi vs bir sürü şey denedim olmuyor
Bende o durumdayım canım ama böylesi bir açlık daha çok yemeğe sevk eder insanı sonunda. Zayıflama takımlarına baksana, oraların disiplini işe yarıyor

I inessa armand Yanlış anlama ama farzet boşandın. Başkasıyla evlendin ve sen evlendiğin için 17 yaşındaki genç kızın yalnız başına yaşamasına musade eder miydin?

Merhaba kızlar bu aralar kendimi baya uykulu ve halsiz hissediyorum
Nego cum bunu hissetmiş olmalısın ki kolay ödevler veriyorsun
dünkü odevimi bugüne bıraktım çünkü dün makinem doluydu bugün çalıştırdım onu bugün hallettim musluklarımda pazartesi güzelce parlatmistim bugün biraz üstünden geçerim pırıl pırıl olsunlar

I inessa armand Yanlış anlama ama farzet boşandın. Başkasıyla evlendin ve sen evlendiğin için 17 yaşındaki genç kızın yalnız başına yaşamasına musade eder miydin?

canım bizim dairemiz aile apartmaniydi :) üst katta 2 dayım ve anneannem vardı. o yüzden müsaade etti annem, yoksa bırakmazdı. bana sorarsan ben olsam evlenmezdim zaten asla baskasiyla. ama mecbursam da kızıma güveniyorsam, şartlar uygunsa yani dayısı anneannesi ayni binadaysa benimle olup mutsuz olacağına, yalnız olmasını tercih ederdim

Kolay gelsin canım.
Cif tarzı krem temizleyici ve poşetle süper oluyor
Aynen bendr bu sekilde yapiyorum . Firin temizligimi ne ile yapiyosunuz peki yag sokucuyla filan yapiyorm ben de ama icim rahat etmiyor yemek piserken kimyasal kalntisi olurda hava ile icine isler mi filan diye. Bu arada yastiklari koyuyorm kurutmaya smdi bakalm ya Allah bismillah

Herkesin kendince derdi var kızlar okudum,Allah hepimize ferahlık versin. Benim derdim de yalnızlık. Çok insan var ama hiçbiriyle samimi olamıyorum. Eşim sabah gidip akşam geliyor, bebeğim çook zor bir bebek,aşırı yoruluyorum. Kapısını çalacak veya gel bi kahve içelim kafamız dağılsın diyecek kimsem yok. Annem babam boşanalı yıllat oldu,üvey babamı çok seviyorum Allah razı oldun iyi adam. Annem 3 saat uzağımda,her gün saatlerce telefona yapışıyoruz. Kv,kp de çok iyi ve annemle aynı ilçedeler. Oraya yerleşmemiz için onca sebep varken eşimin inadı beni bitiriyor. Ona kalsa herşeyim iyi ama ben yalnızken mutsuzum. Çocuğun biri hasta olsa,cümbür cemaat gidiyoruz doktora çünki bakarmısın diyeceğim kimse yok. 1,5 sene sonra çocuklar ilkokulu bitiriyor ve orta okul yok diye evi,mahalleyi değişip taşınacağız mecbur.ozaman memlekete dönmemiz için bir kapı açtım tamam dedi inşallah fikri değişmez. Çok bunaldım 8 senedir yalnız bu şehirde.. hasta olsam kimsem yok eşim izin alıyor bana bakmak için bende dertlendim bugün baya,annemle konuştuk ağlama modundayım..

Sıkma canını en azından bir süren var geçer inşallah o zamana kadar bebişinde büyür geçer hepsi.süresi olmayıp meçbur bırakılan çok insanlarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…