En güzelini yapmışsın canım insan boş durdukça daha çok kuruyor kafasında.Merhaba kızlar herkese hayırlı günler bende birkaç gündür durgunluk var pek iyi hissetmiyorum belli bir sorunumda yok sayılır ama yataktan çıkasım gelmiyor
Bugün dedim bu böyle olmayacak yatarak atamıyorum en iyisi kendimi okb hastası gibi temizliğe veriyim kalktım mutfaktan başladım mutfağı temizliyorum eşim de bugün geç gelebilirmiş yapabildiğim kadar temizlik yapicamNego
Manevi ödevlere inşallah bugünden itibaren ben de başlıyorum işlerimi bitirip duşa girerim okumaya başlarım diye düşünüyorum
Hiç bilgim yok canım, bol keyiflerSimdi evi supurdum , nevresimleri yikadim kurutmaya attim , yastiklar yikaniyor ama kurutma makinesine yastik atan var mi acaba kac yildir kullaniyorum ama yastik kurutturmadim hic . Oluyorsa atacagim onlarida bilen varsa yazarsa sevinirim.
Bu arada cay demledim , cekirdek aldim onume oturdm takilicam boyle keyif biraz
40 gün boyunca 2 öğün beslenip açlık oruçlarına başlıyorsun ilk öğün saat 13:00 2. Saat. 19:00 da.bu alışma seviyesi gibi bir şeyAçlık ilk seviyesi ne 1 günlük açlık orucu gibi mi
Ben pek doğru bulmuyorum bu yöntemi40 gün boyunca 2 öğün beslenip açlık oruçlarına başlıyorsun ilk öğün saat 13:00 2. Saat. 19:00 da.bu alışma seviyesi gibi bir şey
Benim de çok ihtiyacım var40 gün boyunca 2 öğün beslenip açlık oruçlarına başlıyorsun ilk öğün saat 13:00 2. Saat. 19:00 da.bu alışma seviyesi gibi bir şey
Ya beni belki dizginleyebilir gibi geldi tabi denemeden bilemem de çünkü öylebir durumdayım ki yedikçe yiyesim geliyor evde sıkıntıdan boşluğa düşmüş gibiyim hobi vs bir sürü şey denedim olmuyorBen pek doğru bulmuyorum bu yöntemi
Bugünlük deniyeyim dedim sanırım bana pek uygun olmayacakBen pek doğru bulmuyorum bu yöntemi
Dr Aidin Salih diyeti diyede geçiyorBenim de çok ihtiyacım vararastiriyim bende:/
Zorlama canım ya kendiniBugünlük deniyeyim dedim sanırım bana pek uygun olmayacak3 gün zor olur diyorlar bu diyet sürecinde zaten var ama çarpıntı halsizlik olursa bende sanırım yapamam
I inessa armand için demiyorum ama ben ortada kaldım maalesef.
Annem babam hayatına devam etti. ama olan bize oldu.
Çok mu mükemmel bir hayat yaşadılar dersen o da değil.
Kısacası onlar kendi tercihinin sonucunu yaşadı biz ise başkalarının tercihini yaşadık.
Benim başıma kötü bir şey gelmeden buralara gelmem büyük bir mucize aslında.
Bende o durumdayım canım ama böylesi bir açlık daha çok yemeğe sevk eder insanı sonunda. Zayıflama takımlarına baksana, oraların disiplini işe yarıyorYa beni belki dizginleyebilir gibi geldi tabi denemeden bilemem de çünkü öylebir durumdayım ki yedikçe yiyesim geliyor evde sıkıntıdan boşluğa düşmüş gibiyim hobi vs bir sürü şey denedim olmuyor
Kolay gelsin canım.Kızlar ben kayinvalideme geldim, ütülerini yapacağım
Eve gidince ödevi de yapacağım insallah. Siz neyle parlatiyorsunuz muslukları acaba özel bir formülünüz var mı?
Kolay gelsin canım.
Cif tarzı krem temizleyici ve poşetle süper oluyor
I inessa armand Yanlış anlama ama farzet boşandın. Başkasıyla evlendin ve sen evlendiğin için 17 yaşındaki genç kızın yalnız başına yaşamasına musade eder miydin?canım benim yaşadıkların gerçekten zor anlıyorum seni. hicbir hakları yoktu evet sana ve kardeşlerine kötü bir hayat yaşatmaya. benim için çocuğum olduğu gün ben artık arka plana geçtim. hayatımda ne karar verirsem vereyim onun iyiliğini de düşünmek zorundayım. ve kızımdan ayrılmam için benim ölmem lazım ancak, sana öyle söyleyeyim. herkes aynı bilince sahip olamiyor ya da herkes aynı zamanda annelik olgunluguna erişemiyor malesef. annem bizi asla yalnız bırakmadı ama o da ikinci evliliğini yaptı mesela. sansliymisiz ki eşi bize öz babamız kadar babalık etti. ben onlarla yaşamadım mesela hic 17 yaşında yalnız yasamaya başladım onun oğulları vardi çünkü, çalıştım kendi ayaklarım üstünde durdum ama annemin eli gözü hep üstümdeydi.
keske senin daha iyi bir hayatın olsaydı ama olan olmuş malesef.
I inessa armand Yanlış anlama ama farzet boşandın. Başkasıyla evlendin ve sen evlendiğin için 17 yaşındaki genç kızın yalnız başına yaşamasına musade eder miydin?
Aynen bendr bu sekilde yapiyorum . Firin temizligimi ne ile yapiyosunuz peki yag sokucuyla filan yapiyorm ben de ama icim rahat etmiyor yemek piserken kimyasal kalntisi olurda hava ile icine isler mi filan diye. Bu arada yastiklari koyuyorm kurutmaya smdi bakalm ya Allah bismillahKolay gelsin canım.
Cif tarzı krem temizleyici ve poşetle süper oluyor
Sıkma canını en azından bir süren var geçer inşallah o zamana kadar bebişinde büyür geçer hepsi.süresi olmayıp meçbur bırakılan çok insanlarda var.Herkesin kendince derdi var kızlar okudum,Allah hepimize ferahlık versin. Benim derdim de yalnızlık. Çok insan var ama hiçbiriyle samimi olamıyorum. Eşim sabah gidip akşam geliyor, bebeğim çook zor bir bebek,aşırı yoruluyorum. Kapısını çalacak veya gel bi kahve içelim kafamız dağılsın diyecek kimsem yok. Annem babam boşanalı yıllat oldu,üvey babamı çok seviyorum Allah razı oldun iyi adam. Annem 3 saat uzağımda,her gün saatlerce telefona yapışıyoruz. Kv,kp de çok iyi ve annemle aynı ilçedeler. Oraya yerleşmemiz için onca sebep varken eşimin inadı beni bitiriyor. Ona kalsa herşeyim iyi ama ben yalnızken mutsuzum. Çocuğun biri hasta olsa,cümbür cemaat gidiyoruz doktora çünki bakarmısın diyeceğim kimse yok. 1,5 sene sonra çocuklar ilkokulu bitiriyor ve orta okul yok diye evi,mahalleyi değişip taşınacağız mecbur.ozaman memlekete dönmemiz için bir kapı açtım tamam dedi inşallah fikri değişmez. Çok bunaldım 8 senedir yalnız bu şehirde.. hasta olsam kimsem yok eşim izin alıyor bana bakmak içinbende dertlendim bugün baya,annemle konuştuk ağlama modundayım..