Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabahtan 1 gr su yok sinir oldum. Yatak roplama ve kahvaltı dışında birşey yapamadım. B.makinesi boşalcak ve evi süpürcem artık inşallah biran önce gelir sular

Anne baba boşanınca çocuk neden ortada kalsın, annesi babası birbirinden ayrılıyor çocuktan değil
I inessa armand için demiyorum ama ben ortada kaldım maalesef.
Annem babam hayatına devam etti. ama olan bize oldu.
Çok mu mükemmel bir hayat yaşadılar dersen o da değil.
Kısacası onlar kendi tercihinin sonucunu yaşadı biz ise başkalarının tercihini yaşadık.
Benim başıma kötü bir şey gelmeden buralara gelmem büyük bir mucize aslında.

Sen benim neyden bahsettiğimi anlamışsın bence süpersin
Canım sirke ile çalıştır makinayı ben öyle yaptım

Aynen herkesin evinde var illa ki çok normal

Canım senin durumum çok farklıymış, çok üzücü tosia bilinçli bir anne maşaallah.
Maalesef herkesin bir imtihanı var bu hayatta

Geçmiş olsun.
Selammm kizlar kac gundur giremiyorum cok hastaydim temizlik yapip terledim bi gizelde klimanin karsisinda uyuyunca bal gibi grip oldum bugun biraz iyiyim simdi evi paklayip butun odevleri bugun yapayim

Nego kız yüzümde bir leke vardi birde kulak memesinin yanında 3 ay önce biraz büyüyünce çocuklar git cildiyeye dediler gitim yaktı ve bu gün gitim
kirem vermişti kullanıyordum bayağı düzelmiş zaten bu günde bir kirem daha verdi iyi geçmiş sadece izi kalmasın diye bir kirem verde birde güneş koreli kullanacağım o kadar

Geçmiş olsun abla

Urfa'dan geldik biz ama Urfalı de değiliz iş sebebiyle buradayız eşim de ben de çalışınca göçebe gibi eviniz sırtımızda yaşıyoruz
Urfa Daha da sıcak bence çok güzel değişik kültürler tanıyorsunuz
Ozaman ben anlamamazliga devam edeyim
Kolay ya önce muslukları balyozla patlat sonra ev kendi kendine yıkansın
Selammm kizlar kac gundur giremiyorum cok hastaydim temizlik yapip terledim bi gizelde klimanin karsisinda uyuyunca bal gibi grip oldum bugun biraz iyiyim simdi evi paklayip butun odevleri bugun yapayim
Çok geçmiş olsun klimasızda durulmuyor ki

Merhaba kızlar herkese hayırlı günler bende birkaç gündür durgunluk var pek iyi hissetmiyorum belli bir sorunumda yok sayılır ama yataktan çıkasım gelmiyor
Bugün dedim bu böyle olmayacak yatarak atamıyorum en iyisi kendimi okb hastası gibi temizliğe veriyim kalktım mutfaktan başladım mutfağı temizliyorum eşim de bugün geç gelebilirmiş yapabildiğim kadar temizlik yapicam Nego
Manevi ödevlere inşallah bugünden itibaren ben de başlıyorum işlerimi bitirip duşa girerim okumaya başlarım diye düşünüyorum

Simdi evi supurdum , nevresimleri yikadim kurutmaya attim , yastiklar yikaniyor ama kurutma makinesine yastik atan var mi acaba kac yildir kullaniyorum ama yastik kurutturmadim hic . Oluyorsa atacagim onlarida bilen varsa yazarsa sevinirim.
Bu arada cay demledim , cekirdek aldim onume oturdm takilicam boyle keyif biraz

Ben universitede yurttayken atıyordum ama yastıklar zaten kendinden geçmişti
Sağlam bir yastığa zarar verir mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…