Düzenli Evimiz & Hayatımız

22 ağustos ödevi

🔸Muslukları patlatmak 😁
🔸Manevi ödev : En az iki sayfa Kuranı Kerim okumak, isteyen meal okuyabilir. (manevi ödevi yapmak isteyenler için veriyorum)

@malii
Bonus Bonus
yorgun anneanne yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
D e f n e D e f n e
@bellok
@Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
C Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@MigiMadid
@deep_sea
@Anka
@Niran Nevra
@Kubdef
Sabahtan 1 gr su yok sinir oldum. Yatak roplama ve kahvaltı dışında birşey yapamadım. B.makinesi boşalcak ve evi süpürcem artık inşallah biran önce gelir sular :KK43:

Anne baba boşanınca çocuk neden ortada kalsın, annesi babası birbirinden ayrılıyor çocuktan değil
I inessa armand için demiyorum ama ben ortada kaldım maalesef.
Annem babam hayatına devam etti. ama olan bize oldu.
Çok mu mükemmel bir hayat yaşadılar dersen o da değil.
Kısacası onlar kendi tercihinin sonucunu yaşadı biz ise başkalarının tercihini yaşadık.
Benim başıma kötü bir şey gelmeden buralara gelmem büyük bir mucize aslında.

Aynen bende çözemiyorum, sonra bide herkes neden benden kaçıyor diyorlar 🤷‍♀️
Bugün de hic halim yok ama bi kendimi zorlayayim dedim bulasik makinasi zaten aklimdaydi temizleyici mi almam gerekir ?

Musluklar sirkelimle hep parlatirim ama 2-3 gündür pek seapamadim😂

Ben bakara süresine başlamıştım, ordan devam ederim bugün insallah
Sen benim neyden bahsettiğimi anlamışsın bence 😂 😂 süpersin
Canım sirke ile çalıştır makinayı ben öyle yaptım
Bizde bayramdan beri esimle inatlasma surtusme derken pek iyi degiliz . Canim cok sklyor . Ister istemez takiyorum takmamak istesemde . Ikimzde aslan burcuyuz gururluyuz bilmem ne iste bakalm ne zaman son bulacak. Normal konusuyorz ama uzak ve soguguz

Sıcaklar hepimizin başına vurmuş hanımlar biz de karı koca maşallah bu ara sinirler tavan :) ama ben yolunu buldum o konuşuyor ben susuyorum onunla konuşmuyorum bir süre sonra kenardan kenardan geliyor yanıma konuşuyoruz sözde anlaşıyoruz :) her evde var
Aynen herkesin evinde var illa ki çok normal

I inessa armand için demiyorum ama ben ortada kaldım maalesef.
Annem babam hayatına devam etti. ama olan bize oldu.
Çok mu mükemmel bir hayat yaşadılar dersen o da değil.
Kısacası onlar kendi tercihinin sonucunu yaşadı biz ise başkalarının tercihini yaşadık.
Benim başıma kötü bir şey gelmeden buralara gelmem büyük bir mucize aslında.
Canım senin durumum çok farklıymış, çok üzücü :KK43: tosia bilinçli bir anne maşaallah.
Maalesef herkesin bir imtihanı var bu hayatta

Geçmiş olsun.
Selammm kizlar kac gundur giremiyorum cok hastaydim temizlik yapip terledim bi gizelde klimanin karsisinda uyuyunca bal gibi grip oldum bugun biraz iyiyim simdi evi paklayip butun odevleri bugun yapayim

Nego Nego kız yüzümde bir leke vardi birde kulak memesinin yanında 3 ay önce biraz büyüyünce çocuklar git cildiyeye dediler gitim yaktı ve bu gün gitim
kirem vermişti kullanıyordum bayağı düzelmiş zaten bu günde bir kirem daha verdi iyi geçmiş sadece izi kalmasın diye bir kirem verde birde güneş koreli kullanacağım o kadar

Nego Nego kız yüzümde bir leke vardi birde kulak memesinin yanında 3 ay önce biraz büyüyünce çocuklar git cildiyeye dediler gitim yaktı ve bu gün gitim
kirem vermişti kullanıyordum bayağı düzelmiş zaten bu günde bir kirem daha verdi iyi geçmiş sadece izi kalmasın diye bir kirem verde birde güneş koreli kullanacağım o kadar
Geçmiş olsun abla

Urfa'dan geldik biz ama Urfalı de değiliz 😁 iş sebebiyle buradayız eşim de ben de çalışınca göçebe gibi eviniz sırtımızda yaşıyoruz 😁😁
Urfa Daha da sıcak :skandal:bence çok güzel değişik kültürler tanıyorsunuz:KK36:
Ozaman ben anlamamazliga devam edeyim 🤣🤣
Kolay ya :KK24:önce muslukları balyozla patlat sonra ev kendi kendine yıkansın:KK70:
Selammm kizlar kac gundur giremiyorum cok hastaydim temizlik yapip terledim bi gizelde klimanin karsisinda uyuyunca bal gibi grip oldum bugun biraz iyiyim simdi evi paklayip butun odevleri bugun yapayim
Çok geçmiş olsun :cry:klimasızda durulmuyor ki:cry:

Merhaba kızlar herkese hayırlı günler bende birkaç gündür durgunluk var pek iyi hissetmiyorum belli bir sorunumda yok sayılır ama yataktan çıkasım gelmiyor
Bugün dedim bu böyle olmayacak yatarak atamıyorum en iyisi kendimi okb hastası gibi temizliğe veriyim kalktım mutfaktan başladım mutfağı temizliyorum eşim de bugün geç gelebilirmiş yapabildiğim kadar temizlik yapicam Nego Nego :KK37:
Manevi ödevlere inşallah bugünden itibaren ben de başlıyorum işlerimi bitirip duşa girerim okumaya başlarım diye düşünüyorum

Simdi evi supurdum , nevresimleri yikadim kurutmaya attim , yastiklar yikaniyor ama kurutma makinesine yastik atan var mi acaba kac yildir kullaniyorum ama yastik kurutturmadim hic . Oluyorsa atacagim onlarida bilen varsa yazarsa sevinirim.
Bu arada cay demledim , cekirdek aldim onume oturdm takilicam boyle keyif biraz

Simdi evi supurdum , nevresimleri yikadim kurutmaya attim , yastiklar yikaniyor ama kurutma makinesine yastik atan var mi acaba kac yildir kullaniyorum ama yastik kurutturmadim hic . Oluyorsa atacagim onlarida bilen varsa yazarsa sevinirim.
Bu arada cay demledim , cekirdek aldim onume oturdm takilicam boyle keyif biraz
Ben universitede yurttayken atıyordum ama yastıklar zaten kendinden geçmişti :halay:
Sağlam bir yastığa zarar verir mi bilemedim

X