Düzenli Evimiz & Hayatımız

22 ağustos ödevi

🔸Muslukları patlatmak 😁
🔸Manevi ödev : En az iki sayfa Kuranı Kerim okumak, isteyen meal okuyabilir. (manevi ödevi yapmak isteyenler için veriyorum)

@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
Skyler White Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
@D e f n e
@bellok
@Psikolojik Deliii
-SWEET MOM- -SWEET MOM-
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
C Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@MigiMadid
@deep_sea
@Anka
@Niran Nevra
@Kubdef
O neydii gizzz nasil patlatcaz musluklari 😀

konunuzu biliyorum
eşiniz kumar bagimilisi yüzünden evllilğinde kopma noktasina gelmiş .
sen bilmiyordun evlendiğinde kumar bagimilisi olduğunda.;evlenince hemen mi hamile kaldiniz?
ilk başta hamile kalmasaydin 1 sene geçmiş bebek düşünmeye başladiysa anlardin eşinizin durumu.
gerçekten çok üzüldüm. kızın ortada... anne baba ayrılığı belli bi süre sonra anliyor.
en kötü olan nedir biliyormusunuz?
anne baba BOŞANMASİ çocuk ortada kalmasi..
sanirim davanizi çekişmeli?

hayır davamız çekişmeli değil.
sağlık sorunlarım vardı doktor tavsiye etmişti çocuk denemeyi, çocuğun olmaz muhtemelen hemen tedavi görürsün demişti ama kaldım hamile 3 aylık evliyken. ben yine de çok şükür kızım oldu diyorum. benim annem babam da ayrıydı ama ortada kalmadık çok şükür, bazı sıkıntılar yaşanıyor elbet ama ortada kalmak pek dogru bir deyim değil bu durum için. kızımı ne ben ne de babası ortada bırakacak değiliz :)

Hafta basi zaten genel temizlik yaptim pazartesiydi bugun evi supurup nevresmlerimi yikanayi dusunuyorum. Sirtim tutulmus biri arkamdan cekiyor gbi canimda yaniyor inadina kizimda 2 gundur oyle huysuz sabrim zorlaniyor cok... Allah hepimizin yardimcisi olsun

hayır davamız çekişmeli değil.
sağlık sorunlarım vardı doktor tavsiye etmişti çocuk denemeyi, çocuğun olmaz muhtemelen hemen tedavi görürsün demişti ama kaldım hamile 3 aylık evliyken. ben yine de çok şükür kızım oldu diyorum. benim annem babam da ayrıydı ama ortada kalmadık çok şükür, bazı sıkıntılar yaşanıyor elbet ama ortada kalmak pek dogru bir deyim değil bu durum için. kızımı ne ben ne de babası ortada bırakacak değiliz :)
ortada kalmiyorsa oda iyi..:)
en önemlisi evladini bemisemek:)

Selammm kizlar kac gundur giremiyorum cok hastaydim temizlik yapip terledim bi gizelde klimanin karsisinda uyuyunca bal gibi grip oldum bugun biraz iyiyim simdi evi paklayip butun odevleri bugun yapayim
Çok geçmiş olsun canım
Hafta basi zaten genel temizlik yaptim pazartesiydi bugun evi supurup nevresmlerimi yikanayi dusunuyorum. Sirtim tutulmus biri arkamdan cekiyor gbi canimda yaniyor inadina kizimda 2 gundur oyle huysuz sabrim zorlaniyor cok... Allah hepimizin yardimcisi olsun
Amin canım

düzelmesini en çok kızım için istedim. benim annem babam ayrıydı onun normal bi ailesi olsun istedim, babaannesinden dedesinden amcasından da mahrum kalacak ister istemez, sevgi dolu mutlu bir yuvada yaşamak onun da hakkı diye istiyorum. şu an ondan gelen herhangi bir barışma teklifi yok yüzü yok çünkü yüzüme bile bakamıyor. annesi babası kardeşi hepsi tavır aldı ona. bir süre çalışmadı işsiz kaldı, iyice psikolojisi bozuldu ama suan çalışıyor isinden eve evden ise gidip geliyor evler yakın oradan biliyorum. isten gelince gelip kızımı alıp gezdirip getiriyor, gelmeden önce arayıp izin istiyor.

bilmiyorum baya burnu sürtülmüş gibi ama şuan geri adım atarsak yine yapar diye de korkuyorum açıkçası.
I inessa armand Evde bakara süresini hergun okumak geçimsizliği bitirirmiş.
Ben de okumalıyım. Zira bizim aramız da pel parlak sayılmaz.

Allahım sana geliyorum, bazı insanları çözemiyorum :olamaz:
Aynen bende çözemiyorum, sonra bide herkes neden benden kaçıyor diyorlar 🤷‍♀️
Bugün de hic halim yok ama bi kendimi zorlayayim dedim bulasik makinasi zaten aklimdaydi temizleyici mi almam gerekir ?

Musluklar sirkelimle hep parlatirim ama 2-3 gündür pek seapamadim😂

Ben bakara süresine başlamıştım, ordan devam ederim bugün insallah

X