Ooo hedefler, planlar çok güzelbu hafta erken kalkmayi deniyorum haftaya pazara kadar haftalik planim kendisi.
Duzen ve temizlik listesi olusturacagim bu bende cok ise yariyor. zaten ne zaman liste gitti benim ev cozuttu
ayni zamanda cocuklara etkinlik listesi yapacagim
Ve ders calismak icin de bi liste cikarmam gerek cunku 2 cocuktan sonra universiteye hazirlaniyorum
Gunluk hedeflerim
1.Utu yapmak
2.yerleri supurmek silmek
3.cicekleri sulamak
4.toz almak
5.banyo dolabini duzenlemek
Manevi olarakta bugun yasin suresinin ilk sayfasini ezber yapmaya calisacagim muhtemelen 2 3 gunumu alir cunku mealinide ezberleyecegim
Oyy yatılı misafirGünaydın kızlar bugün pazar işim var sıcak olmasa bayılıyorum pazara gitmeye :) sanırım haftasonu kalabalık bir grup gelecek bana hem de yatıya yandım ben le le leeeeey
Burda boğuk ve sıcakOyy yatılı misafirburaya sonbahar havası geldi bir kaç gündür
Ovvv Bermuda şeytan üçgeniYa yatılı misafir hem de kaynana elit görümce üçlüsüburaya da gönder bacım bura da az serinledi ama yetmiyor :)
Bayramdan itibaren aşırı sıcak bunaltıcı bir hava vardı, cumadan itibaren ferahladı şükürBurda boğuk ve sıcak
Yakınız aynı sıcak bunaltıcı hava burdada oldu gecen gün bir yağmur serpiştirdi tamam geliyor serinlik dedimBayramdan itibaren aşırı sıcak bunaltıcı bir hava vardı, cumadan itibaren ferahladı şükür
konunuzu biliyorumOnlar da aynı bir şans daha versen keşke evladiniz var diyorlar, ama fazla da üstüme gelmek istemiyorlar. Annesinin dediği, "aynı hataları yapıyor olamaz baban sürekli takip etti bu süre boyunca."
Ama işte biz o kadar yıprandık ki ne sevgi ne saygı. Kızım olmasa bu kadar bile sürmezdi bu evlilik.
Anne baba boşanınca çocuk neden ortada kalsın, annesi babası birbirinden ayrılıyor çocuktan değilkonunuzu biliyorum
eşiniz kumar bagimilisi yüzünden evllilğinde kopma noktasina gelmiş .
sen bilmiyordun evlendiğinde kumar bagimilisi olduğunda.;evlenince hemen mi hamile kaldiniz?
ilk başta hamile kalmasaydin 1 sene geçmiş bebek düşünmeye başladiysa anlardin eşinizin durumu.
gerçekten çok üzüldüm. kızın ortada... anne baba ayrılığı belli bi süre sonra anliyor.
en kötü olan nedir biliyormusunuz?
anne baba BOŞANMASİ çocuk ortada kalmasi..
sanirim davanizi çekişmeli?
çocuktan degil de ne annesini nede babasini arıyor.. ortada kalamaz mi?Anne baba boşanınca çocuk neden ortada kalsın, annesi babası birbirinden ayrılıyor çocuktan değil
Kusura bakma ama anlamadım seniçocuktan degil de ne annesini nede babasini arıyor.. ortada kalamaz mi?
Aha Malatya'da komşu muyuz nee ben de Malatya'da yaşıyorum :)Yakınız aynı sıcak bunaltıcı hava burdada oldu gecen gün bir yağmur serpiştirdi tamam geliyor serinlik dedimsaki buhar yağdı mübarek
BendeAha Malatya'da komşu muyuz nee ben de Malatya'da yaşıyorum :)