Düzenli Evimiz & Hayatımız

bu hafta erken kalkmayi deniyorum haftaya pazara kadar haftalik planim kendisi.

Duzen ve temizlik listesi olusturacagim bu bende cok ise yariyor. zaten ne zaman liste gitti benim ev cozuttu :KK70:
ayni zamanda cocuklara etkinlik listesi yapacagim
Ve ders calismak icin de bi liste cikarmam gerek cunku 2 cocuktan sonra universiteye hazirlaniyorum :KK70:

Gunluk hedeflerim
1.Utu yapmak
2.yerleri supurmek silmek
3.cicekleri sulamak
4.toz almak
5.banyo dolabini duzenlemek

Manevi olarakta bugun yasin suresinin ilk sayfasini ezber yapmaya calisacagim muhtemelen 2 3 gunumu alir cunku mealinide ezberleyecegim
Ooo hedefler, planlar çok güzel 😍😍
Kolay gelsin canım

Günaydın kızlar bugün pazar işim var sıcak olmasa bayılıyorum pazara gitmeye :) sanırım haftasonu kalabalık bir grup gelecek bana hem de yatıya yandım ben le le leeeeey :KK43:
Oyy yatılı misafir :ruh: buraya sonbahar havası geldi bir kaç gündür

Dün neler yaptım yazmamışım

Kahvaltı faslı
Mutfak toplama
Bulaşık makinesi ödevi
Ocağın parçaları makineye attım
Evi süpürdüm
Yerleri sildim
Çamaşır katlayıp yerleştirdim
Wc ve banyoyu temizledim
Havluları değiştirdim
Bütün çöp kovalarını değiştirdim
Kırlent yüzlerini yıkadım
Film izledim
Öğle yemeği, akşam yemeği yine mutfak toplama faslı

Bugün ki planım

1. Ütü yapmak
2. Temizlik alışverişine çıkmak
3. Spor yapmak
4. Yemek yapmak
5. Bir çekmece veya dolap içi düzenlemek
6. Bir saat kitap okumak
7. Film izlemek
8. Beni yoran geçmiş kötü anıları düşünmemek
9. Sakin anlayışlı bir anne olmak
10. Kuranı Kerim okumak

Onlar da aynı bir şans daha versen keşke evladiniz var diyorlar, ama fazla da üstüme gelmek istemiyorlar. Annesinin dediği, "aynı hataları yapıyor olamaz baban sürekli takip etti bu süre boyunca."

Ama işte biz o kadar yıprandık ki ne sevgi ne saygı. Kızım olmasa bu kadar bile sürmezdi bu evlilik.
konunuzu biliyorum
eşiniz kumar bagimilisi yüzünden evllilğinde kopma noktasina gelmiş .
sen bilmiyordun evlendiğinde kumar bagimilisi olduğunda.;evlenince hemen mi hamile kaldiniz?
ilk başta hamile kalmasaydin 1 sene geçmiş bebek düşünmeye başladiysa anlardin eşinizin durumu.
gerçekten çok üzüldüm. kızın ortada... anne baba ayrılığı belli bi süre sonra anliyor.
en kötü olan nedir biliyormusunuz?
anne baba BOŞANMASİ çocuk ortada kalmasi..
sanirim davanizi çekişmeli?

konunuzu biliyorum
eşiniz kumar bagimilisi yüzünden evllilğinde kopma noktasina gelmiş .
sen bilmiyordun evlendiğinde kumar bagimilisi olduğunda.;evlenince hemen mi hamile kaldiniz?
ilk başta hamile kalmasaydin 1 sene geçmiş bebek düşünmeye başladiysa anlardin eşinizin durumu.
gerçekten çok üzüldüm. kızın ortada... anne baba ayrılığı belli bi süre sonra anliyor.
en kötü olan nedir biliyormusunuz?
anne baba BOŞANMASİ çocuk ortada kalmasi..
sanirim davanizi çekişmeli?
Anne baba boşanınca çocuk neden ortada kalsın, annesi babası birbirinden ayrılıyor çocuktan değil

X