- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
Canım düzelmesini sende istiyorsun gibi hissediyorum, evet keşke hiç yaşanmasaydı bunlar ama olan oldu. Kumar da bir bağımlılık neticede, tedavi ile düzelebilir. Hastalık gibi düşünmeye çalış bunu, mesela senin bu tarz hastalığın olsaydı eşin sana nasıl yaklaşsın isterdin?
günaydın kızlar I inessa armand hayırdır
geçimsizlik mi var eşinle
allah kolaylık versin sana ya
üzüldüm şimdi kızlar cildiyeye gideceğim sonra görüşürüz
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsunKızlar merhaba kaç gündür giremiyorum
Ablamın görümcesi vefat etti
Kaynanadayım 3 gündür bugün akşama geçiren eve
Hayırlısı olsun gelecek seneye inşallah tekrar dener kazanırKazanamamış
Canım hatalar insanlar için, hepimiz büyük hatalar yapabiliriz bunun garantisi yok ki.düzelmesini en çok kızım için istedim. benim annem babam ayrıydı onun normal bi ailesi olsun istedim, babaannesinden dedesinden amcasından da mahrum kalacak ister istemez, sevgi dolu mutlu bir yuvada yaşamak onun da hakkı diye istiyorum. şu an ondan gelen herhangi bir barışma teklifi yok yüzü yok çünkü yüzüme bile bakamıyor. annesi babası kardeşi hepsi tavır aldı ona. bir süre çalışmadı işsiz kaldı, iyice psikolojisi bozuldu ama suan çalışıyor isinden eve evden ise gidip geliyor evler yakın oradan biliyorum. isten gelince gelip kızımı alıp gezdirip getiriyor, gelmeden önce arayıp izin istiyor.
bilmiyorum baya burnu sürtülmüş gibi ama şuan geri adım atarsak yine yapar diye de korkuyorum açıkçası.
Geçmiş olsun abla hayırdırgünaydın kızlar I inessa armand hayırdır
geçimsizlik mi var eşinle
allah kolaylık versin sana ya
üzüldüm şimdi kızlar cildiyeye gideceğim sonra görüşürüz
İnşaallah canım sağolAllah rahmet etsin mekanı cennet olsun
Hayırlısı olsun gelecek seneye inşallah tekrar dener kazanır
Bonus nasıl oldun
I inessa armand canım zor bir süreç Allah yardımcın olsun zorda olsaRabbim gönlüne ferahlık kuzunuzda sağlıklı uzun yaşam versin
Haftanın neredeyse üç günü hastanede tam gün vakit gidiyor sağlık sorunum var , bir de oğlum var 15 aylık pıtır pıtır kımıl kımıl lastik gibi sünen acayip hareketli ve çabuk sıkılan sürekli oyun oynamak isteyen bir çocuk bana hava hoş istediği gibi kirletip dagitmakta özgür birakiyorum gelin görün ki evde her gün olmadigimiz gibi evde oldugumuz günlerde hem sabah hem öğleden sonraları dışarı çocuğu gezmeye cikariyorum yapmam gereken iş gün içinde bir saatimi aliyor ve duzenli biriyim evdeysem dağınık ortada pis bir şey olmaz fakat ev yüzü görmüyoruz eve her gün vakit ayirmazsam birikiyor da birikiyor bir saat oluyor üç saat derken bir hafta içinde bir gün sabahtan akşama kadar işin içinden çıkamıyorum. Hem hastalık hem dışarısı çok yoruluyorum ve aksamları anca bulaşık yemek çamaşır zaruri olanları yapıyorum diğerlerine derman kalmıyor napsam da evime geldiğimde evim duzenledigim gibi kalsa var mı bana bu telaşlı gunlerimin sürecine tavsiyeniz malum kış da geliyor öyle çamaşır sabah as ikindi topla devri de kapanıyor günler kısa imkanlarda kısıtlı olacaga benziyor
Canım hatalar insanlar için, hepimiz büyük hatalar yapabiliriz bunun garantisi yok ki.
Senin ona teklif etmen olmaz, kv ile aran iyi, ona söyle çift terapisi alalım kızımız için ama bunu benim söylediğimi bilmesin anne sen söyle o bulunsun bu teklifte de. Bazen en büyük ders elindekilerin kayıp gitmesidir, burnunun sürtmüş olma ihtimali çok yüksek.
Bugünün ödevi senin için bu konuda adım atmak olsunsenin ruhunu sıkan bu acaba çünkü
Az kalmış doğum gününe, inşaallah güzrl olur ama yine diyorum güzel şeyler hissediyorum benona kalsa o kumar bağımlısı filan ddgil, evlendikten sonra hic oynamamış mesela söylediğine göre. bekarken gaza geldim biraz param vardı kaybettim diyor. sonra onları yavaş yavas öderken işten çıkartma oldu çalıştığı şirkette, işsiz kaldı. işsiz kalınca ödeyemedim sağdan soldan borç aldım diyor. öyle öyle yalan yalanı doğurmuş iste. onun söylediği o.
ben biraz daha bekleyeceğim, 29 ağustos kızımın doğum gunu. bir araya gelecegiz ister istemez. belki o zamana kadar birseyler olur ama hic yürekten inanamıyorum.
diyorlar ya Allah bir yerden alıp bir yerden veriyor diye cidden oyle, sevgi dolu bana saygı duyan bir insandi, esprili güler yüzlü. değer veren, ev isinde yardımcı olurdu. of pof dese de soyledigim hiçbirşeyi ikiletmezdi. ne bileyim iyi tarafları da o kadar çok ki insan ya pişman olursam, ya ileride kizim bana hesap sorarsa diyor.
kv ve kp ile görüşmeye devam edersiniz. mahrum kalacağını düşünmeyin. çalışırken çok uzak yerlerde olmayacaksanız hafta sonları buluşursunuz sürekli.düzelmesini en çok kızım için istedim. benim annem babam ayrıydı onun normal bi ailesi olsun istedim, babaannesinden dedesinden amcasından da mahrum kalacak ister istemez, sevgi dolu mutlu bir yuvada yaşamak onun da hakkı diye istiyorum. şu an ondan gelen herhangi bir barışma teklifi yok yüzü yok çünkü yüzüme bile bakamıyor. annesi babası kardeşi hepsi tavır aldı ona. bir süre çalışmadı işsiz kaldı, iyice psikolojisi bozuldu ama suan çalışıyor isinden eve evden ise gidip geliyor evler yakın oradan biliyorum. isten gelince gelip kızımı alıp gezdirip getiriyor, gelmeden önce arayıp izin istiyor.
bilmiyorum baya burnu sürtülmüş gibi ama şuan geri adım atarsak yine yapar diye de korkuyorum açıkçası.
Az kalmış doğum gününe, inşaallah güzrl olur ama yine diyorum güzel şeyler hissediyorum benbu süreçte yine kv ile ufak tefek sinyal verici konuş lütfen, ayy yakana yapıştım dimi
Eşin bir hata yapmış hata hatayı doğurmuş, belli sana mahcup olmuyum diye saklamak istedi ama eline yüzüne bulaştırdı.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım ve istediğin zaman da yaz asla sıkılmıyoruz biz
kv ve kp ile görüşmeye devam edersiniz. mahrum kalacağını düşünmeyin. çalışırken çok uzak yerlerde olmayacaksanız hafta sonları buluşursunuz sürekli.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. ne güzel anne baba olmuşlar size, sevmişsiniz onları.
Ne demek canım, dediğin doğru yakınlar objektif bakamıyor, dışardan bir göz bu konularda daha iyi geliyor.gerçekten çok iyi geldi sizlerle konuşmak. kuzenlerimle filan konuşmuyorum bu konuyu çünkü onlara kalsa boşanmak saçma, eşimi tanıyorlar çok seviyorlar objektif bakamıyorlar.
kv su an hic karışmamaya çalışıyor çünkü oğluna çok kızgın. oturup ağlıyor kadın ancak, ne yapsın. haberi de yoktu, memleketteydi diye haber vermedik ona karari. gelince kötü bir sürpriz oldu onun icin :)
ayy bilemiyorum, inşallah hayırlısı olur ne diyeyim.
dün de diyorum ya kızım bir tarafta ben bir tarafta, eşim bir tarafta oturup ağladık hepimiz ondan da yumuşadım galiba hafiften ama inşallah hata etmem yumuşayıp da.
çok teşekkür ederim ben hepinize desteginiz icin iyi ki varsiniz.
ona kalsa o kumar bağımlısı filan ddgil, evlendikten sonra hic oynamamış mesela söylediğine göre. bekarken gaza geldim biraz param vardı kaybettim diyor. sonra onları yavaş yavas öderken işten çıkartma oldu çalıştığı şirkette, işsiz kaldı. işsiz kalınca ödeyemedim sağdan soldan borç aldım diyor. öyle öyle yalan yalanı doğurmuş iste. onun söylediği o.
ben biraz daha bekleyeceğim, 29 ağustos kızımın doğum gunu. bir araya gelecegiz ister istemez. belki o zamana kadar birseyler olur ama hic yürekten inanamıyorum.
diyorlar ya Allah bir yerden alıp bir yerden veriyor diye cidden oyle, sevgi dolu bana saygı duyan bir insandi, esprili güler yüzlü. değer veren, ev isinde yardımcı olurdu. of pof dese de soyledigim hiçbirşeyi ikiletmezdi. ne bileyim iyi tarafları da o kadar çok ki insan ya pişman olursam, ya ileride kizim bana hesap sorarsa diyor.
olsun. yine de bağlar kopmadığı sürece sorun yok. çalıştığın yerde kreş, onun okulu olacak. evleriniz yakınsa ara ara babaannede kalır, hafta sonları geliş gidiş yaparsınız.evet allah razı olsun. ise başlayacağım zaten 1 ay kadar sonra, kayinvalidem bakacak kizima. ama kreş çağına geldiğinde yanimda götürürüm çalıştığım kurumun kreşi anaokulu var. o zaman uzaklasacaklar doğal olarak. su ana kadar hep ic içe beraber olduk, evlerimiz yakın. canı sıkılınca dedesi babaannesi biri alıp gezdirir eğlendirir getirir filan. değişecek düzen ister istemez.
Akşamda okudum üzüldüm tosia allah en hayırlı kapıyı açsın size inşallah
Bende efo gibi düşünüyorum. Senin yazılarında bir öfke bir nefret görünmüyor aksine yıkılmış gibi hiç durmuyosun inan.
Yani burda okuduğum kadarıyla.
Çoğu insan daha rahat şartlarda sızlanıp söylenirken sen bu yaşadığın durumda sağlam durmaya çalışıyorsun.
Bi insanın bin tane hatasıda olsa güzel yanını görebilmek çok güzel bişey kendime benzettim bu konuda. Mütevazi olamiycim :)
"insan ya pişman olursam, ya ileride kizim bana hesap sorarsa diyor."
Şu cümleni bi düşün lütfen niye pişman olasın ki?
Aksine için daha rahat olur ben elimden geleni bana düşeni yaptım diye.
Yapmazsanda pişman olursun bi şans daha versemiydim diye.
olsun. yine de bağlar kopmadığı sürece sorun yok. çalıştığın yerde kreş, onun okulu olacak. evleriniz yakınsa ara ara babaannede kalır, hafta sonları geliş gidiş yaparsınız.
kavgalı bir evde çocuklar daha mutsuz sevgisiz büyüyorlar.
boşanmış olup, huzurlu aile ortamlarında büyüyen nice sağlıklı şefkatli çocuklar var.
bir psikolog size bu durumu ona nasıl anlatmanız gerektiğini zaten açıklayacaktır.
benim de boşanmaya karar vermem bundandi aslında, su ana kadar kavga gürültü olmadi olanları da yansitmadik hic kızıma. ama olaylar tekrarlanirsa ben sabir gösteremem dedim kendi kendime. kızım mutsuz yuvada büyüyeceğine ayrı ayrı mutlu evleri olsun dedim. insan yine de korkmadan edemiyor iste. inşallah hayirlisi olur ne diyelim