Kolay gelsinBu görevle her gün ertelediğim banyoyu detaylı yıkama işini de halledeyim inşallah
A ha ha patlatın gitsin toptan temizlik
Bende gece çalıştırdım canım aynen, ses oluyor diye eşim durdurmuş şimdi çalıştırdımGünaydınNego dün makinenin dışını silmiştim ama dolu olduğu için içini temizleyememiştim
Sabah hallettim
Aslında moralim çok bozuktu. Okuyunca beni bir gülme tuttu.A ha ha patlatın gitsin toptan temizlik
Aminn seni de güldürsün, ya sabah erken ver diyen arkadaşlardan dolayı acele ile yazdım çıktım hemen, ondan olduAslında moralim çok bozuktu. Okuyunca beni bir gülme tuttu.
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
Sirkeyle yaptım bende, temizleyici yoktuBenim makine de doluydu dün gece çalıştırdım makine temizleyici alacağım bu gün içine.
Ne yasadiniz bilmiyorum ama çok içim yandı şu mesaja gecicek inşallah hepsi gecicek var olun sağ olun her şey düzelir.
Belki kızıyorsun böyle diyenlere, gerçekten hiç mi Oluru yokk, eşin tedavi olsa beraber terapi alsanız falan
Canım biz her zaman destek oluruz sen hep yaz. Hislerime güvenirim ben yanılmam genelde, nedense sizin barışacağınızı hissediyorum o yüzden böyle yazıyorum. Sanki her şey düzelecek gibi hissediyorum ben. Kv gil ile konuştunuz mu en son geldiklerinde.Günaydın kızlar
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, inşallah siz de çok iyi olun.
Hiç yok galibaNego yani emin olamiyorum güvenemiyorum bir türlü. Zaten onun da düzelsin demeye yüzü yok. Neyse, dünden biraz daha iyi gibiyim şükürler olsun. Desteğinize çok teşekkür ederim.
Canım biz her zaman destek oluruz sen hep yaz. Hislerime güvenirim ben yanılmam genelde, nedense sizin barışacağınızı hissediyorum o yüzden böyle yazıyorum. Sanki her şey düzelecek gibi hissediyorum ben. Kv gil ile konuştunuz mu en son geldiklerinde.
Çocuk için devam edilmez evliliğe zaten. Içinde bir şeyler kalmışsa devam eder.Onlar da aynı bir şans daha versen keşke evladiniz var diyorlar, ama fazla da üstüme gelmek istemiyorlar. Annesinin dediği, "aynı hataları yapıyor olamaz baban sürekli takip etti bu süre boyunca."
Ama işte biz o kadar yıprandık ki ne sevgi ne saygı. Kızım olmasa bu kadar bile sürmezdi bu evlilik.
Çocuk için devam edilmez evliliğe zaten. Içinde bir şeyler kalmışsa devam eder.
Ama için soğumuşsa ona da yapacak bir şey yok.
Dava açıldı mı canım? Sorularım ragatstz ediyorsa söyle lütfen. Yine diyorum çift terapisi bir deneyin, son bir şans gibi düşün. O zaman da içinde bir şeyler canlanmazsa zaten kimse önünde engel olmaz.Onlar da aynı bir şans daha versen keşke evladiniz var diyorlar, ama fazla da üstüme gelmek istemiyorlar. Annesinin dediği, "aynı hataları yapıyor olamaz baban sürekli takip etti bu süre boyunca."
Ama işte biz o kadar yıprandık ki ne sevgi ne saygı. Kızım olmasa bu kadar bile sürmezdi bu evlilik.
Avukata katılıyorum.Ben düzeleceğini bilsem katlanırdım kızım için. Kötülük eden, hainlik eden biri olmadı zaten. Kızım da ona çok düşkün, ayırmazdım sabrederdim açıkçası. Ama aynı şeyler olursa yine diye sabır kalmadı cidden. Bu sefer o kadar sakin karşılayamazdım da. Hayırlısı olsun artık ne diyelim.
Benim tuttugum avukat aradı boşanma kararı alınca eşimi. Avukat bile diyor ki iyi düşün bak, eşin kumarbaz sorumsuz biri gibi gelmedi bana ben insanları tanirim. olsa olsa gençlik hatasi yapmış bi aptal olur, telafi edebilir belki dedi.
Dava açıldı mı canım? Sorularım ragatstz ediyorsa söyle lütfen. Yine diyorum çift terapisi bir deneyin, son bir şans gibi düşün. O zaman da içinde bir şeyler canlanmazsa zaten kimse önünde engel olmaz.
Canım düzelmesini sende istiyorsun gibi hissediyorum, evet keşke hiç yaşanmasaydı bunlar ama olan oldu. Kumar da bir bağımlılık neticede, tedavi ile düzelebilir. Hastalık gibi düşünmeye çalış bunu, mesela senin bu tarz hastalığın olsaydı eşin sana nasıl yaklaşsın isterdin?yok canım niye rahatsız etsin, insana farklı bir göz iyi geliyor. dava eylülde açılacak. anlaşmalı bosanma için teklif götürdü benim görüştüğüm avukat. şartlarımı söylemiş, eşim de ben ne gerekiyorsa hepsini yapacağım tazminat ve nafaka olarak. kızımı da annesi ne zaman isterse o zaman göreceğim. kızımı da eşimi de zor durumda bırakmam mağdur etmem demiş. Avukat bile döndü beni etkilemeye çalıştı sonra.
Yine diyorum çift terapisi bir deneyin
Hiç alakası yok, keşke çare olsakoff neyse sabah sabah içinizi darladim bdv ye çevirdim burayı :)
Kız daralmadık. Ama sen daralırsan söyle.off neyse sabah sabah içinizi darladim bdv ye çevirdim burayı :)