Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah şifa versin, geçmiş olsun. Kurutma makinesi kullananlar çok memnun.

@malii pabucu yarım çık dışarıya oynayalım. Nerdesin? Diyet obasından etiketlesene beni. Moralim cok bozuk. Cikolatalara saldirasim var.

Ben saldırdım bu akşam, sonuç berbat bir diş ağrısı
Kayınvalidem temizliğini bitirse de inşallah gidip çektirip kurtulsam.

Ben saldırdım bu akşam, sonuç berbat bir diş ağrısı
Kayınvalidem temizliğini bitirse de inşallah gidip çektirip kurtulsam.
Hepimizin imtihanı farklı canım yaaa. Ya da kendi kendimize mi hayatı zorlaştırıyoruz işte orasını da anlayamıyorum.

Bu arada çok geçmiş olsun. Hem dişine hem ruh haline. Bazen yüze çıkmak için en dibe batmak gerekir. Istedigin kadar bat, üzül, acını dibine kadar yaşa. Güçlü olmaya da çalışma. Bastırma duygularını yani.

canımsın, çok teşekkür ederim.
normal bunlar biliyorum, hatta sakinim bile diyebilirim. babası geldi akşam kızımı almaya, gezdirdi getirdi. o giderken kızım ağladı, ben ağladım, babası ağladı. hepimiz mutsuz oluyoruz, ama yaşananlar da çok ağır atlatamıyoruz. bunlar yoruyor galiba insanı.

Galibasi fazla bence. Daha ne olsun?
O yüzden çok da sakın kalmaya çalışma. Hiç beklenmedik bir anda patlak verir.
Psikolojik destek almıyorsan al, çünkü kızının sana ihtiyacı var.

Galibasi fazla bence. Daha ne olsun?
O yüzden çok da sakın kalmaya çalışma. Hiç beklenmedik bir anda patlak verir.
Psikolojik destek almıyorsan al, çünkü kızının sana ihtiyacı var.

işe başlar başlamaz ilk işim o olacak canım. çok ihtiyacım var biliyorum. inşallah toparlarız ne diyelim

Allah şifa versin, geçmiş olsun. Kurutma makinesi kullananlar çok memnun.
Bugün aklımdan geçti biliyor musunuz Ama sıfır almam mümkün değil eşimin aylık kazancı ortada hastane masrafları vs ikinci el alsam mı diye düşünüyorum beni ne kadar götürebilir ki ikinci el

Ne yasadiniz bilmiyorum ama çok içim yandı şu mesaja gecicek inşallah hepsi gecicek var olun sağ olun her şey düzelir.

Belki kızıyorsun böyle diyenlere, gerçekten hiç mi Oluru yokk, eşin tedavi olsa beraber terapi alsanız falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…