- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Psikolojik Deliii ben hakikaten bulaşık teli anladım.Temizlik topiginde hepimizin teli telefon anlaması
@bellok lütfen beni karıştırma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psikolojik Deliii ben hakikaten bulaşık teli anladım.Temizlik topiginde hepimizin teli telefon anlaması
Allah şifa versin, geçmiş olsun. Kurutma makinesi kullananlar çok memnun.Haftanın neredeyse üç günü hastanede tam gün vakit gidiyor sağlık sorunum var , bir de oğlum var 15 aylık pıtır pıtır kımıl kımıl lastik gibi sünen acayip hareketli ve çabuk sıkılan sürekli oyun oynamak isteyen bir çocuk bana hava hoş istediği gibi kirletip dagitmakta özgür birakiyorum gelin görün ki evde her gün olmadigimiz gibi evde oldugumuz günlerde hem sabah hem öğleden sonraları dışarı çocuğu gezmeye cikariyorum yapmam gereken iş gün içinde bir saatimi aliyor ve duzenli biriyim evdeysem dağınık ortada pis bir şey olmaz fakat ev yüzü görmüyoruz eve her gün vakit ayirmazsam birikiyor da birikiyor bir saat oluyor üç saat derken bir hafta içinde bir gün sabahtan akşama kadar işin içinden çıkamıyorum. Hem hastalık hem dışarısı çok yoruluyorum ve aksamları anca bulaşık yemek çamaşır zaruri olanları yapıyorum diğerlerine derman kalmıyor napsam da evime geldiğimde evim duzenledigim gibi kalsa var mı bana bu telaşlı gunlerimin sürecine tavsiyeniz malum kış da geliyor öyle çamaşır sabah as ikindi topla devri de kapanıyor günler kısa imkanlarda kısıtlı olacaga benziyor
Canı sağ olsun Nego , üzülme. Vardır her işte bir hayır.Kazanamamış
@malii pabucu yarım çık dışarıya oynayalım. Nerdesin? Diyet obasından etiketlesene beni. Moralim cok bozuk. Cikolatalara saldirasim var.
Olsa güzel olurdu canım, yeteneğine yönelik eğitim alacaktıCanı sağ olsun Nego , üzülme. Vardır her işte bir hayır.
Aslında bilsem' in ne olduğunu da bilmiyorum. ama anladığım kadarıyla sizin için önemli bir şeydi.
Hepimizin imtihanı farklı canım yaaa. Ya da kendi kendimize mi hayatı zorlaştırıyoruz işte orasını da anlayamıyorum.Ben saldırdım bu akşam, sonuç berbat bir diş ağrısı
Kayınvalidem temizliğini bitirse de inşallah gidip çektirip kurtulsam.
21 ağustos ödevi
Bulaşık makinesini temizlemek, kapağını açınca altta görünen kısmı unutmayın o kısım çok kirleniyor ve boş çalıştırın
Manevi olarak El-Vekil esmasının anlamına bakalım, Vekil olan Allah a bu konuda gerçekten kendimizi tam teslim ediyor muyuz düşünelim.
Okunma sayısı kadar okuyalım.
(manevi ödevi yapmak isteyenler için veriyorum)
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@bellok
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
beybisi35
Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@MigiMadid
D deep_sea
3.takım kuzu6 mı
Hepfitim Bebiş sizin takım hangisiydi?
Bana takım çok her takımda bi arkadaşım var çok şükür
Takımda yarışacak şey yok
Hepimizin imtihanı farklı canım yaaa. Ya da kendi kendimize mi hayatı zorlaştırıyoruz işte orasını da anlayamıyorum.
Bu arada çok geçmiş olsun. Hem dişine hem ruh haline. Bazen yüze çıkmak için en dibe batmak gerekir. Istedigin kadar bat, üzül, acını dibine kadar yaşa. Güçlü olmaya da çalışma. Bastırma duygularını yani.
Galibasi fazla bence. Daha ne olsun?canımsın, çok teşekkür ederim.
normal bunlar biliyorum, hatta sakinim bile diyebilirim. babası geldi akşam kızımı almaya, gezdirdi getirdi. o giderken kızım ağladı, ben ağladım, babası ağladı. hepimiz mutsuz oluyoruz, ama yaşananlar da çok ağır atlatamıyoruz. bunlar yoruyor galiba insanı.
Galibasi fazla bence. Daha ne olsun?
O yüzden çok da sakın kalmaya çalışma. Hiç beklenmedik bir anda patlak verir.
Psikolojik destek almıyorsan al, çünkü kızının sana ihtiyacı var.
Bugün aklımdan geçti biliyor musunuz Ama sıfır almam mümkün değil eşimin aylık kazancı ortada hastane masrafları vs ikinci el alsam mı diye düşünüyorum beni ne kadar götürebilir ki ikinci elAllah şifa versin, geçmiş olsun. Kurutma makinesi kullananlar çok memnun.
Ne yasadiniz bilmiyorum ama çok içim yandı şu mesaja gecicek inşallah hepsi gecicek var olun sağ olun her şey düzelir.canımsın, çok teşekkür ederim.
normal bunlar biliyorum, hatta sakinim bile diyebilirim. babası geldi akşam kızımı almaya, gezdirdi getirdi. o giderken kızım ağladı, ben ağladım, babası ağladı. hepimiz mutsuz oluyoruz, ama yaşananlar da çok ağır atlatamıyoruz. bunlar yoruyor galiba insanı.
Belki kızıyorsun böyle diyenlere, gerçekten hiç mi Oluru yokk, eşin tedavi olsa beraber terapi alsanız falancanımsın, çok teşekkür ederim.