Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çıkamazsın anca anlık canım. Bende aynı durumdayım. Tüm gün evde 3tane çocuk heleki bebeğim çok zor bir bebek. Allah yardımcımız olsun,büyüyecekler bir şekilde. Olmayanları,hastane hastane dolaşanları düşünüp şüktediyorum. Akşamları babası gelince rahatlıyorum ben,senin uardımcı olavak anne,kardeş vs yokmu?

yok canım malesef, kimse yok. annem vefat etti, kardeşim var ama erkek çalışıyor zaten. eşimle ayrılıyoruz, ayrı yaşıyoruz. Kayınvalidem var ama onun da işleri oluyor genelde.
Sadece kızımla ilgili değil aslında benim bu sıkıntım. Dişim ağrıyor, bacaklarımda zona denen birşey çıkıyor. Kısacası yorgunum. :)

Yaa çok üzüldüm canım benim başın sağolsun,Allah rahmet eylesin annene ne güzel boşanma aşamasında kaynanan ilgileniyor sizle buna sevindim. Genelde tersi olur ya. Haklısın bunca sıkıntın varken bu ruh halin normal

evet canım sagolsunlar,ben kayinbabamin evinde kalıyorum eşim taşındı annesinin yanina. bu ev senle kızının istedigin kadar kal dediler. ben de ise başlayıp duzenimi kurana kadar kızımın duzenini bozmayayim diye kabul ettim. iyiydim kaç gündür aslında ama bugün çok kotuyum. bir turlu kendime gelemiyorum

Geçecek canım bu günler sabır
Kizlar selam esim den giriyorum internete biraz da rahatsizim oglumda hasta kendimi toparlayim bide şu internet sorununu çözeyim burdayim insallah
Geçmiş olsun canım

Bunca şeyi yaşamışsın güçlü bir kadınsın sen. Cidden morel için değil öyle gördüğüm için yazıyorum. Ben ufak tefek şeylere sabredemezken sen zor olan kısmı atlatmışaın bile. Artık kızın ve kendin için tüm olumsuzlukları kafandan atıp hayatına devam edeceksin ♡ mesleğin var,bir zaman sonra işine döner bebişinle ana kız güzel bir yaşam kurarsın

Rabbim kolaylik versin, insallah feraha güzel günlere ulaşırsın canim

Haftanın neredeyse üç günü hastanede tam gün vakit gidiyor sağlık sorunum var , bir de oğlum var 15 aylık pıtır pıtır kımıl kımıl lastik gibi sünen acayip hareketli ve çabuk sıkılan sürekli oyun oynamak isteyen bir çocuk bana hava hoş istediği gibi kirletip dagitmakta özgür birakiyorum gelin görün ki evde her gün olmadigimiz gibi evde oldugumuz günlerde hem sabah hem öğleden sonraları dışarı çocuğu gezmeye cikariyorum yapmam gereken iş gün içinde bir saatimi aliyor ve duzenli biriyim evdeysem dağınık ortada pis bir şey olmaz fakat ev yüzü görmüyoruz eve her gün vakit ayirmazsam birikiyor da birikiyor bir saat oluyor üç saat derken bir hafta içinde bir gün sabahtan akşama kadar işin içinden çıkamıyorum. Hem hastalık hem dışarısı çok yoruluyorum ve aksamları anca bulaşık yemek çamaşır zaruri olanları yapıyorum diğerlerine derman kalmıyor napsam da evime geldiğimde evim duzenledigim gibi kalsa var mı bana bu telaşlı gunlerimin sürecine tavsiyeniz malum kış da geliyor öyle çamaşır sabah as ikindi topla devri de kapanıyor günler kısa imkanlarda kısıtlı olacaga benziyor

Rabbim kolaylik versin, insallah feraha güzel günlere ulaşırsın canim

inşallah kızlar, allah razi olsun iyi dilekleriniz için çok tesekkur ederim.

Geçmiş olsun. Durumunuz varsa kurutma makinesi tavsiye ederim. Ben aldım,bunca sene almadığıma pişman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…