Üzüldüm napıyım
Kız saçmalama yaaa sanki çocuğun geleceği gitmiş
Hangi filmi izliycen
Evet seneye girer artık napıyım, olsa eyiydiAynısı :) ilk gebeliğim normal ilerleseydi 12 yaşında olacaktı.
Dert etme seneye dener yine aç filmini izle birde kahve yap kendine mis
Zaman akıp gidiyorGeçen haftasonu benim oğlan arabayı otoparktan çıkarmak istedi bizde yanındayız markete gidiyoruz tamam dedi babası sadece çıkarıcan :) çıkardı bi güzel baya iyi çıkarıncada git biraz dedi gitti baya.
Nasıl heves nasıl heyecan gözlerim doldu bi ara emmeyi beceremiyodun ulan dedim içimden... durduk yere gene duygusallaştım iyi mi
Zaman akıp gidiyor
Hıı çokBunu hep birine demek istemiştim
Yap bi tane daha kız olsun
İstemem daha, 6. takıma başvurdum şimdi benNe var sanki ejderya
İstemem daha, 6. takıma başvurdum şimdi ben
Beni takım paklar6 mı
Hepfitim Bebiş sizin takım hangisiydi?
Bana takım çok her takımda bi arkadaşım var çok şükür
Takımda yarışacak şey yok
Ablaacım benim 90lıyım
17 ama 18 e yakınken deyip bahsi açıyorum defne
Sen küçüksün benden kesin ulan abla oldum iyimi
85 liyim ben.
Ablaacım benim 90lıyım16 da evlendim 17e yakındım ama
kız çok da kilolu değilsin fıstık gibisinBeni takım paklar
Ay yok şekerim abla kelimesinden hiç hoşlanmam ciddenHay seni 90 bebesi5 yaş büyüğüm abla deme vururum ağzına
Kilon kaç ki efo takımlar bana çok zor geliyor kuralları çok gibi. Birkaçkez göz artımBeni takım paklar
Ay yok şekerim abla kelimesinden hiç hoşlanmam ciddenbana da demesinler bende demiyim.. anca kardeşim dediği vakit hoş geliyor kulağıma
Kilon kaç ki efo takımlar bana çok zor geliyor kuralları çok gibi. Birkaçkez göz artım
Abla dedim bağrıma bastımkız çok da kilolu değilsin fıstık gibisin
sen en iyisi oğlanlara bir kız kardeş getir
75 oldum canım ya. Ben takımla verdim kilo daha önce, 20 kilocukAy yok şekerim abla kelimesinden hiç hoşlanmam ciddenbana da demesinler bende demiyim.. anca kardeşim dediği vakit hoş geliyor kulağıma
Kilon kaç ki efo takımlar bana çok zor geliyor kuralları çok gibi. Birkaçkez göz artım