Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız saçmalama yaaa sanki çocuğun geleceği gitmiş :tokat:

Hangi filmi izliycen
a010-gif.1318825
Üzüldüm napıyım 🙄 itiraz hakkı varmış itiraz edicem 😂
Labirentli bir şeydi açtım da durdurdum, namaz kılıp izliyim
Aynısı :) ilk gebeliğim normal ilerleseydi 12 yaşında olacaktı.

Dert etme seneye dener yine aç filmini izle birde kahve yap kendine mis
Evet seneye girer artık napıyım, olsa eyiydi 😂

Geçen haftasonu benim oğlan arabayı otoparktan çıkarmak istedi bizde yanındayız markete gidiyoruz tamam dedi babası sadece çıkarıcan :) çıkardı bi güzel baya iyi çıkarıncada git biraz dedi gitti baya.

Nasıl heves nasıl heyecan gözlerim doldu bi ara emmeyi beceremiyodun ulan dedim içimden... durduk yere gene duygusallaştım iyi mi

Geçen haftasonu benim oğlan arabayı otoparktan çıkarmak istedi bizde yanındayız markete gidiyoruz tamam dedi babası sadece çıkarıcan :) çıkardı bi güzel baya iyi çıkarıncada git biraz dedi gitti baya.

Nasıl heves nasıl heyecan gözlerim doldu bi ara emmeyi beceremiyodun ulan dedim içimden... durduk yere gene duygusallaştım iyi mi
Zaman akıp gidiyor 🤗

Hay seni 90 bebesi :KK70: 5 yaş büyüğüm abla deme vururum ağzına
Ay yok şekerim abla kelimesinden hiç hoşlanmam cidden 😝 bana da demesinler bende demiyim.. anca kardeşim dediği vakit hoş geliyor kulağıma 🤩
Beni takım paklar
Kilon kaç ki efo takımlar bana çok zor geliyor kuralları çok gibi. Birkaçkez göz artım

Akşam akşam temizlik aşkı vurdu,yemek yedik,makinayı çalıştırdım. Mutfak dolaplarını ve buzdolabını dıştan yağ çözle silip,duruladım. Çopleri çıkardım oturdum. Eşim gelmek üzere,kiracımız çaya çağırdı evimi ne durumda görürüm acaba diye düşünce sardı. Aylardır haberim yok, inşallah üzülmem.

kız çok da kilolu değilsin fıstık gibisin
sen en iyisi oğlanlara bir kız kardeş getir :anneadayı: :KK200: :KK68: :KK45:
Abla dedim bağrıma bastım :KK12: kilo aldım fıstık oldu ceviz :KK70:
Ay yok şekerim abla kelimesinden hiç hoşlanmam cidden 😝 bana da demesinler bende demiyim.. anca kardeşim dediği vakit hoş geliyor kulağıma 🤩

Kilon kaç ki efo takımlar bana çok zor geliyor kuralları çok gibi. Birkaçkez göz artım
75 oldum canım ya. Ben takımla verdim kilo daha önce, 20 kilocuk 😁

X