- 11 Nisan 2007
- 83.373
- 484.030
derdim de yok bekliyorum
4 gözüne hasta oldum defne
Biri 2.sınıfa geçti biri ana sınıfına başlıycak.
2012-2015 doğumlular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derdim de yok bekliyorum
Yani o başlı başına doyurucu oluyor zaten, sadece çorba yapabilirsinÇökertme kebabı yapicam , acaba yanına ne yapsam
Çökertme kebabı yapicam , acaba yanına ne yapsam
Yani o başlı başına doyurucu oluyor zaten, sadece çorba yapabilirsin
iç kuzum biraz ağrısını alırBoğazımda bişey yok ya burnumda var ne varsa.
Hayırlısı efo. Bende sokacaktım sınava öğretmen pek önermediğini söyledi. Kazanamayınca çocuklar üzülüyormuş,kendisinin neye yatkınlığı,hevesi varsa ona gönderin diye tavsiye verdi ,vazgeçtim. Seneye oğlanı futbola,kızı yüzmeğe göndericem nasipse.Kazanamamış
ALLAH bağışlasın :) benimkiler 3. Sınıfa geçecekler, son 6 seneyi özgür,sosyal bir kadındım şimdi yine aynı gözlerle minik olanın ana okula başlamasını bekliyorum :)4 gözüne hasta oldum defne
Biri 2.sınıfa geçti biri ana sınıfına başlıycak.
2012-2015 doğumlular
Hayırlısı efo. Bende sokacaktım sınava öğretmen pek önermediğini söyledi. Kazanamayınca çocuklar üzülüyormuş,kendisinin neye yatkınlığı,hevesi varsa ona gönderin diye tavsiye verdi ,vazgeçtim. Seneye oğlanı futbola,kızı yüzmeğe göndericem nasipse.
ALLAH bağışlasın :) benimkiler 3. Sınıfa geçecekler, son 6 seneyi özgür,sosyal bir kadındım şimdi yine aynı gözlerle minik olanın ana okula başlamasını bekliyorum :)
İkiz+tek bebe3 mü seninde
İkiz+tek bebe
İvet, . Üşendim vallahi sadece çökertme, salata,kavun yeter. Çok bile..Pattisli olan dimi pilav olur yanına olmazmı TEL şehriyeli şöyle :)
Bilsem okulları var, haftasonları yeteneğine yönelik ders alacaktıKazansaydı neyi kazanmış olucaktı? Ben çok bilmiyorum
Acele etti benimki kesin, ciddiyetinin farkında değil tabi o merkezin :) basketbola gidiyor zaten ama onlar daha güzel yönlendiriyor bu konuda çocukları.Hayırlısı efo. Bende sokacaktım sınava öğretmen pek önermediğini söyledi. Kazanamayınca çocuklar üzülüyormuş,kendisinin neye yatkınlığı,hevesi varsa ona gönderin diye tavsiye verdi ,vazgeçtim. Seneye oğlanı futbola,kızı yüzmeğe göndericem nasipse.
ALLAH bağışlasın :) benimkiler 3. Sınıfa geçecekler, son 6 seneyi özgür,sosyal bir kadındım şimdi yine aynı gözlerle minik olanın ana okula başlamasını bekliyorum :)
Oyy büyük bebende var maşallah :) hepimizin evlatlarını Allah bağışlasın♡Allah bağışlasın 2 doğumda 3 bebe :)
Benimde 3 en büyüğü 10.sınıfa gidicek bu sene
Eline sağlık o yemeği hiç denemedim,ama merak ediyorum. Benim yemekte hazır ama çocuklarla çay,ıvır zıvır keyfi yaptıkYemegin sadece patatesi kizaracak,
geri kalanı hazır.
Salatam da hazır,.
Afiyet olsun size de. Mutlaka dene canım.. çok güzel oluyor.Oyy büyük bebende var maşallah :) hepimizin evlatlarını Allah bağışlasın♡
Eline sağlık o yemeği hiç denemedim,ama merak ediyorum. Benim yemekte hazır ama çocuklarla çay,ıvır zıvır keyfi yaptık
Oyy büyük bebende var maşallah :) hepimizin evlatlarını Allah bağışlasın♡
Duş aldım mayıştım. Film izliycem.
Canım sıkıldı sınava ya, daha bunda böyle olursam sınav sistemini benim yüreğim kaldırmaz
Aynısı :) ilk gebeliğim normal ilerleseydi 12 yaşında olacaktı.Erken evlilik :)
Dert etme seneye dener yine aç filmini izle birde kahve yap kendine misDuş aldım mayıştım. Film izliycem.
Canım sıkıldı sınava ya, daha bunda böyle olursam sınav sistemini benim yüreğim kaldırmaz
Aynısı :) ilk gebeliğim normal ilerleseydi 12 yaşında olacaktı.
Dert etme seneye dener yine aç filmini izle birde kahve yap kendine mis