- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
Yalnız değilim şükür
Ulaaan o telefon değil miydi, bende öyle anladımbenden çıkan çocuk da bilsem kazanıyor
Kız gel tükenicem tamam hemende yanlış anlıyosun
Bitik moddayım valla size yazdım iyi geldi biraz ❤
Gecen sene her hafta öğretmeni beni aramıştı tarihi tam hatırlamıyorum okulun açılmaya yakın kayıt olmuştuNe bekletiyorlarsa sabahtan beri açıklanacak
Amanda hastaymıymış,amanda ilgimi istemişAnladık bebeleriniz bilsemli bizde hastayız işte nolsun.
Sevgiye şevkate ihtiyacımız falan vardır belki.
A ha ha bende tek bir paket var ayıp ettinbari sen yapmayaydin, gözümde bir temizlik timsali oluşuyor seni görünce. üzdün beni
Çok doğru bir tespitİşte zekayı onlara verdik bize kalıntısı kaldı
Canım meb sitesinde açıklanacak bugün onu bekliyorumGecen sene her hafta öğretmeni beni aramıştı tarihi tam hatırlamıyorum okulun açılmaya yakın kayıt olmuştu
Amanda hastaymıymış,amanda ilgimi istemiş
Geçmedi mi daha nezlen
Gecen sene her hafta öğretmeni beni aramıştı tarihi tam hatırlamıyorum okulun açılmaya yakın kayıt olmuştu
Amanda hastaymıymış,amanda ilgimi istemiş
Geçmedi mi daha nezlen
Yaz günü de nezle olmak ne biliyim böyle çok banel Bonus yaYooo ne münasebet hemen geçsemiydi
Ne öyle kaynaşmadan
Sesim dünden daha feci beni arayan direk alodan anlıyo kaç desibel nezleyim
Temizlik topiginde hepimizin teli telefon anlamasıSınırsız hapşırık kafama rulo peçete koydum ordan daimi siliyorum maksat temizlik olsun.
Çen her yeri nasıl telledin öylekarnındamı çıkmadı hiç engel olmadımı sana?
Telle uğraşmaktan elim kötü oldu yazmışsın diyorum telefonda naptıki
Yaz günü de nezle olmak ne biliyim böyle çok banel Bonus ya
Gecen sene çok sarkıtılar sonra ben MEB aramıştımCanım meb sitesinde açıklanacak bugün onu bekliyorum
Sana yakışmazYooo ne münasebet hemen geçsemiydi
Ne öyle kaynaşmadan
Sesim dünden daha feci beni arayan direk alodan anlıyo kaç desibel nezleyim
Sana yakışmazhadi ya zencefilli balı bir şey iç
Aferin sanaKalkıp yemek yapmam lazım ama hiç halim yok. Nasıl yordysam kendimi
Bilemedim ki ne olsaydınöfff kroca işler yaz günüde ne olunur bilmem ki geberecem kroluktan
Karbonatlı tuzlu su yap burnuna fıs fısBoğazımda bişey yok ya burnumda var ne varsa.
Çocukların yaşı kaç? Benimkilerde aynı kafam şişti yeminle.. okul evimin dibi,kapısı açık birkaç gündür gördükçe anlamsız mutlu oluyorumTadım yok bugün hastayım biraz.
Vahim durumda değilde işte sersem moddayım.
Bide sabah daha iyi gibiydim zorladım kendimi spora gittim pert oldum gelince yattım biraz.
Taze fasulye ayıklamıştım gitmeden önce onu koymuştum pişiyor.
Domatesli makarna yaparım bide.
Mısır var onu haşlayabilirim.
Çocuk kavgasından illalah geldi kızıyorum sürekli benimde ahlakım bozuldu.
Az kaldı okula 3 ay tatil o kadar gereksiz ve uzun ki....
O sendrom 3gündür bendede var. Hiç ama hiç içimden birşey gelmiyor,yemek bile yiyesim yok. Anca tv önünde oturmak istiyorum. Zuhalin yemek programı sezona başladı diye seviniyorum diziler geri geliyor diye,okadar dolu dolu geçiyor yani yaz tatilimizTükenmişlik sendromu mu yaşıyorsun? Bana da fenalıklar geliyor bugün, hava kapalı normalde severim boyle havayı ama ters tepti galiba. Bir de 2 3 gündür kızımın babannesi dedesi filan hep buradaydi. Yalnız kaldık bugün, içim bir sıkılıyor anlatamam.
Hepimize katya lazımBiz tükenmeyenlim de kim tükensin ayol, ruhumuzdan anlamayan kocalar, akşama kadar annaaaa diye istekleri sorunları bitmeyen bebeler, kilo verme belası, ev işi, kaynanası görümcesi eltisi, okulu, ödevi bilmem nesi
Çökertme kebabı yapicam , acaba yanına ne yapsamAferin sana
Bilemedim ki ne olsaydın
Karbonatlı tuzlu su yap burnuna fıs fıs