Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız gel tükenicem tamam hemende yanlış anlıyosun

Bitik moddayım valla size yazdım iyi geldi biraz ❤

şu an oturma odasının ortasında kızımın sandalyesi, topu, oyuncakları dizili. kaldiricam korkuyorum ses çıkar da uyanir diye. ses cikmasin diye yasamayi unuttum.
ben tukenmeyeyim de kim tukensin.

Ne bekletiyorlarsa sabahtan beri açıklanacak
Gecen sene her hafta öğretmeni beni aramıştı tarihi tam hatırlamıyorum okulun açılmaya yakın kayıt olmuştu
Anladık bebeleriniz bilsemli bizde hastayız işte nolsun.
Sevgiye şevkate ihtiyacımız falan vardır belki.
Amanda hastaymıymış,amanda ilgimi istemiş
Geçmedi mi daha nezlen

bari sen yapmayaydin, gözümde bir temizlik timsali oluşuyor seni görünce. üzdün beni
A ha ha bende tek bir paket var ayıp ettin ama ben tel kelimesini günlük hayatta telefon için çok kullanırım ondan öyle anladım
İşte zekayı onlara verdik bize kalıntısı kaldı
Çok doğru bir tespit

Gecen sene her hafta öğretmeni beni aramıştı tarihi tam hatırlamıyorum okulun açılmaya yakın kayıt olmuştu

Geçmedi mi daha nezlen
Canım meb sitesinde açıklanacak bugün onu bekliyorum

Geçmedi mi daha nezlen

Yooo ne münasebet hemen geçsemiydi
Ne öyle kaynaşmadan
Sesim dünden daha feci beni arayan direk alodan anlıyo kaç desibel nezleyim

Temizlik topiginde hepimizin teli telefon anlaması

Canım meb sitesinde açıklanacak bugün onu bekliyorum
Gecen sene çok sarkıtılar sonra ben MEB aramıştım inşallah öyle olmaz
Yooo ne münasebet hemen geçsemiydi
Ne öyle kaynaşmadan
Sesim dünden daha feci beni arayan direk alodan anlıyo kaç desibel nezleyim
Sana yakışmaz hadi yazencefilli balı bir şey iç

Çocukların yaşı kaç? Benimkilerde aynı kafam şişti yeminle.. okul evimin dibi,kapısı açık birkaç gündür gördükçe anlamsız mutlu oluyorum getir götür derdim de yok bekliyorum
O sendrom 3gündür bendede var. Hiç ama hiç içimden birşey gelmiyor,yemek bile yiyesim yok. Anca tv önünde oturmak istiyorum. Zuhalin yemek programı sezona başladı diye seviniyorum diziler geri geliyor diye,okadar dolu dolu geçiyor yani yaz tatilimiz
Biz tükenmeyenlim de kim tükensin ayol, ruhumuzdan anlamayan kocalar, akşama kadar annaaaa diye istekleri sorunları bitmeyen bebeler, kilo verme belası, ev işi, kaynanası görümcesi eltisi, okulu, ödevi bilmem nesi
Hepimize katya lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…