Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız gel tükenicem tamam hemende yanlış anlıyosun :KK70:

Bitik moddayım valla size yazdım iyi geldi biraz ❤

şu an oturma odasının ortasında kızımın sandalyesi, topu, oyuncakları dizili. kaldiricam korkuyorum ses çıkar da uyanir diye. ses cikmasin diye yasamayi unuttum. :KK70:
ben tukenmeyeyim de kim tukensin.

Ne bekletiyorlarsa sabahtan beri açıklanacak:duduk:
Gecen sene her hafta öğretmeni beni aramıştı tarihi tam hatırlamıyorum okulun açılmaya yakın kayıt olmuştu :110:
Anladık bebeleriniz bilsemli bizde hastayız işte nolsun.
Sevgiye şevkate ihtiyacımız falan vardır belki.
Amanda hastaymıymış,amanda ilgimi istemiş :KK19::KK60:
Geçmedi mi daha nezlen 🤒

bari sen yapmayaydin, gözümde bir temizlik timsali oluşuyor seni görünce. üzdün beni :KK70:
A ha ha bende tek bir paket var ayıp ettin 😂 ama ben tel kelimesini günlük hayatta telefon için çok kullanırım ondan öyle anladım 😂
İşte zekayı onlara verdik bize kalıntısı kaldı :KK70:
Çok doğru bir tespit 😂😂

Gecen sene her hafta öğretmeni beni aramıştı tarihi tam hatırlamıyorum okulun açılmaya yakın kayıt olmuştu :110:

Geçmedi mi daha nezlen 🤒
Canım meb sitesinde açıklanacak bugün onu bekliyorum

Geçmedi mi daha nezlen 🤒

Yooo ne münasebet hemen geçsemiydi :KK70:
Ne öyle kaynaşmadan :KK70:
Sesim dünden daha feci beni arayan direk alodan anlıyo kaç desibel nezleyim

Sınırsız hapşırık kafama rulo peçete koydum ordan daimi siliyorum maksat temizlik olsun.
Çen her yeri nasıl telledin öyle :KK67: karnındamı çıkmadı hiç engel olmadımı sana?

Telle uğraşmaktan elim kötü oldu yazmışsın diyorum telefonda naptıki :KK70:
Temizlik topiginde hepimizin teli telefon anlaması :halay::duduk:

Canım meb sitesinde açıklanacak bugün onu bekliyorum
Gecen sene çok sarkıtılar sonra ben MEB aramıştım 😏inşallah öyle olmaz 😘
Yooo ne münasebet hemen geçsemiydi :KK70:
Ne öyle kaynaşmadan :KK70:
Sesim dünden daha feci beni arayan direk alodan anlıyo kaç desibel nezleyim
Sana yakışmaz 🤔hadi ya😱zencefilli balı bir şey iç 🤒

Tadım yok bugün hastayım biraz.

Vahim durumda değilde işte sersem moddayım.

Bide sabah daha iyi gibiydim zorladım kendimi spora gittim pert oldum gelince yattım biraz.

Taze fasulye ayıklamıştım gitmeden önce onu koymuştum pişiyor.
Domatesli makarna yaparım bide.
Mısır var onu haşlayabilirim.

Çocuk kavgasından illalah geldi kızıyorum sürekli benimde ahlakım bozuldu.

Az kaldı okula 3 ay tatil o kadar gereksiz ve uzun ki....
Çocukların yaşı kaç? Benimkilerde aynı kafam şişti yeminle.. okul evimin dibi,kapısı açık birkaç gündür gördükçe anlamsız mutlu oluyorum :KK70: getir götür derdim de yok 👀👀bekliyorum
Tükenmişlik sendromu mu yaşıyorsun? Bana da fenalıklar geliyor bugün, hava kapalı normalde severim boyle havayı ama ters tepti galiba. Bir de 2 3 gündür kızımın babannesi dedesi filan hep buradaydi. Yalnız kaldık bugün, içim bir sıkılıyor anlatamam.
O sendrom 3gündür bendede var. Hiç ama hiç içimden birşey gelmiyor,yemek bile yiyesim yok. Anca tv önünde oturmak istiyorum. Zuhalin yemek programı sezona başladı diye seviniyorum diziler geri geliyor diye,okadar dolu dolu geçiyor yani yaz tatilimiz 🙄
Biz tükenmeyenlim de kim tükensin ayol, ruhumuzdan anlamayan kocalar, akşama kadar annaaaa diye istekleri sorunları bitmeyen bebeler, kilo verme belası, ev işi, kaynanası görümcesi eltisi, okulu, ödevi bilmem nesi :ruh:
Hepimize katya lazım

X