Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çoook ciddi çok tosia bildiğin gibi değil :)

Tükenmişlik sendromu mu yaşıyorsun? Bana da fenalıklar geliyor bugün, hava kapalı normalde severim boyle havayı ama ters tepti galiba. Bir de 2 3 gündür kızımın babannesi dedesi filan hep buradaydi. Yalnız kaldık bugün, içim bir sıkılıyor anlatamam.

Tükenmişlik sendromu mu yaşıyorsun? Bana da fenalıklar geliyor bugün, hava kapalı normalde severim boyle havayı ama ters tepti galiba. Bir de 2 3 gündür kızımın babannesi dedesi filan hep buradaydi. Yalnız kaldık bugün, içim bir sıkılıyor anlatamam.

Tükenmişlik mi yaşıyomuşum ne diyosun :skandal:

Tükenmişlik mi yaşıyomuşum ne diyosun :skandal:
Biz tükenmeyenlim de kim tükensin ayol, ruhumuzdan anlamayan kocalar, akşama kadar annaaaa diye istekleri sorunları bitmeyen bebeler, kilo verme belası, ev işi, kaynanası görümcesi eltisi, okulu, ödevi bilmem nesi :ruh:

Ooooyyy hacta mi oydun cen ...
😂

Sınırsız hapşırık kafama rulo peçete koydum ordan daimi siliyorum maksat temizlik olsun.
Çen her yeri nasıl telledin öyle :KK67: karnındamı çıkmadı hiç engel olmadımı sana?

Telle uğraşmaktan elim kötü oldu yazmışsın diyorum telefonda naptıki :KK70:

Sınırsız hapşırık kafama rulo peçete koydum ordan daimi siliyorum maksat temizlik olsun.
Çen her yeri nasıl telledin öyle :KK67: karnındamı çıkmadı hiç engel olmadımı sana?

Telle uğraşmaktan elim kötü oldu yazmışsın diyorum telefonda naptıki :KK70:

aaa ben de o teli telefon sandim, temizlik terimlerine bu kadar uzak olmak o_O

X