Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım abla bence erkekler biraz yaş alınca ince düşünemiyor. Neyde ki abin götürmüş inşallah hemen iyi olursağolun kızlar ALLAH razı olsun ,
HeySero yok canım ayrı falan değiller binada su borusumu patlamış ne onu yapacakmış , kendi pek hasta olmadığı için
pek inanmıyo herhalde abim götürmüş
Allahım imkansızlıktan aç kalan herkese yardım etsinAllahım sen açlıkla imtihan etme acıkmadığım halde şekerim düştü kötü oldum ellerim uyuştu sanki oruçta hiç böyle olmuyor ya
Yedim bişeyler çay içiyorum devam edicem
İnsülün direnci dolayı şekerin düşmesin evde meyve suyu varsa iç hemen kana karışsınAllahım sen açlıkla imtihan etme acıkmadığım halde şekerim düştü kötü oldum ellerim uyuştu sanki oruçta hiç böyle olmuyor ya
Yedim bişeyler çay içiyorum devam edicem
AminAllahım imkansızlıktan aç kalan herkese yardım etsin![]()
Galeri açılışı mı
Evelallah yapılması gerekeni yaptım kalktım şimdi devam ediyorumİnsülün direnci dolayı şekerin düşmesin evde meyve suyu varsa iç hemen kana karışsın
Çok geçmiş olsun abla çabucak toparlanırlar inşaAllahgeçmiş olsun bonusum, Allah şifalar versin ,
benimde annem kaç gündür hastaydı sağlık ocağına gitmişti ilaç vermiş ama düzelme yoktu , sabah kötüleşmiş abim acile götürmüş medipol hastanesine serum takmışlar şimdi konuştum , herhalde onunnda bronşite çevirdi ,kızkardeşimde bronşit
bende öğleden sonra izin alıp gidicem anneme çorba falan yapıyım yesin![]()
moralim çok bozuldu babam yanında bile gitmemiş
Şimdilik güneşli ilerleyen günlerde göreceğiz hâlâ guneslimi parçalı bulutlu muOoo oralarda havalar nasıl![]()
Ahahahah inşallah güneşli devam ederŞimdilik güneşli ilerleyen günlerde göreceğiz hâlâ guneslimi parçalı bulutlu mu![]()
Sağolasın penyezim , zatürre olmuş annem şimdi izin aldım gidicem kızkardeşimin evine götürüyo abim bende oraya gidicem onlara çorba yemek falan yaparımÇok geçmiş olsun abla çabucak toparlanırlar inşaAllah
Evren sana süpürme diyo anlamıyonnuuuPrize takılı değilmiş şimdi de süpürgenin şarjıbüyük süpürgeyi açtım
![]()
Çok geçmiş olsunSağolasın penyezim , zatürre olmuş annem şimdi izin aldım gidicem kızkardeşimin evine götürüyo abim bende oraya gidicem onlara çorba yemek falan yaparım
Geçmiş olsun abla Allah şifa versingeçmiş olsun bonusum, Allah şifalar versin ,
benimde annem kaç gündür hastaydı sağlık ocağına gitmişti ilaç vermiş ama düzelme yoktu , sabah kötüleşmiş abim acile götürmüş medipol hastanesine serum takmışlar şimdi konuştum , herhalde onunnda bronşite çevirdi ,kızkardeşimde bronşit
bende öğleden sonra izin alıp gidicem anneme çorba falan yapıyım yesin![]()
moralim çok bozuldu babam yanında bile gitmemiş
Kızkardeşin yemek yapamayacak kadar küçük mü ki ?Sağolasın penyezim , zatürre olmuş annem şimdi izin aldım gidicem kızkardeşimin evine götürüyo abim bende oraya gidicem onlara çorba yemek falan yaparım