Düzenli Evimiz & Hayatımız

Güneşe koydum morarmış çiçek açmış 🫠

Eklentiler

• 1000062434.webp
    1000062434.webp
    130,4 KB · Görüntüleme: 24
sağolun kızlar ALLAH razı olsun ,
HeySero HeySero yok canım ayrı falan değiller binada su borusumu patlamış ne onu yapacakmış , kendi pek hasta olmadığı için
pek inanmıyo herhalde abim götürmüş
Anladım abla bence erkekler biraz yaş alınca ince düşünemiyor. Neyde ki abin götürmüş inşallah hemen iyi olur

geçmiş olsun bonusum, Allah şifalar versin ,
benimde annem kaç gündür hastaydı sağlık ocağına gitmişti ilaç vermiş ama düzelme yoktu , sabah kötüleşmiş abim acile götürmüş medipol hastanesine serum takmışlar şimdi konuştum , herhalde onunnda bronşite çevirdi ,kızkardeşimde bronşit
bende öğleden sonra izin alıp gidicem anneme çorba falan yapıyım yesin :KK43: :KK43: moralim çok bozuldu babam yanında bile gitmemiş
Çok geçmiş olsun abla çabucak toparlanırlar inşaAllah

Odaları havalandırdım
Mutfağı toparladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Evi süpürdüm
Balkonda 12 kapaklı dolabım onları onu sildim
Balkon camlarını sildim
Perdelerini yıkadım
Mutfağın camını sildim
Perdesini yıkamadım çünkü akşama balık yapıcam yarın yıkarım

Son düzenleme:
geçmiş olsun bonusum, Allah şifalar versin ,
benimde annem kaç gündür hastaydı sağlık ocağına gitmişti ilaç vermiş ama düzelme yoktu , sabah kötüleşmiş abim acile götürmüş medipol hastanesine serum takmışlar şimdi konuştum , herhalde onunnda bronşite çevirdi ,kızkardeşimde bronşit
bende öğleden sonra izin alıp gidicem anneme çorba falan yapıyım yesin :KK43: :KK43: moralim çok bozuldu babam yanında bile gitmemiş
Geçmiş olsun abla Allah şifa versin 🤲🏻🙁
Sağolasın penyezim , zatürre olmuş annem şimdi izin aldım gidicem kızkardeşimin evine götürüyo abim bende oraya gidicem onlara çorba yemek falan yaparım
Kızkardeşin yemek yapamayacak kadar küçük mü ki ?

Back