- 12 Haziran 2019
- 18.802
- 114.592
- 598
- 37
Yakalanmışım tühPuh hemen hazır mı bekliyordundakika söylüyoruz dakika
Afiyet olsun güzellikBen daha çay içiyorum
Yemek koymadık daha ocağa mübarek bu ne hızKalk hadi bi su yap yaaa tek başıma iş ettiriyonuz
Ben yine 2.günü yiyeceğim sanırımCanım sıkıldı yaw geçen cuma regl olacaktım bugün oldum. Seviniyordum orucun başı gitmeyecek diye
kaplumbağa hızıyla anca napim 4 te çıkıcam o saate kadar bitmeliYemek koymadık daha ocağa mübarek bu ne hız
Geçen sene de hem başından hem sonundan gitmişti benimBen yine 2.günü yiyeceğim sanırım
Bu sene öyle olmayacak benm inşallah bayrama olurumGeçen sene de hem başından hem sonundan gitmişti benim
Sağol nanemAfiyet olsun güzellik
Ay iyi aklıma geldi ben de sağlık ocağına gidecektim. Kalkıp işlerimi halledeyimkaplumbağa hızıyla anca napim 4 te çıkıcam o saate kadar bitmeli
EŞimin kontrolü var ona gidicezAy iyi aklıma geldi ben de sağlık ocağına gidecektim. Kalkıp işlerimi halledeyim
Kontrole mi gidecektin sen ?
Benimde öyle olacak sanırım bonus kahve date yaparızBen yine 2.günü yiyeceğim sanırım
BOğazımızdan geçer bence onlar oruçluykenBenimde öyle olacak sanırım bonus kahve date yaparız
Gebe olmadığına dua et bence sweetCanım sıkıldı yaw geçen cuma regl olacaktım bugün oldum. Seviniyordum orucun başı gitmeyecek diye
Son 6 gün gidiyor gözüküyor benim ühühüüüBu sene öyle olmayacak benm inşallah bayrama olurum
Ay evet yaaaaa ödüm koptuGebe olmadığına dua et bence sweet
Geçmiş olsun canımEŞimin kontrolü var ona gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?