- 12 Haziran 2019
- 18.802
- 114.592
- 598
- 37
Kıyamam ya Allah şifa versin canım benimHasta oldum olacağım başım çok fena ağrıyor efser dişlerime vuruyor boğazım da çok yanıyo nolcak böyle bilmiyorum.
İlk günü iptal ederim böyle giderse sonra alırım inş.
Yatıp dinleniyorum kalkıyorum ki belim hiç farketmemiş aynı hepsi bir araya geldi yarın yine bi hastane işimiz var yorucu oluyor gidip gelmek inan hiç bir iş yapamıyorum yaptığımda da mutfaktayım boyuna yemek yapıyorum.
İşte benim gibi biriBen geri uyumuşum yeni uyandım
Ben de yarım yamalak yiyordum ama yine yetişemiyordumDAha 2 kaşık çorba ağzıma giriyordu bi bakıyorum tik gelmiş
Kafama taş geldiBence de imrenin. Herkes imrensin hatta 11.30 a kadar uyuyanlar falan snsjssj
Aha kafam yarıldı
Ya ben ne yapayım İzmir deyimAynen en önde sen varsın sonra Sivas ekibiArya var Elazığ sero kayseri sonra bizler ve İstanbul tarafı
Hiç anlamadımne demek istiyor yani?
Kurdukları tuzaklar bir bir başlarına gelsin inşAllahTrampın gazzesi böyle olacak diyor
Tv ünitesini çektim öne arkasını her yerini süpürdüm beyaz sabunlu su yaptım gerisini hayal etBonusum iş mi eyliyorsun ?
Seni hiç katmıyoruz bileBen de yarım yamalak yiyordum ama yine yetişemiyordum
Kafama taş geldi
Aha kafam yarıldı
Ya ben ne yapayım İzmir deyim
Maşallah maşallah mükemmelBenim yemeğim bişmek üzere onu diyim de
Ooo oralarda havalar nasılGünaydınnn
Kayinvalide evinden yazıyorum deneme bir ki üç ..
Kokusu bile geldi mis gibiTv ünitesini çektim öne arkasını her yerini süpürdüm beyaz sabunlu su yaptım gerisini hayal et
O zaman ben bu sene katılmıyorumSeni hiç katmıyoruz bile
Puh hemen hazır mı bekliyordunO zaman ben bu sene katılmıyorum
Kalk hadi bi su yap yaaa tek başıma iş ettiriyonuzO zaman ben bu sene katılmıyorum
Sende erkenden ne haylandan daha pijamayla dolanan var evdeKalk hadi bi su yap yaaa tek başıma iş ettiriyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?