Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah

Bende buzluk için sigara böreği yapmayı düşünüyorum yarın alışverişe çıkmam lazım tarif verecek varsa alırım
Ya bayılırım sigara böreğine ama şu kızartırken peyniri falan akıp sıçrıyor yaa onun için yapmıyorum elim yüzüm yanıyor diye

Ya bayılırım sigara böreğine ama şu kızartırken peyniri falan akıp sıçrıyor yaa onun için yapmıyorum elim yüzüm yanıyor diye
Evet güzel oluyor yağ sıçratsa da yapılıyor sahura kolaylık olur diye düşünüyorum bi de içli köfte yapacam buzluğa atmak için Allah izin verirse

Yufkacılar canım senelerce yapmıslar bu isi kp emekli oldu kapattılar dükkanı. Kv de de kp de çok güzel yufka acarlar bayramlarda kp baklava açar kv de tepsiye döşer
Maşşallah nasıl güzel bir beceri yanlarında dur inceliklerini öğren birgün lazım olur
Bende acarım ama böreklik yufka inceliğine getiremiyorumn

Ayy ne güzel şanslısın
Yani bilemedim yufkayı alırdık ya yufkacıdan şanslı mıyım bisey demek istemiyorum
Bizimkiler de yapıyor köyde yufka ekmek ama diğerini beceremezler gerçi ben yufka ekmek yemem çok fazla şöyle bir kv kp im yok be
Maviye dedigimin aynısını demek istiyorum
Boşver yufka alınır
Maşşallah nasıl güzel bir beceri yanlarında dur inceliklerini öğren birgün lazım olur
Bende acarım ama böreklik yufka inceliğine getiremiyorumn
Çok zor ya o kadar ince hale getirmek dükkan varken gidiyodum. Sadece acması degil ki pisirmesi sonra onu suya sokuyosun cıkarıyosun asıyosun biraz bekledikten sonra topluyorsun ama üst üste degil yapısmasın diye sonra biraz daha bekleyip üst üste topluyosun değişik bisey

Burada evlat sahibi olmak için verdiğin mücadeleye az çok şahit oldum. Elbet başka zorlukların da olmuştur Ama sen inançlı insansın. Her bir şeyin sebebi var. Buna da "geçer" de. Geçecek Allahın izniyle.
Hem de sağlıkçısın,kendini daha iyi takip eder, çabucak toparlarsın ben inanıyorum.

Yaşadığın her hissi kalbimden hissediyorum inanki.
Küvoz süreci benim hiç unutmadığım bir dönem.
O yüzden çok hassasım bu konuya.
Bunu yaşayan herkesle konuşasım gelir.
Geçmez sanıyorsun ama geçer diye...
Hastaneden eli boş çıkmak. O süslediğin odalara bebek gelememesi.
Bebekleri camın ardından görmek.
Dokunmanın yasak olması.
Zorlu testler kontroller.
Çaresiz hissetmek.
Ve yetersizlik.
Ama sağlıkla eve geldiler ya varsın böyle oluversin deriz.
Allah başka yazı yazsaydı o zaman da bulurduk bir teselli cümlesi
Her durumdan 'hayır' çıkarmak lazım.
Kızların evine erken geliyormuş, hasretiniz çok sürmeyecek.
Evde de düzen kurarsınız yardım eden olunca
Maşallah size.
Allah güzel ömürler versin.

Bugün
Evi topladım
Çöpleri çıkardım
Evi havalandırdım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Robot evi süpürdü
Robotun filtresini temizledim
2 posta çamaşır attım makineye
Onları çamaşırlığa serdim
Banyo paspaslarını,koltukları toz rulosu ile ruloladım
Akşam yemeği yaptım
(Başamel soslu karnıbahar
Spagetti Makarna
Beyaz lahana salatası)
Elmalı rulo kek yaptım
Bulaşık makinesini boşalttım
.
Şu işleri yapmak bana o kadar zor geliyor ki artık ne kafam ne bedenim hiç birşeye halim yok sırf iş birikmesin diye yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…