- 13 Ağustos 2024
- 1.888
- 3.973
- 48
Geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallahAhh pinhoşumm her bir cümlen o kadar ben kiağlayarak okuyorum yazdıklarını
İçimden geçenleri bir bir dökmüşsün
Benim hayatım hep mücadelelerle geçti. Zor oldu geçti bu da o şekilde geçecek inanıyorum
kızlarımı hoppala zıpla kucağımda aldığım günlerin hepsini yaşayacağız
Küvözde diyorum çok Alyoşumla ilgilenmedim mi
İncime mi haksızlık oldu filan hep böyle geçiyor
Bugün dedim ki evet sıkıntılarımız var ama hepsi geçecek ama değiyormuş
Alyam benim gibi çok duygusal kucak temas bağımlısı
İncim de aynı babası kılıklı
Mesajın için desteğiniiçin çok teşekkür ederim çiçeğim
diğer tatlı arkadaşlarım iyiki varsınız dualarınızda olmak çok güzel rahatlatıcı her zorluğun ardı kolaylık öyle yada böyle geçecek
Yufkacılar canım senelerce yapmıslar bu isi kp emekli oldu kapattılar dükkanı. Kv de de kp de çok güzel yufka acarlar bayramlarda kp baklava açar kv de tepsiye döşerValla öyle becerileri varsa açsınlar
Köyde alan müsait yufka ekmekte yapıyolar zaten bekliyorum yapınca getircemAaa doğru yaaa dişin demii unuttum onu.
Valla bi anda arttı bizim burda. Aaaa ne güzel kııız açsınlar valla
Ayy ne güzel şanslısınYufkacılar canım senelerce yapmıslar bu isi kp emekli oldu kapattılar dükkanı. Kv de de kp de çok güzel yufka acarlar bayramlarda kp baklava açar kv de tepsiye döşer
Bizimkiler de yapıyor köyde yufka ekmek ama diğerini beceremezlerKöyde alan müsait yufka ekmekte yapıyolar zaten bekliyorum yapınca getircem
Ya bayılırım sigara böreğine ama şu kızartırken peyniri falan akıp sıçrıyor yaa onun için yapmıyorum elim yüzüm yanıyor diyeBende buzluk için sigara böreği yapmayı düşünüyorum yarın alışverişe çıkmam lazımtarif verecek varsa alırım
Evet güzel oluyorYa bayılırım sigara böreğine ama şu kızartırken peyniri falan akıp sıçrıyor yaa onun için yapmıyorum elim yüzüm yanıyor diye
MaşşallahYufkacılar canım senelerce yapmıslar bu isi kp emekli oldu kapattılar dükkanı. Kv de de kp de çok güzel yufka acarlar bayramlarda kp baklava açar kv de tepsiye döşer
Yufka ekmeği bende açarım böreklik başka böyle tül gibi olmalıBizimkiler de yapıyor köyde yufka ekmek ama diğerini beceremezlergerçi ben yufka ekmek yemem çok fazla şöyle bir kv kp im yok be
Yani bilemedim yufkayı alırdık ya yufkacıdanAyy ne güzel şanslısın
Maviye dedigimin aynısını demek istiyorumBizimkiler de yapıyor köyde yufka ekmek ama diğerini beceremezlergerçi ben yufka ekmek yemem çok fazla şöyle bir kv kp im yok be
Çok zor ya o kadar ince hale getirmek dükkan varken gidiyodum. Sadece acması degil ki pisirmesi sonra onu suya sokuyosun cıkarıyosun asıyosun biraz bekledikten sonra topluyorsun ama üst üste degil yapısmasın diye sonra biraz daha bekleyip üst üste topluyosun değişik biseyMaşşallahnasıl güzel bir beceri yanlarında dur inceliklerini öğren birgün lazım olur
Bende acarım ama böreklik yufka inceliğine getiremiyorumn
Burada evlat sahibi olmak için verdiğin mücadeleye az çok şahit oldum. Elbet başka zorlukların da olmuşturAhh pinhoşumm her bir cümlen o kadar ben kiağlayarak okuyorum yazdıklarını
İçimden geçenleri bir bir dökmüşsün
Benim hayatım hep mücadelelerle geçti. Zor oldu geçti bu da o şekilde geçecek inanıyorum
kızlarımı hoppala zıpla kucağımda aldığım günlerin hepsini yaşayacağız
Küvözde diyorum çok Alyoşumla ilgilenmedim mi
İncime mi haksızlık oldu filan hep böyle geçiyor
Bugün dedim ki evet sıkıntılarımız var ama hepsi geçecek ama değiyormuş
Alyam benim gibi çok duygusal kucak temas bağımlısı
İncim de aynı babası kılıklı
Mesajın için desteğiniiçin çok teşekkür ederim çiçeğim
diğer tatlı arkadaşlarım iyiki varsınız dualarınızda olmak çok güzel rahatlatıcı her zorluğun ardı kolaylık öyle yada böyle geçecek
Ankara’ya gidip geldik bugün tedaviye baştan başladık. Dualarınızda benide unutmayın
Ay bunu yazcaktım da geri sildimYani bilemedim yufkayı alırdık ya yufkacıdanşanslı mıyım bisey demek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?