- 13 Ağustos 2024
- 1.811
- 3.670
- 48
Çok soğuk şehir yaBirkaç ay önce araba almak için Sivas'a gelmiştik, güzel şehir bence.
Sivas köftesine bayıldık, bir de böyle içi muhallebi gibi üstü pişmaniyeyle dolu ballı cevizli bir tatlı yedik çok çok güzeldi.
İyi ki doğmuşsuuuuunnnnnnn iyi ki varsınnnnnnnnBilin bakalım bugün günlerden ne
Ip ucu
🎗
bebeğin kaç yaşındaAy yok ya, çocuğumu uyutmak bana neden ceza olsunben severek uyutuyorum, öpüyorum kokluyorum mis gibi...
Sadece çok yorulduğum için dün akşam ona devretmek istemiştim, izin vermeyince öpüp koklaşarak uyuduk ruhum hafifledi resmen.
Balmışım ben, öyle dedi bebeğim
22 aylıkbebeğin kaç yaşında
Doğum günün kutlu olsun PareeBilin bakalım bugün günlerden ne
Ip ucu
🎗
Gelmek isterdim ama çok eriniyorum yerimden kalkmak istemiyorumKimse yok mu 1 saat maraton eylesek
maşallah konuşabiliyomu ?22 aylık
Bizim gibi olmasa da, baya iyi konuşuyor.maşallah konuşabiliyomu ?
ay maşallah kızmı erkekmi ?Bizim gibi olmasa da, baya iyi konuşuyor.
Babannii şen çok güzelsindiyecek kadar
Kayserideyim ben. Tüp bebek konusunda yorumunu gördüm de ondan sordumElazığlıyım Sivas'ta oturuyorum
Sen
Ben mıtteşem yada gülücük atmadan seri beğeni yaparak devam ediyorsam hepsini okumuyorum bilin isterimMavibaloncuk sivas'tayım yazınca beğeni yapmışsın
Ohh ne güzel. Valla ben çok yorgunsam 4 yaşındaki kızımı uyutmak bile gözümde büyüyorAy yok ya, çocuğumu uyutmak bana neden ceza olsunben severek uyutuyorum, öpüyorum kokluyorum mis gibi...
Sadece çok yorulduğum için dün akşam ona devretmek istemiştim, izin vermeyince öpüp koklaşarak uyuduk ruhum hafifledi resmen.
Balmışım ben, öyle dedi bebeğim
Halı silme yaa karnın burnunda.Bugün hiç işim yok hiç iş yapasım da yok zaten ama oturmak da yaramıyor bi yemek yapacağım aslında kalkıp salonun halısını silebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?