- 2 Ağustos 2013
- 35.394
- 108.205
- 798
Bende eskiden öyleydim tansiyonum düşerdi hep sürekli ayakta duramazdım. Şimdi şükür iyiyim.Bende aynıyımüşüyorum ayağa kalkınca başım dönüyor inşallah senin evreye bende gelebilirim çünkü öyle oldukça oruç tutmak istemiyorum
Evet onu diyorum da niye annamamış gibi mor diyon Allah sen bilirsinAldığınız mavi temizlik suyunu deniyon mu neyi diyon sen
He ula aynısı şekerciğim bu reklam olayını bır tık abartı sankiEfser 2 ocağın en iyi espirisini görmedin mi kardeşim
İşte tam mavi gibide değil morumsu maviEvet onu diyorum da niye annamamış gibi mor diyon Allah sen bilirsin
Noluyor yav anne olunca mı o güncelleme geldi acep sizlere ben kendimi bildim bileli böyleyim tık ilerleme yokBende eskiden öyleydim tansiyonum düşerdi hep sürekli ayakta duramazdım. Şimdi şükür iyiyim.
Noluyor yav anne olunca mı o güncelleme geldi acep sizlere ben kendimi bildim bileli böyleyim tık ilerleme yok
Ayet okunmuyor ilknur
Ay ben kaç kere aldım elime girdim 2 mesaj okudum çıktımsweetgirlcandy sen nerdesin acaba
Gecen seneden beri ne kadar kandil varsa hep reglime denk geldi resmen Allah nasip etmedi bisey yapmamıAyet okunmuyor ilknur
Bu adam kendi otizmliDoğru bi tespit olmuş
Bunda regl isen miraçta değilsindirGecen seneden beri ne kadar kandil varsa hep reglime denk geldi resmen Allah nasip etmedi bisey yapmamı
Evet bende hic sevmiyorum bu adamı çok gıcıkBu adam kendi otizmliama hiç doğru lafı yok bence saçma sapan konuşuyor diyordum ki bu laf olmuş
Dedim ki bu diversey mavisi ya da pembesi olsun yakarım burayı dedimHe ula aynısı şekerciğim bu reklam olayını bır tık abartı sanki
Heh onu diyecektim. Çünkü mecburum bi yerde tansiyonumun düşmesine imkan yok olamaz öyle bir şeyNoluyor yav anne olunca mı o güncelleme geldi acep sizlere ben kendimi bildim bileli böyleyim tık ilerleme yok
İnşallah düzen bozulmazsa. Spiralden dolayı sürekli bi lekelenme oluyo. Yazın bi ayda 2 kere oldum sacma sapan biseydiBunda regl isen miraçta değilsindir
Evet yaaaa bende aynı 2 3 senedir hep öyle olduGecen seneden beri ne kadar kandil varsa hep reglime denk geldi resmen Allah nasip etmedi bisey yapmamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?