- 7 Kasım 2014
- 6.945
- 10.709
İki farklı antibiyotik verdi, sabah ve akşam ikisini beraber iç dedi. Ama en azından 10-15 dk arayla icmeliydim.Geçmiş olsun canım . Neden üst üste içtin ki
Ağır mı geldi anlamadım, hala başım dolanıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki farklı antibiyotik verdi, sabah ve akşam ikisini beraber iç dedi. Ama en azından 10-15 dk arayla icmeliydim.Geçmiş olsun canım . Neden üst üste içtin ki
Canım ilk defa içtiysen vücut alışmaya çalışıyor olabilirİki farklı antibiyotik verdi, sabah ve akşam ikisini beraber iç dedi. Ama en azından 10-15 dk arayla icmeliydim.
Dün misafirim vardı hemde okul ders vardı baya yoğun geçti hiç giremedim
dün sabah kahvaltı hazırladım ️
Oğlumu hazırladım ️
Çantasını hazırladım️
Kendim hazırlandım çıktık️
Saat 3 ü geçe geldim ️
Önce çorbayı koydum️
Haşlanmaya patates koydum️
Bide Kıyma kavurdum yemek için ön hazırlık️ sonra
Hemen evi süpürdüm sildim toz aldım️
Lavaboları wc leri yıkadım ️
Aynaları sildim ️
Havlular değişti️
Çöp kovalarını boşalttım ️
Temizlik işi bitince tekrar mutfağa girdim️
Yemekleri yaptım salata yaptım sofrayı hazırladım ️
Menü olarak 🍽
Mercimek çorbası
tepsi kebabı patates püreli
soslu tavuk baget
bulgur pilavı
ortaya salata sarma peynirli çıtır börek
tatlı yapmadım bir doğum günü meselesi vardı gelirken pasta aldılar sağolsun lar
bende kurabiye yapmıştım
Geldiler güzel geçti elhamdülillah
11 den sonra halim kalmadı oturdum telefona falan baktım derken saat 1 e geliyordu
Anca Yemekleri boşaltıp dolaba koydum️ yattım
Sabah da 10 da uyandım️
Kalan çay bulaşığı makineye koydum çalıştırdım ️
tencere tepsi yıkadım ️
Ocak tezgah sildim️
Evi topladım ama süpürge açamadım ️
Hazırlandık anneanne dedeye geldik bugün sabah 11 30 da
öğlen yeğenim de geldi onunla vakit geçirdim annesi bi yere kadar gitmiş uyuttum şimdi ayy bebeklere içim kabarıyor
Bide bi hala diyişi var kii içimin yağları eriyor
Sweet sen direksiyon hocası mısınYolda kar varsa sorun olabilir efenim yoksa herhangi bir sorun yok
Keske mete büyük olsaydı bende isterdim güzel olurduHalk eğitimde ücretsiz o yüzden büyük kızımda ayt tyt kursuna gidecek aslında onun kaydına gitmiştik anlık kararla bende kayıt oldum
Maşallah Allah ömrünü güzel eylesin. Şansı bahtı açık olsunBugün 1 aylık oldu.
Kasım ayı bitti .
Zaman çabuk geçti .
Çocuklu ev sürekli dağılır buna belirli bi süreden sonra alısıyosun. Benim 2 oğlum var inan aksama kadar su evi kac kere topluyorum bilmiyorum mutfak zaten aş evi gibi sürekli mutfaktayım elin alışır zamanla hızlı yaparsın merak etmeMerhaba herkese bu listede yazdığınız maddeleri kaç saatte bitiriyorsunuz ? 10 aylık bir bebeğim var evde herseyimim yeri belirlidir dolap içlerim topludur ama her gün ortalık inanılmaz dağılıyor.Sabah bebeğin kahvaltısı kendi kahvaltım derken ilk uykusuna kadar ev harabeye dönüyor bebekle kahvaltı hazırlamak bile işkence hiç hareket etmeme müsade etmiyor.Her gün aynı döngü içerisindeyim sürekli ev batıyor ben artık çok yoruldum her gün aynı şeyleri yapmaktan.Sizler işlerinizi nasıl pratikleştiriyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim
İnsan bazen doluyo doluyo en ufak biseyde patlıyo malesef. Hepimize saglık mutluluk huzur versin Allah. Sıkma canını sen kendi kıymetini kendin bil. Biz her şeyden değerliyizHayırlı günler hanımlar..
Hiç keyfim yok dün akşam kötü bir akşamdı duygu boşalmadı yaşadım çokça yorgun hissediyorum kendimi hani bir söz var ya küçük şeylerle mutlu olana küçük şeyler bile esirgenir diğerlerinin önüne dünyalar serilir... Yinede şükür halimize bugün elim kolum kalkmıyor hiç tüm gün yatabilirim bakalım nasıl bir gün olacak yemek düşünmem lazım
Geçmiş olsunDün biraz üşütmüş gibiydim, boğazım ağrıdı ve çok üşüdüm. Bebek var diye kötüleşmeden doktora gittim. Kronik faranjit dedi, ilaç verdi. İki tane antibiyotik verdi üst üste içtim sabah ondan mı anlamadım
Bende cocuklarla babasını parka yolladım oh bi sessizlik camasır ve kurutmadakiler bana bakıyo bitti ötüp duruyoAblam pazara gitti ben de çay içiyorum biraz daha gelmezse kendimi dışarı atacağım
Merhaba herkese bu listede yazdığınız maddeleri kaç saatte bitiriyorsunuz ? 10 aylık bir bebeğim var evde herseyimim yeri belirlidir dolap içlerim topludur ama her gün ortalık inanılmaz dağılıyor.Sabah bebeğin kahvaltısı kendi kahvaltım derken ilk uykusuna kadar ev harabeye dönüyor bebekle kahvaltı hazırlamak bile işkence hiç hareket etmeme müsade etmiyor.Her gün aynı döngü içerisindeyim sürekli ev batıyor ben artık çok yoruldum her gün aynı şeyleri yapmaktan.Sizler işlerinizi nasıl pratikleştiriyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim
İki farklı antibiyotik verdi, sabah ve akşam ikisini beraber iç dedi. Ama en azından 10-15 dk arayla icmeliydim.
Bazen iki ilaç tam toz oluyormuş o yüzden vermiştir çok geçmiş olsunİki farklı antibiyotik verdi, sabah ve akşam ikisini beraber iç dedi. Ama en azından 10-15 dk arayla icmeliydim.
Neye gülmemişim bilmiyorum kiBonus bonusum buna gülmemişsin gülecek halin de mi yok
Hastayken temizlik yapılmaz ama düşünülür müüüüü iyileşmeye bak boşver camlarıHava bir güneşli ki camlara vuran yağmurun lekeleri çok belli oluyor iyi olduğum an hemen sileceğim
Gönüle maşallah gif i atmıştım ama buraya ekleyemedimNeye gülmemişim bilmiyorum ki
Bak buna istemeden güldümGönüle maşallah gif i atmıştım ama buraya ekleyemedim
Ben bakmadığım için görmüyorumHava bir güneşli ki camlara vuran yağmurun lekeleri çok belli oluyor iyi olduğum an hemen sileceğim