- 24 Mart 2012
- 17.365
- 3.838
- 41
Bayildim bu dekorasyona :))))İyi geceler hanımlar
Mutfak ve salon toplu
Biz uyku modunaİyi geceler hepinize
Kalp ritim bozukluğu var kb da hastane ye yakın evim kış olunca gidip gelmesi sorun olmasın diyeGereksiz görüyorsa kendisi gitmez olur biterdemek ki sen gerekli görmüşsün
Neden bu sene sende kalacaklarmış ?
Dinlen bol bol yorma kendiniÇamaşır katladım
Banyoyu temizledim
Geri yattım
Geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin hem onlara hem de sanaKalp ritim bozukluğu var kb da hastane ye yakın evim kış olunca gidip gelmesi sorun olmasın diye
Merhaba herkese bu listede yazdığınız maddeleri kaç saatte bitiriyorsunuz ? 10 aylık bir bebeğim var evde herseyimim yeri belirlidir dolap içlerim topludur ama her gün ortalık inanılmaz dağılıyor.Sabah bebeğin kahvaltısı kendi kahvaltım derken ilk uykusuna kadar ev harabeye dönüyor bebekle kahvaltı hazırlamak bile işkence hiç hareket etmeme müsade etmiyor.Her gün aynı döngü içerisindeyim sürekli ev batıyor ben artık çok yoruldum her gün aynı şeyleri yapmaktan.Sizler işlerinizi nasıl pratikleştiriyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım varşimdiden çok teşekkür ederim
Yattım hemen zaten yapılmayınca nasıl pisleniyor şaka gibi.Dinlen bol bol yorma kendini
İşte o küçük şeyleri halletmediğimiz için kendi içimizde kocaman oluyor. Ben bişey olduğu zaman eşimle de konuşuyorum. Çünkü içimde büyüttüğüm zaman patlaması büyük oluyor.Aslında büyük bir şey değil sadece insan dolar dolarda küçük birşeyden patlar ya öyle oldum sanırım.
Çok teşekkür ederim sanırım haklısınız hepsi bir arada olmuyor kabullenmek gerek herseyde önceMerhaba yavrunuzu Allah bağışlasın.
Önce bir kabullenme yaşamanız lazım bebekli hayat önceki düzenli hayat gibi olmaz.
Bunu kabul edip evin dağınıklığını sorun etmemeye çalışın.
10 aylık bebek emekler her yere gider göz kulak olmanız gerek sürekli takipte olmanız yanında olmanız gerek. Yemek vs bebekli iş zor.
Bunları yaparken tabiki evin işleri biraz ihmal edilecek.
Her şey düzenli olsa bebek ihmal edilmiş olur.
O uyuduğunda falan eksik kalanları tamamlarsınız olduğu kadar.
Pis olmasında kuru dağınıklık toplanır.
Fazla oyuncak vs varsa bebeğin dağıttığı birazını kaldırabilirsiniz faydası olur
Son iki haftadır daha iyi çok şükür. Kemoterapiye devam ediyor, kan takviyesi de yapıldı, o çok iyi geldi. Normalde her hafta alıyor ilacı ama 2 hafta sonra 3 haftada 1 e düşecek. O zaman biraz daha rahatlayacak inşallahYattım hemen zaten yapılmayınca nasıl pisleniyor şaka gibi.
Annen nasıl dolunay?
Allahım Şafii ismiyle şifa versin inşAllah daha da iyi olurSon iki haftadır daha iyi çok şükür. Kemoterapiye devam ediyor, kan takviyesi de yapıldı, o çok iyi geldi. Normalde her hafta alıyor ilacı ama 2 hafta sonra 3 haftada 1 e düşecek. O zaman biraz daha rahatlayacak inşallah
Allah tüm hastalara şifa versin
Tansiyonun mu oynadı acabaGünaydın kızlar
Kahvemle geldim, başım dönüyor bugün ha bire
MerhabalarMerhaba herkese bu listede yazdığınız maddeleri kaç saatte bitiriyorsunuz ? 10 aylık bir bebeğim var evde herseyimim yeri belirlidir dolap içlerim topludur ama her gün ortalık inanılmaz dağılıyor.Sabah bebeğin kahvaltısı kendi kahvaltım derken ilk uykusuna kadar ev harabeye dönüyor bebekle kahvaltı hazırlamak bile işkence hiç hareket etmeme müsade etmiyor.Her gün aynı döngü içerisindeyim sürekli ev batıyor ben artık çok yoruldum her gün aynı şeyleri yapmaktan.Sizler işlerinizi nasıl pratikleştiriyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım varşimdiden çok teşekkür ederim
Dün biraz üşütmüş gibiydim, boğazım ağrıdı ve çok üşüdüm. Bebek var diye kötüleşmeden doktora gittim. Kronik faranjit dedi, ilaç verdi. İki tane antibiyotik verdi üst üste içtim sabah ondan mı anlamadımTansiyonun mu oynadı acabayoksa yorgun mu düştün
Geçmiş olsun canım . Neden üst üste içtin kiDün biraz üşütmüş gibiydim, boğazım ağrıdı ve çok üşüdüm. Bebek var diye kötüleşmeden doktora gittim. Kronik faranjit dedi, ilaç verdi. İki tane antibiyotik verdi üst üste içtim sabah ondan mı anlamadım